Cumhuriyet Bulvarı No:12 Org.San.Bölgesi 1.Kısım, Manisa
ab...t
DR HÜLYA HANIM ÇALIŞKAN ÖZVERİLİ,GÜLERYÜZLÜ HİZMET ANLAYIŞI,KURALLARININ İÇİNDE OLMAZ OLMAZLARINDAN BAŞARIYI YAKALAYIP,HASTA MEMNUNİYETİ EN ÜST DERECEDE SAĞLAMAK,İYİ BİR HEKİM OLDUĞU KADAR AYNI ZAMANDA İYİ İNSAN,SAMİMİ DÜRÜST YAKLAŞIMIYLA HEP ÖNDE ,KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM.
ab...t
DR HÜLYA HANIM ÇOK SAMİMİ VE İNSANA DEĞER VEREN BİR HEKİM HASTALARIN HALİNDEN ANLYAN GÖREVİNİ YILLARIN VERDİĞİ TECRÜBEYE SAHİP BİR DOKTOR AYNI ZAMANDA İYİ BİR İNSAN
ab...t
BENCE ÖNCELİKLE İNSAN DEĞERLERİNE SAYGILI TIP YEMİNİNE EN SADIK KALAN DOKTORLARINDANDIR.
in...ç
Hasta yaklaşımı konusunda süper bir hekim tavsiye ediyorum.
he...i
Hasta yaklaşımı konusunda harika bir hekim size içten yüreklilkle tavsiye ediyorum.
Hülya Pirinççi Yurttaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Pirinççi Yurttaş, Pratisyen.
Hülya Pirinççi Yurttaş adresi nerede?Hülya Pirinççi Yurttaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Bulvarı No:12 Org.San.Bölgesi 1.Kısım Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Pirinççi Yurttaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Pirinççi Yurttaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hülya Pirinççi Yurttaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Pirinççi Yurttaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya Pirinççi Yurttaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hülya Pirinççi Yurttaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hülya Pirinççi Yurttaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.