Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
h...
Telefon numarası doğrulandı
Tip bilimine tek nakis acisiyla bakilmamasi gerektigini gosterdiniz tesekkurler 4 yildir ms riskm var saniyodum hala oyma b12 vitaminiyle beni tahatlattiniz ayrica o kafar pozitifsiniz ki umarim emeklerinizin karsiligini alirsiniz asisyanlariniz da sizin gibi olur
ab....
Telefon numarası doğrulandı
Hastalıgım dan nedeni botoks yaptırdık bunların yan etkileri oldu size nasıl ulasa biliriz yardımcı olursanız seviniriz ulsabilesecigimiz bir nuimara e-mail atarsanız seviniriz
gü...ı
Telefon numarası doğrulandı
çok mükemel nuroloji doktoru hekese tasfiye ederim türkiyede en büyük hocalardan biri diyebilirim. Saygılar.
Hızır Ulvi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hızır Ulvi, Nöroloji.
Hızır Ulvi adresi nerede?Hızır Ulvi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehir Merkezi Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hızır Ulvi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hızır Ulvi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hızır Ulvi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hızır Ulvi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hızır Ulvi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hızır Ulvi hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hızır Ulvi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar