Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Doğuma Hazırlık Eğitimleri
İstanbul
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Kolposkopi
Kozmetik Jinekoloji
Kürtaj
İstanbul
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
İstanbul
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
İstanbul
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Pelvik Taban Cerrahisi
Preoperatif Değerlendirme
Radikal Histerektomi
İstanbul
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Tekrarlayan Düşüklerde Tetkik ve Tedavi
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
Total Laparoskopik Histerektomi
İstanbul
Tubal Reanastamoz (Bağlı Tüplerin Yeniden Açılması)
Tubal Sterilizasyon
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İdrar Kaçırma
İlk Gece Korkusu Tedavisi
be...n
Hulusi hocamla 2019 de tuzla devlet hastanesinde tanıştık 2020 de oğlumu sezaryanla dünyaya getirdi cok ilgili anlayisli sempatik bir doktor hocam size minnettarım hersey için teşekkür ederim
İnfertilite sebebiyle gittim kistlerim vardi.kendisi o kadar samimi o kadar babacan davrandiki umutsuzluguma umut katti .bir umut isigi yesertti .rabbimden dilegim bir bebegim olmasi.
nu...k
Daha öncesinde doğum da yaptığım bir doktordu ben çok memnunum kontrol için gittim süper bir doktor
z.....
Hulusi Bey çok iyi bir doktor. Kendisine akıntı şikayetinden dolayı muayene oldum. Kontrollerime kendisiyle devam ediyorum. Hulusi Bey'i herkese tavsiye ederim.
f.....
Hulusi Bey'den çok memnunum. 4-5 senedir kendisine muayene oluyorum. Hulusi Bey çok iyi, teşhisleri doğru, ilgili bir doktor. Kendisini herkese tavsiye ediyorum. Aşırı kanama şikayetimden dolayı kendisine muayene oluyorum. Hiç evlilik yapmadığım için ameliyat olamıyorum kendisi tedavimi düzenliyor. İlaç kullanıyorum, tedavim bittikten sonra kendisine kontrole gideceğim.
Hulusi Bey'in 2009'dan beridir hastasıyım. Kendisi güler yüzlü hizmet veren, işini çok iyi yapan bir doktor. Adet düzensizliğimden dolayı muayene oldum. İlaç tedavisi uyguluyoruz. 6 aylık tedavi sürecimden sonra tekrar kendisine kontrole gideceğim. Daha öncesinde vajina mantarı için muayene oldum. Hulusi Bey'in uyguladığı 3 aylık tedavim sonucunda çözüme ulaştırdı. Kendisinden çok memnun kalmıştım.
g.....
Hulusi Bey çok değerli, tecrübeli bir doktor. Kendisinden memnunum. Farklı doktora gittiğimde bana polip olduğunu ve ameliyat olmamı söylediler ama Hulusi Bey ameliyatlık bir durumun olmadığını söyledi. Hormon ilacı verdi, kullandım. Şu anda herhangi bir sıkıntım yok.
Farklı bir doktora muayene olduğumda yumurtalığımda kitle olduğunu söyledi. Hulusi Bey muayenesinde kitle olmadığını söyledi. Kendisinden çok memnunum. Hulusi Bey çok ilgili ve mütevazı bir insan. Hulusi Bey'e çok teşekkür ederim. Kendisi sağ olsun, var olsun.
ş.....
Rahim kalınlaşması şikayetimden dolayı birçok doktora muayene oldum ama derman bulamamıştım. Hulusi Bey çözümünü buldu. İlaç tedavisi uyguladı. Kendisi iyi, ilgili, alakalı bir doktor.
Hulusi Bey'den çok memnunum. Allah'a çok şükür sayesinde hamile kaldım. Kendisi çok ilgili bir doktor. Muayenemiz 40 dakika kadar sürdü. Gerek sohbet ederek, gerekse her ayrıntıyı anlatarak çok yardımcı oldu. Hulusi Bey gebelik takiplerimi sağlıyor. Kendisiyle sürecimize devam ediyoruz.
Hulusi Levent isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hulusi Levent, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hulusi Levent tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Hulusi Levent adresi nerede?Hulusi Levent şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hulusi Levent isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hulusi Levent online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hulusi Levent isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hulusi Levent, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hulusi Levent hangi dilleri konuşuyor?Hulusi Levent ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hulusi Levent isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hulusi Levent bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hulusi Levent ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hulusi Levent hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Hulusi Levent hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hulusi Levent hangi sigortaları kabul ediyor?Hulusi Levent tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları