Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik
Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik
Pendik Bölge Hastanesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Hülagü Çelik adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Hülagü Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülagü Çelik, Pratisyen. Size Hülagü Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pratisyen Randevusu.
Hülagü Çelik adresi nerede?Hülagü Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı) Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülagü Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülagü Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hülagü Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hülagü Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hülagü Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülagü Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülagü Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hülagü Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Hülagü Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler