Atatürk Mah. Ataşehir Blv. ATA/2ATSH B2 Blok No: 6/31, Ataşehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Fizyoterapist Eşliğinde Egzersiz

Banka Havalesi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Fzt. Hulusi Coşkun

2005 yılında İstanbul Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulundan mezun oldum. Öğrenimim boyunca Çapa Tıp Fakültesi ve 70. Yıl Fizik Tedavi Hastanesinde stajlarımı tamamladım. 2012 yılında başladığım Osteopati Okulunu ( TİFAO) 2017 yılında ( eğitim süresi 5 yıl ) bitirdim. 2013-2021 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübünde Fizyoterapist olarak görev aldım. 2021-2022 yılları arasında Karagümrük Spor Kulübünde Fizyoterapist olarak görev yaptım. 2022 yılından itibaren kurucusu olduğum Clinicperformance kliniğinde sportif ve ortopedik rehabilitasyon alanında çalışmaktayım.

Makaleler
Röportaj

Z
Konum: Fzt. Hulusi Coşkun Manuel Terapi

Bel fıtığı kaynakli ve aylardir surmekte olan bacak agrimi bir kac seansda rahatlatan tedavisi ve agrilarimdan kaynaklanan ruh hallerime olumlu ve sifali yaklasim ve onerileri oldu.

Konum: Fzt. Hulusi Coşkun Bel - Boyun Fıtığı

Bel boyun ağrılarım için gitmiştim. Manuel terapi ile hızlı şekilde ağrılarımdan kurtuldum.

Konum: Fzt. Hulusi Coşkun Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Bacak kemiklerimde oluşan ağrılarla ilgili gitmiştim. Sorunum 2 seansta çözüldü, Ellerinize sağlık

Konum: Fzt. Hulusi Coşkun Manuel Terapi

Yoğunluğum arasında bana uygun saatlerde yardımcı olmaya çalıştığı için ekstra minnettarım. Ameliyat sonrası kronik ağrılarımın tedavisi konusunda destek aldım. Manuel terapi için destek aldım. Üzerine basamadığım ayağımla yürüyerek ofisinden çıktım çok oldu.

K
Konum: Fzt. Hulusi Coşkun Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

15 yıldır çektiğim IT BANT rahatsızlığını çözebilmiş tek kişi çok sabırlı, hastayı dinleyen ve işini severek yapan bir fizyoterapist keşke daha erken tanısaymışım diyorum

T
Konum: Fzt. Hulusi Coşkun Spor Fizyoterapisi

Hulusi Hocam'a düzenli olarak Müsabaka Öncesi Müsabaka sonrası recovery ve manuel terapi için. İşini bilen ve uygulayan Osteopatlardan birisi. Yarışlarımdan önce yarışlarımdan sonra gerçekleştirdiğimiz uygulamalar ile herhangi bir sorun olmadan müsabakalarıma devam edebiliyorum.

Ö
Konum: Fzt. Hulusi Coşkun Manuel Terapi

Hulusi Bey’e donmul omuz ile gittim. Bir doz kortizon iğnesi yapılmıştı ve doktorum manuel terapi ile çok daha hızlı ilerleyeceğimi söyledi. Gerçekten de o ağrılı, yerinden kalkmayan kol çok kısa sürede iyileşti ve eski açısına geri döndü. Hem iş etiği, hem işindeki başarısı, dakikliği, anlayışı, sürekli kendini ve işini geliştirmesi, onu diğer fizyo terapistlerden ayırıyor. Kendinizi çok rahat hissedeceğiniz, çok merkezi bir muaynehanesi var. Gönülden tavsiye ediyorum.

Konum: Fzt. Hulusi Coşkun Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Aşil tendonumdan bir problem yaşamıştım birçok fizyoterapist gezdim fakat bir türlü çözüm bulamamışlardı Hulusi Bey'e geldikten sonra çok kısa bir süre içerisinde doğru müdahalelerle Aşil probleminden kurtuldum daha sonra plantar Fas ya da bir problem yaşadım onu da hızla ve son derece doğru hamlelerle hızlı bir şekilde çözdü Kesinlikle tavsiye ederim özellikle koşu sporları veya işte onun gibi triatlon sporları gibi sporlarla ilgileniyorsanız tek adres

Konum: Fzt. Hulusi Coşkun Manuel Terapi

3 senedir kalça ağrısı çekiyorum.birçok farklı klinikte tedavi almama rağmen sonuç alamadım hulusi bey ile yaptığımız 5 seans sonrasında ağrılarım ciddi anlamda azaldı gerçekten işinde sayılı insanlardan kendisine ilgi ve alakası son derece iyiydi.

C
Konum: Fzt. Hulusi Coşkun Manuel Terapi

Sürekli uzun mesafe koşan biriyim hulusi bey ile de 3 yıldır çalışıyoruz. Ağrılarımı, sakatlıklarımı kısa sürede geçirmesinin yanı sıra ilgisi ve yaklaşımıyla sizi pozitif etkiler. Bir sporcu için sakat olmak yarış koşamamak can sıkıcıyken hulusi beyin verdiği güvenle bu dönemleri rahat atlatıyorum.