Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Danışmanlık +44 daha fazla

Alkali Diyet

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Hülya Dorul Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı
Kaşüstü Mah. Hukuk Sk. No.8 Aklife Hukuk Büroları B Blok Kat 7 Daire 72, Yomra, Trabzon

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Online Danışmanlık +47 daha fazla

Alkali Diyet

Online Diyet

Kaşüstü Mah. Hukuk Sk. No.8 Aklife Hukuk Büroları B Blok Kat 7 Daire 72, Trabzon

Hülya Dorul Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı

Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2018 yılında mezun oldum. Stajlarımı İstanbul Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi başta olmak üzere geniş vaka yelpazesine sahip kurumlarda hastalıklarda beslenme üzerine yaptım. Tezimi “inek sütü ve yumurta alerjisi olan çocukların annelerinin anksiyete durumları” üzerine hazırladım. Metabolik sendrom ve beslenme, diyabet hastalığı ve beslenme tedavisi, obezite sorunu yaşayan çocuklarda beslenme, emzirme döneminde beslenme, çölyak hastalığında beslenme gibi konularda seminerlere katılıp eğitimler aldım. Mezun olduktan sonraki süreçte kurumsal beslenme danışmanlığı ve bireysel beslenme danışmanlığı hizmeti verdim.
Şu anda Hülya Dorul Beslenme Ve Diyet Danışmanlığında hizmet vermekteyim.

Röportaj

Kilo vermek için başvurdum. 2.5 aydır beraberiz. Kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma göre diyet listesini hazırlıyor. Hülya Hanım'a her zaman ulaşabiliyorum. Diğer uzmanlarla iletişim problemimiz vardı. Ama kendisi çok farklı geldi bana. Hiç zorlanmadım. Güler yüzlü ve samimi bir insan. Rahatlıkla soru sorabiliyorum ve hemen yanıt alıyorum. Şu anda gebeyim, gebeliğime göre bir program yapıyor. Memnunum kendisinden.

K

Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. Güler yüzlü, sempatik birisi. İnsanı motive ediyor ve konuşuyor. Ben yazmadan kendisi yazıyor, danışanını takip ediyor. Bu benim için çok önemli. İşini çok güzel yapıyor. Kilo vermeye de başladım. Sabit diyet listesi uygulamıyor, sürekli değiştirerek ilerliyor. Çalışma şartlarıma göre destek oluyor. Diğer uzmanlara göre daha çok verim aldım ve beğendim. Kendisini devamlı geliştirmeye çalışıyor. Farklı diyetlerde uyguluyor. Bir listeye bağımlı kalmıyor.

Sağlıklı beslenme ve kilo verme amacıyla başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. 12 kilo verdim. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Hülya Hanım çok iyi bir uzman. Sevecen, insancıl ve bilgili birisi. Kardeşim gibi hissediyorum. Çok memnunum kendisinden.

Kilo vermek için başvurdum. 4 aydır beraberiz. Öncesinde de kendisine gitmiştim. Seanslar sayesinde kilo vermeye başladım. Birlikte karar vererek diyet listesini hazırlıyoruz. Hülya Hanım'dan çok memnunum. Yaşıtım olduğu için tercih etmiştim. Çok naif ve anlaşabildiğim bir diyetisyen.

Sağlıklı yaşam ve kilo vermek amacıyla başvurdum. 6 aydır gidiyorum. Kilo verdim. Diyet programını yaşam tarzıma göre hazırlıyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Hülya Hanım ilgili bir uzman. Danışanlarını asla bırakmıyor. Çok çabalıyor. Kendisinden çok memnunum. Bizi yormadan sürecimize devam ediyoruz. Güzel sonuçlar alıyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Hülya hanıma sağlıklı beslenme ve kilo vermek için başvurdum. Çok ilgili ve anlayışlı . Kişiye özel hazırlamış olduğu liste ile sağlıklı ve lezzetli tarifleriyle ideal kiloma doğru ilerliyoruz . Kendisinin göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok memnunum . İyi ki tanımışım herkese tavsiye ederim ..

Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için öneri üzerine gittim. 3 aydır gidiyorum. Kilo vermeye başladım. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Olması gereken şeyleri kendisi belirliyor. Hülya Hanım bulunduğum mevkiye göre iyi bir uzman. Prensiplerinden de taviz vermeyerek işini kaliteli yapan birisi. Çok faydasını gördüm. Tavsiye ettiğim çok arkadaşım oldu.

Kızım için başvurdum. Kilo vermesi için gittik. 6 aydır gidiyoruz. Kızımın kilo vermesi başladı. Çok iyi sonuçlar aldık. Devam ediyoruz. Diyet listesini kızıma göre hazırlıyor. Her hafta değiştiriyor. Sorarak ilerliyor. Hülya Hanım'dan çok memnunum. Uzmanlığını da beğeniyorum.

Arkadaş tavsiyesiyle kilo vermek için başvurdum. Sağlık problemlerim vardı, kontrol altına aldık. Çok memnunum kendisinden. Hedefim vardı, rahatlıkla hedefime ulaştık. Herkese tavsiye ederim.

Ç

Tavsiye üzerine başvurdum. Kendisinden çok memnunum. Onun sayesinde çok güzel kilo verdim. 13 kilo kaybım oldu. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Hülya Hanım çok iyi bir uzman. Daha önce farklı diyetisyenlere gittim. Diğerlerinden farklı. Kendisi çok cana yakın.