2016 yılında çalıştığı hastaneden ayrılıp , Reform Beslenme Danışmanlığı ve Diyet Merkezini kurmuştur. 2016 yılından beri kurucu diyetisyen olarak danışanlarına hizmet vermektedir.
Online Diyet
Diyetisyen Randevusu
Kurtuluş Mahallesi Yenipazar Sokak Ramazan Karaman Apartmanı No:3 Kat:1 Daire:1, Uşak
Online Görüşme
Gelişme Geriliği
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
DİYETİSYEN HÜDA KABAKOĞLU
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
DİYETİSYEN HÜDA KABAKOĞLU
Hüda Hanım'ı seviyorum herkese öneriyorum. Kaçamaklar yapıyorum bırakmak istediğimde de destek oluyor. Herkese de önerdim. Kilo vermek için gittim. 4-5 ayda tam uymadığım halde 8 kilo verdim. İnsancıl, arkadaşça, dostça yaklaşıyor. Motive ediyor.
Hüda Hanım yardımcı oldu. Yaşam tarzıma göre beslenme alışkanlıklarımı düzenledi. 6 ay da 17 kilo verdim. Daha sağlıklı olduğumu hissediyorum. Bütün kan değerlerim normale döndü. Günlük aktivitelerimi daha rahat yapabiliyorum. Çok cana yakın, empati kurarak devam ediyor. Kafasına göre iş yapmıyor, dinliyor. İnsanlara yardımcı olmak amacıyla yapıyor.
öz...
Hüda hanimdan cok memnunuz cok guleryuzlu bi insan ilgisi ve önerileri çok etkili. Kisa surede 10 kg verdim tiroid hastasi olmama rağmen. Harika sonuclar almak için herkese tavsiye ediyorum.
ce...
Hüda hanim sayesinde nasil beslenmem gerektiğini öğrendim çünkü amacım sadece kilo vermek değil dogru beslenme şeklini öğrenmekti.Sevdigim şeyleri ve yeme alışkanlığımi asla eş geçmedi programi bana göre uyarladi Buda beni hiç sıkmadı cok keyifli bir süreç geçirdim.Kısa zamanda 10 kilo vermemi sağlayan,desteğini hic esirgemeyen canım diyetisyenim .Herkese tavsiye ediyorum beslenmenizi düzene sokmak sağlıklı yaşamak istiyorsanız mutlaka Hüda Hanımın kapısını çalın
ha...a
Çok ilgili. Zayıflama süreci ne kadar stresliyse hocamız o kadar eğlenceli hale getiriyor. Desteği ilgisi alakası çok çok güzel. Arkadaş gibi oluyorsunuz. Diyet listeleri de oldukça tatmin edici. Sağ olsun kendisini şans olarak görüyorum. Burdan da teşekkür etmek istedim
c ...k
Daha önce defalarca diyetisyene gitmeme rağmen hiç bir fayda alamamışken. Huda hanımın bilgisi uzun uzun beni dinlemesi ve yönlendirmesi ile mükemmel motivasyonu sayesinde 4 ay gibi kısa bir sürede 32 kg vermeme yardımcı oldu çok teşekkür ederim
mu...a
Hüda hanım sayesinde hem kilo verdim. Daha önemlisi sağlıklı yaşamayı benimsedim Ve bu sayede yorgunluk halsizlik sorunumda ortadan kalktı. Kendisine çook tesekkür ediyorum.
i̇...k
Uzun süre kilo vermek istedim başa çıkamadım. Aynaya bile küsmüştüm destek almaya karar verdim. Şuanda istediğim kilodayım zamanla kalıcı kilolar verdiğimi düşünüyorum çok mutluyum buradan site aracılığıyla teşekkür ederim hocamıza
Hasta
12 yaşındaki kızımla zorlu bir sürece başladığımızı düşünüyordum. Hüda Hanımın kızımla doğru iletişim kurması ve onun duygularını anlaması ile bizim için rahat bir süreç oldu. Kızım hem sevdiği yiyecekleri yiyor hem de kilo veriyor. Ayrıca verdiği tatlı tarifleriyle tatlı isteğini de sağlıklı bir şekilde geçirmesini sağlıyor. İyi ki Hüda Hanım
s ...g
Yaklaşık 5 ay önce diyetisyen arayışına girmiştim ve görüştüğüm kimseden o güveni alamamıştım. Ta ki Hüda hocamla tanışana kadar. Kilolarım fazlaca dirençli ve zaman zaman uyum sağlayamadığım dönemler oluyor fakat ona rağmen biz 10 kiloya ulaştık ve devam ediyoruz. Yolumuz daha uzun ama Hüda hocamın desteğiyle sıkılmadan, bunalmadan her geçen güne bi önceki günden daha sağlıklı bi beden ile devam ediyoruz. Şimdiye kadar ki desteği ve bundan sonrası için de sonsuz teşekkürler, iyi ki varsınız
Hüda Kabakoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüda Kabakoğlu, Diyetisyen. Size Hüda Kabakoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama.
Hüda Kabakoğlu adresi nerede?Hüda Kabakoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mahallesi Yenipazar Sokak Ramazan Karaman Apartmanı No:3 Kat:1 Daire:1 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüda Kabakoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüda Kabakoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüda Kabakoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüda Kabakoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hüda Kabakoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüda Kabakoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüda Kabakoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüda Kabakoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, Hüda Kabakoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.