Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Stres Yönetimi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Çözüm Odaklı Terapi
h...
Psikoloğumla çalışmaya başladığımda öfke kontrolü konusunda ciddi zorluklar yaşıyordum. Günlük hayatta sık sık sinirleniyor ve çevremdekilerle sağlıklı ilişkiler kuramıyordum. Seanslarımız sayesinde, öfkemi daha iyi tanımayı ve onu yönetmeyi öğrendim. Psikoloğum, beni yargılamadan dinleyerek, öfkemin altında yatan duygulara inmemi sağladı. Uyguladığı teknikler ve verdiği önerilerle, artık daha sakin ve kontrollü bir şekilde tepkilerimi yönetebiliyorum. Onun sayesinde hayat kalitem ciddi anlamda arttı.
s...
Hüdayi Bey'i sosyal medya hesabı üzerinden görüp ulaştım. Stres ve kaygıdan dolayı başvurdum. İlk terapi deneyimimdi, biraz sıkılmıştım o yüzden ama hiç beklediğim gibi olmadı. Konuşmasının akıcılığı, telafuzu çok iyiydi. Çok yakın dostumla konuşuyor gibi ve rahatlamış hissettim kendimi. Yakın çevreme de bahsettim, tabii ki tavsiye ediyorum.
Hüdayi Zoroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüdayi Zoroğlu, Psikoloji. Size Hüdayi Zoroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Kent EGY Testi, Grup Terapisi, Evlilik Terapisi, Davranış Bozuklukları.
Hüdayi Zoroğlu adresi nerede?Hüdayi Zoroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüdayi Zoroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hüdayi Zoroğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hüdayi Zoroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüdayi Zoroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hüdayi Zoroğlu hangi dilleri konuşuyor?Hüdayi Zoroğlu ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hüdayi Zoroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüdayi Zoroğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüdayi Zoroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hüdayi Zoroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüdayi Zoroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Hüdayi Zoroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar