4 Boyutlu Ultrason
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Abdominal Ultrasonografi
Cea(Karsinoembriyonik Antijen)
Cinsel Terapi
Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi)
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Destekli Yuvalama (Assisted Hatching)
Dilatasyon Ve Kürtaj
Kolposkopi
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Mikroenjeksiyon
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
Tubal Sterilizasyon
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Tüp Bebek
İkili Tarama Testi
İntrauterin İnseminasyon
İnvitro Maturasyon
gö...
Kızım şuan yaşıyor çok şükür herşey Allah'tan alanda Allah verende ama himmet bey kızımı ölümden kurtardı anne karnında kalbi durmak üzere olan kızımı dakikalar içinde alıp hayata bağladı.kendisi 60-70 bin civarinda doğum yaptırmış bir hekim ve inanılmaz güven veren coook tecrübeli bir hekim.il sağlık müdürlüğünden tanıdığımız birine sordu arkadaşım himmet beyi ve dediği tek şey himmet bey ne diyosa dogrudur çok tecrübeli hekim dogumuda o yapsın hatta dedi.
ş....m
1 tanedir,üstüne hekim tanımam...yapabilecegi bir şeyi yaparım der,insanin derdine derman olur.kutahyada bütün doktor ve hemşireler ve nekadar bilinçli hasta varsa onu tercih eder.iyi ki tanımışım,kendisi 2 tane sezeryanimi yaptı,devlet hastanesinde bile özelmis gibi ilgilendi.boyle hekim bir daha gelmez kendisini de çok iyi tanıdım Allah korkusu olan ve mesleğini dört dörtlük yapan,fedakar biri,Allah razı olsun demeniz yeterli onun icin,Allah razı olsun sizden hocam Allah ne muradıniz varsa versin....
m_...8
2,5 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmuyordu. Himmet Bey’in tecrübesine güvenerek kendisine başvurduk. Normalde aşılama yönteminde %20 gibi bir şans olduğu söylenir. Ama çok şükür ilk aşılamada eşim hamile kaldı. Himmet Bey vesile oldu çok teşekkür ederiz.
an...ı
HİMMET BEY mesleğini hakkıyla yapan ender doktorlarımızdan..Sezeryanlı doğumumu doktor bey yaptı..Oğlumun ve benim hayatımı kurtardı diyebilirim..Tamamen tecrubesinin sonucu bu.BEN 7 YILDIR SORUNUM VARSA HEP ONA GİDERİM .AKSİ OLARAK BİLİNİR AMA ONU DİNLERSENİZ TEDAVİSİNE DEVAM EDERSENİZ EN KISA YOLDAN ÇÖZÜME ULAŞTIRIR.AMA TEDAVİYE KENDİNİZCE YORUM KATARSANIZ TEPKİSİNİ VERİR,DOKTOR KİM UNUTMAMAK LAZIM.
se...ç
Doktor bey azalıyıcı konuşmaları zaten tedirgin ruh halimizi dahada germekte.mecburiyetden gitmiştim,bir daha da hiç düşünmüyorum.insan soru bile soramıyor azarlanma korkusundan
fa...m
biz hanmlar olarak zaten erkek doktorlara çekinerek gittiğimizden bize anlayışla yaklaşılmasını istiyoruz.tecrübesine güvenerek gittiğim sayın D.r himmet hatiboğlu beyden bi dolu azar işitip gittiğime pişman olarak geri döndüm.doktor bey tecrübesini bağırarak gösteriyor heralde
ha...n
sn.dr. HİMMET HATİPOĞLU'NAvermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.Mesleğini ve insanları sevdiği için başarılı olduğuna inanıyorum.Allah ondan razı olsun.
Himmet Hatiboğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Himmet Hatiboğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Himmet Hatiboğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Doğum Kontrol, Embriyo Dondurma, Serviks Biyopsisi, 4 Boyutlu Ultrason, Vbac(Sezeryan Doğum), Kalıcı Pacemaker Ekstraksiyonu, Robot Destekli Cerrahi, Servikal Konizasyon, Laparoskopik Tüp Ligasyonu, Laparoskopik Myomektomi.
Himmet Hatiboğlu adresi nerede?Himmet Hatiboğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Himmet Hatiboğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Himmet Hatiboğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Himmet Hatiboğlu hangi dilleri konuşuyor?Himmet Hatiboğlu ile Fransizca dilinde konuşabilirsiniz.
Himmet Hatiboğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Himmet Hatiboğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Himmet Hatiboğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Himmet Hatiboğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Himmet Hatiboğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.