Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Atatürk Cad.No:31 Zümrütevler, İstanbul
Maltepe Kardelen Tıp Merkezi
me...t
Kendisine Pendik Devlet Hastanesi'ne mhrsden randevu alarak gittim. İnternette adresin yanlış yazmasından dolayı geç kaldım randevuya sağolsun doktor hanım kabul etti muayeneyi. Fakat muayeneden hiç memnun kalmadım. Doktor hanımın gerek ses tonu gerekse üslubu sertti. İkinci kez soru sormak için "bi de bişey daha sorabilirmiyim dediğimde bide? dedi. Haliyle çekinerek sordum sorumu. Bu yüzden not aldığım sorularımı sormayı unuttuğumu çıkınca farkettim. 24 haftalık hamileyim ne tansiyonuma bakıldı ne kiloma. Kullandığım ilaçlar bile sorulmadı, bebeğin haftasına uygunluğu, kilosu, boyu ölçülmedi. İyi dedi sadece. Yaklaşık bir aydır randevumu bekliyorum, ben tüm kibarlığımla iletişime geçmeye çalışırken doktor hanım tarafından yeterince bilgilendirilmedim ve ilgisinden memnun kalmadım
Hülya Erdem Biçmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Erdem Biçmen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hülya Erdem Biçmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Hülya Erdem Biçmen adresi nerede?Hülya Erdem Biçmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Cad.No:31 Zümrütevler İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Erdem Biçmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Erdem Biçmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hülya Erdem Biçmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Erdem Biçmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya Erdem Biçmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hülya Erdem Biçmen hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hülya Erdem Biçmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları