Ana(Antinükleer Antikor)
Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Lenfaferez
Nev Anadolu Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Oksimetre
Ua(Ürinaliz)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
gf...s
Hülya hanıma boğaz ağrısı şikayetiyle gitmiştim. Faranjit teşhisi kondu. Çok kibar davranıp uzun uzun muayene etti. İlgili bir doktor.
su...n
Enfeksiyonum dan dolayı kaç gün hastanelerde yattım ama iyilesemedim taki hülya hanıma denk gelene kadar . O kadar ilaç ve tedaviler uyguladiki sağlığına kavuşturdu gerçekten alanında uzman doktor hiç dusunmeden gidin derim çok sağolsun
i̇...ş
Doksaniki yaşındaki annemin mide kanamasını ,kalp yetmezligini ayagındaki yarayı teşhis ve çok kısa sürede tedavi ederek ayaga kaldıran süper bir doktor ilaçları kadar psikolojik tedaviside mükemmel gerçek ten mükemmel bir insan odaya girdigi anda pozitif enerjisini hissedebiliyorsunuz.Allah doktorluk ve haastanelik etmesin ama hastalanırsanız gözü kapalı tavsiye edecegim harika bir doktor.Ömrü uzun başarıları daim olsun.
em...l
hocam cok mükemmel bir doktorsunuz benim onbeş yıldır tanıdığım ve tedavi olduğum doktorsunuz ilk önce insansınız dilerim rappım bu dünyada ve ahrette yüzünüzü güldürsün muradınızı versin hep böyle kalın insanlara güler yüz ve yakınınız gibi görüp yakınlık gösteriyorsunuz rapbim muradınızı versin ben fmf nuray
ze....
Doktor hanim muthis bir doktor.Beni babami babaannemi kisacasi bizim evdeki herkesi tedavi etti.Halada bu alanda herhangi bir sikinti oldugunda kendisine gidiyoruz.Sizi derinlemesine muayene ediyor ve muayene sirasinda iyiki buraya gelmisim diyorsunuz.Eger bu alanda bir sikinti yasiyorsaniz doktor hanimi siddetle ailecek tavsiye ediyoruz.Tesekkurler Hulya hanim.
mu...n
hülya hocam mükemmel bir hekim ve onu bana rabbim gönderdi çok rahatsızdım gitmediğim doktor kalmadı derdime hülya hocam ilac oldu ve onun gibi hekimler yok denilecek kadar az hülya hocamı önce sağlık ve ailesinle bir ömür dilerim hastanız emine şahin
ft...k
Kendisi cok deneyimli bilgili ve ozverili bir doktor tavsiyeye ihtiyaci yok zaten cok da yogun calisiyor oyle gozlemledim unutmayacagim doktorlardan biri kendisi
ft...k
öz...k
hülya hanımı ben raslantısonucu buldum kıronik bir rahatsızlıgım oldugu için yıllardırhastanelerdeyim konunun uzmanına profösörüne gitim fakat hepaynı yılın neredeyse yarısını antibiyotikkulanarak geçiriyordu ikibin onikinin onuncu ayınonunda hayat hastanesinde hülyahanıma gittimsorunlarımı anlatımsag olsun benle özel ilgilendi senin bronşlarını mahvetmişler dedi benseni iyileştireceyim dedi ve bana bir tedavi uyguladı ogünden beri hiç hastalanmadım önce rabbim sonra ondanbiliyorum başka rahatsıtsızlıklarım için tekrargittiyimdeo hastaneden ayrıldıgını öyrendim nereye gitiyini sölemediler emekli oldugunu söylediler böyle dqktorların emekli olmasını istemiyorum insanlıga faydalı olsunlar eyer aradıgım doktor oysa onu tekrargidip bulacagım ve bütün yakınlarıma öneritorum
Hülya Akdeniz Üntut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Akdeniz Üntut, İç Hastalıkları. Size Hülya Akdeniz Üntut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ana(Antinükleer Antikor), Subkütan Enjeksiyon, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Perkütan Iğne Aspirasyonu, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Hiv Testi, Enjeksiyon Iv, Hdl Kolesterol Testi, Karaciğer Kan Testleri.
Hülya Akdeniz Üntut adresi nerede?Hülya Akdeniz Üntut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşevler Mah. İzmir Yolu Cad. No:105 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Akdeniz Üntut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Akdeniz Üntut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hülya Akdeniz Üntut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hülya Akdeniz Üntut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hülya Akdeniz Üntut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Akdeniz Üntut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya Akdeniz Üntut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hülya Akdeniz Üntut hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hülya Akdeniz Üntut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa İç Hastalıkları Uzmanları
Aydın İç Hastalıkları Uzmanları
Orhangazi İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa İç Hastalıkları Uzmanları
Karacabey İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (5)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları