Ana(Antinükleer Antikor)
Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Lenfaferez
Özel Yenişehir Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Oksimetre
Ua(Ürinaliz)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
ha...s
Rahmetli Annemin uzun yıllar doktoruydu. Annemdeki kan hastalığı olan MDS hastalığını belirtilerini ilk tespit edenlerdi. Annem bir süre Yenişehir Hastanesinde yatarken de yakından ilgilenmişti. Hastasını dinleyen, detaylı tetkiklerini yapan, açıklayıcı bilgi veren, alternatif çözümler arayan, hastasını iyi takip eden başarılı bir hekimdir. Rahmetli Annemden sonra eşim ve benim de her zaman gittiğimiz bir uzmandı. Her ne kadar bir süredir Mersin dışında yaşıyorsak da, Mersin'e geldiğimizde ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda gönül rahatlığı ile gidebileceğimiz bir hekimdir.
b....ç
İlk defa hastasını bu kadar güzel dinleyen ve sakince sorularına cevap veren bir hekimle karşılaştım. Bugün kendisine kan tahlili vermek için gittim. Daha önce bir başka kurumda yaptırdığım kan tahlillerinde yanlış sonuçlar çıkmıştı ve doktor hanım bu testleri daha detaylı bir şekilde tekrar istedi. Tabiki sonuçlarım gayet iyiydi. Süreç sonucunda bizi çok güzel yönlendirdi sağolsun. Böyle hekimlerin sayılarının artması en büyük temennimiz.
se....
Reflü için gittim ancak klasik olarak miğde koruyucu yazıp yolladı üstelik ilk muayenede endoskopiden sonra hemen ameliyat yapalım mı diye sordu hastalık geçtimi geçmedi
Uzm. Dr. Hülya İrde
Merhaba. Sanırım yanlış anlaşılma oldu. Endoskopi sonrası Reflü ve mide fıtığı tespit edilen hastalarıma cerrah tarafından ameliyat önerilip önerilmediğini sorarım ama ameliyat yapalım mı demem mümkün değil çünkü ben cerrah değilim dahiliye uzmanıyım. Geçmiş olsun
sn...3
kendisinin kişisel gelişimi çok kuvetli hastaların memnun kalmasıda normal bende hastasıyım hülya hanımın mesleğinde başarılarının devamını diliyorum.
mi...r
Çok iyi bir doktor ve alanında gerçekten çok bilgili. Hastalarıyla çok iyi ilgileniyor. Verdiği tedaviyle kısa sürede şekerim ve tansiyonum düştü. Kendisine teşekkür ediyorum.
su....
Benim gördüğüm en iyi doktor Hülya hanım. Hem hekimliği hem de kişiliği mükemmel. Hastaya yaklaşımı ilgisi verdiği tedaviler süper. Bu nedenle sürekli doktor hanımı takip ediyoruz.
fa....
Süper bir doktor. Çok bilgili ve Hastalarıyla mükemmel ilgileniyor. Annem ve babamı uzun süredir takip ediyor. Çok memnunuz. Her zaman aynı ilgiyi görüyoruz. Bu nedenle annemi ve babamı başka doktora götürmüyorum. Gerekirse doktor hanım yönlendiriyor zaten.
nu....
Hastalarıyla çok ilgili bir doktor. Bütün şikayetlerimi içtenlikle dinledi. Uyguladığı tedaviyle kısa süre sonunda rahatladım. Komşumu da yönlendirdim. O da çok memnun kaldı. Herkese tavsiye ediyorum.
Doktor hanımın altı yıldır hastasıyım. Şekerim ve tansiyonumu ayarladı. Düzenli aralıklarla takip ediyor. Her konuda çok ilgili ve yeterli bilgilendirme yapıyor. Diğer rahatsızlıklarımı da hemen tedavi etti. Tavsiye üzerine gitmiştim ben de tavsiye ederim.
Çok iyi bir doktor. Hastalara ilgisi mükemmel. Teşhis ve tedavileri çok güzel. Benim şekerimi çok iyi ayarladı. Kilo almamı engelledi. Şu an herşeyim normal. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Hülya İrde isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya İrde, İç Hastalıkları. Size Hülya İrde tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Subkütan Enjeksiyon, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Hiv Testi, Ana(Antinükleer Antikor), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Ua(Ürinaliz), Oksimetre, Pdc-E2 Antijen(Antimitokondiyal Antikor), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Hemoglobin A1c(Hba1c).
Hülya İrde adresi nerede?Hülya İrde şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi 20. Cadde No:4 Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya İrde isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya İrde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hülya İrde isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya İrde bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya İrde ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hülya İrde hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Hülya İrde hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Yenişehir bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları