Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Müştü Mah. Erdemir Cad.No:52, Zonguldak
Özel Karadeniz Ereğli Anadolu Hastanesi
mi...r
işini çok iyi bilen, hem abla hem doktor olabilen mükemmel insan. sonuna kadar hastasının arkasında duran mucize doktor. herkese tavsiye ederim.
fa...h
çok iyi samimi işini bilen bir doktor. herkese tavsiye ediyorum. kendisi hastaları tarafından sevilen ve çok tercih edilen bir kimse.
he...i
çok iyi bir doktor en azından samimi
do...m
çok iyi doktor
Hülya Ömer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Ömer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hülya Ömer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Hülya Ömer adresi nerede?Hülya Ömer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Müştü Mah. Erdemir Cad.No:52 Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Ömer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Ömer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hülya Ömer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Ömer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya Ömer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hülya Ömer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hülya Ömer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.