Prof. Dr. Hulusi Mustafa Çalgüner

Tunus Cad.No:9/8 Bakanlıklar, Çankaya, Ankara

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur

Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Bademcik geniz eti

2016 kasım ayında Mustafa hocam 4 yaşındaki kızımı bademcik, geniz eti ameliyati etti. Ayrıca kulaklara tüp yerleştirdi. Kızımı ameliyat ettirmeden önce birçok doktora gittim ama hiç biri hocam kadar net ve açıklayıcı olmadi. Bana güven vermedi. Ameliyat öncesi hocam operasyonun nasıl gerçekleşeceğini bile tek tek ayrıntılarıyla bir kağıda çizerek, bikmadan usanmadan, küçücük bir olumsuz tavır bile sergilemeden özenle anlattı. Sayesinde hiç tereddütsüz teslim ettik kızımızı operasyona. Tecrübeli,saygı ve sevgi dolu bir insan. Özellikle çocuklar icin tavsiye ederim. Çünkü çocuklar hiç korkmuyor kendisinden... Teşekkür ederim hocama tekrar tekrar.

Yıllar önce kızımı ameliyat etmişti. Para göz olmayan. Teşhis ve tedavisi bir numara olan çocukların korkmadığı mükemmel bir doktor allah sağlık versin.

kızım için dr dr gezerken ve ilaç kullanmaktan mahvolmuşken tavsiye üzerine mustafa bey i bulduk.ve binlerce şükür ki doğru teşhislle kızımızı hep iyileştirmiştir.ve hiçyılmadan anlayabileceğimiz şekilde defalarcaaçıklama yapmıştır.kendisine teşekkür ediyorum..herkese tavsiye edeceğim mükemmel biri.

Y

Yıllarca kapı kapı derdinize çare olacak doktor ararsınız. Mutlaka her biri sizin için en iyisini yapmaya çalışır. Ama kesin tedavi ve sonuç istiyorsanız sizde hiç bir tereddüte mahal vermeden olabileceğin en iyisini Saygıdeğer Hocamda bulabilirsiniz. Kendilerine bir kez de buradan teşekkür ediyorum.

Profili düzenle veya yönet