Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon
Sporcu Rehabilitasyonu
Terapötik Egzersizler
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
z.....
Bel fıtığı kaynakli ve aylardir surmekte olan bacak agrimi bir kac seansda rahatlatan tedavisi ve agrilarimdan kaynaklanan ruh hallerime olumlu ve sifali yaklasim ve onerileri oldu.
do...n
Bel boyun ağrılarım için gitmiştim. Manuel terapi ile hızlı şekilde ağrılarımdan kurtuldum.
de...n
Bacak kemiklerimde oluşan ağrılarla ilgili gitmiştim. Sorunum 2 seansta çözüldü, Ellerinize sağlık
me...p
Yoğunluğum arasında bana uygun saatlerde yardımcı olmaya çalıştığı için ekstra minnettarım. Ameliyat sonrası kronik ağrılarımın tedavisi konusunda destek aldım. Manuel terapi için destek aldım. Üzerine basamadığım ayağımla yürüyerek ofisinden çıktım çok oldu.
k....ç
15 yıldır çektiğim IT BANT rahatsızlığını çözebilmiş tek kişi çok sabırlı, hastayı dinleyen ve işini severek yapan bir fizyoterapist keşke daha erken tanısaymışım diyorum
t.....
Hulusi Hocam'a düzenli olarak Müsabaka Öncesi Müsabaka sonrası recovery ve manuel terapi için. İşini bilen ve uygulayan Osteopatlardan birisi. Yarışlarımdan önce yarışlarımdan sonra gerçekleştirdiğimiz uygulamalar ile herhangi bir sorun olmadan müsabakalarıma devam edebiliyorum.
ö.....
Hulusi Bey’e donmul omuz ile gittim. Bir doz kortizon iğnesi yapılmıştı ve doktorum manuel terapi ile çok daha hızlı ilerleyeceğimi söyledi. Gerçekten de o ağrılı, yerinden kalkmayan kol çok kısa sürede iyileşti ve eski açısına geri döndü. Hem iş etiği, hem işindeki başarısı, dakikliği, anlayışı, sürekli kendini ve işini geliştirmesi, onu diğer fizyo terapistlerden ayırıyor. Kendinizi çok rahat hissedeceğiniz, çok merkezi bir muaynehanesi var. Gönülden tavsiye ediyorum.
Aşil tendonumdan bir problem yaşamıştım birçok fizyoterapist gezdim fakat bir türlü çözüm bulamamışlardı Hulusi Bey'e geldikten sonra çok kısa bir süre içerisinde doğru müdahalelerle Aşil probleminden kurtuldum daha sonra plantar Fas ya da bir problem yaşadım onu da hızla ve son derece doğru hamlelerle hızlı bir şekilde çözdü Kesinlikle tavsiye ederim özellikle koşu sporları veya işte onun gibi triatlon sporları gibi sporlarla ilgileniyorsanız tek adres
3 senedir kalça ağrısı çekiyorum.birçok farklı klinikte tedavi almama rağmen sonuç alamadım hulusi bey ile yaptığımız 5 seans sonrasında ağrılarım ciddi anlamda azaldı gerçekten işinde sayılı insanlardan kendisine ilgi ve alakası son derece iyiydi.
ca...k
Sürekli uzun mesafe koşan biriyim hulusi bey ile de 3 yıldır çalışıyoruz. Ağrılarımı, sakatlıklarımı kısa sürede geçirmesinin yanı sıra ilgisi ve yaklaşımıyla sizi pozitif etkiler. Bir sporcu için sakat olmak yarış koşamamak can sıkıcıyken hulusi beyin verdiği güvenle bu dönemleri rahat atlatıyorum.
Hulusi Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hulusi Coşkun, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Hulusi Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manipülasyon, Manuel Terapi, Medikal Masaj, Bel - Boyun Fıtığı, Klinik Pilates, Manuel Lenf Drenajı, Spor Fizyoterapisi, Sporcu Rehabilitasyonu, Omuz Yırtıkları Tedavisi.
Hulusi Coşkun adresi nerede?Hulusi Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. Ataşehir Blv. ATA/2ATSH B2 Blok No: 6/31 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hulusi Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hulusi Coşkun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hulusi Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hulusi Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Hulusi Coşkun hangi dilleri konuşuyor?Hulusi Coşkun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hulusi Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hulusi Coşkun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hulusi Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Hulusi Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hulusi Coşkun hangi sigortaları kabul ediyor?Hulusi Coşkun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.