Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Online Terapi +23 daha fazla

Maya Psikoloji

Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdim. Sonrasında Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünde yüksek Lisans ve Doktoramı tamamladım. Akademisyen olarak çalışırken aynı zamanda son 10 yıldır Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT, Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ve EMDR yöntemleri konusunda akredite olan kurumlardan eğitim ve süpervizyonlarımı tamamlayarak, Şubat 2024 tarihinde Pamukkale Üniversitesinden emekli olarak kendi ofisimde genç ve yetişkinlere yönelik hizmet vermeye başladım.

Psikolojik sorunlarım için Hülya Hanım'a başvurdum. 4-5 seanstır birlikteyiz. Olumlu sonuçlar alıyorum. Hülya Hanım, alanında çok başarılı bir uzman. Daha önce farklı bir uzmandan destek almıştım, ancak bu kadar verim alamamıştım. İlgili ve alakalı birisi. Ben kendisinden memnunum.

Kişisel sebeplerden dolayı tavsiye üzerine başvurdum. 8 seans oldu. Seanslardan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Bana faydası oluyor. Hülya Hanım sorunlara karşı çözüm odaklı bir insan. Seans sonrasında da görüşebiliyoruz. Danışanı ile ilgili bir uzman. Ben kendisinden memnunum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hülya hanım çok sıcak ve içten. Beni anladığını , yalnız olmadığımı hissetmek çok rahatlatıcı. Yaşadıklarıma farklı bir gözle bakmamı sağlıyor. Hayatımı daha güzel yapıyor. Siz farkına varmadan bir sürü teknik uyguluyor. Hülya Hanımın bir konuşmasını dinleyip, “işte benim aradığım psikolog bu” deyip kendisine mail attım, hemen geri dönüş yaptılar. Başka bir ülkeden, online seans yapıyoruz. Bir fibromyalgia hastası olarak kendisinden çok fayda gördüm ve görmeye de devam ediyorum. İşini böyle severek yapan insanlara hayranım.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hülya Hocam zorlu bir yolda hayatıma dahil oldu. Varlığıyla, tecrübesi ve profesyonel sağduyulu yaklaşımıyla bu süreçte bana yön gösteriyor. Dağılan parçalarımızı toplayıp daha güçlü olmanın yolunu öğretiyor. Psikolojik destek sürecinde onunla birlikte ilerlediğim için çok mutluyum.

Konum: Maya Psikoloji Kabul ve Kararlılık Terapisi

3 hafta oldu başlayalı ilk seansta çekirdek aileden başlaması yıllardır yaşadıklarımı yüzeysel olarak çözmeye çalıştığımı farkettirdi. Ve her detayı not alması, geçiştirmemesi, uygulanabilir sorumluluklar vermesi, ertesi hafta takibini yapması beni memnun ediyor... Şimdiden bakış açım değişmeye başladı. Gerçek bir psikoterapi süreci arıyordum, anlatılanlar bilimsel gerçeklere dayansın ve tatmin olayım istiyordum. Gerçekten dolu dolu 1 saat çalışıyoruz. Vakit nasıl geçiyor anlamıyorum... Benim için yorucu olsa da gerçekten Hülya Hanımla çalışmak beni tatmin ediyor.. Tavsiye ediyorum

Konum: Maya Psikoloji Psikoloji Randevusu

Hülya Hocamı uzun araştırmalar sonucunda internetten buldum. Gidip gitmeme konusunda kararsızdım ve endişeliydim fakat odadan içeri girer girmez hocamın güleryüzü, Ofisinin sıcaklığı ile endişelerimden kurtuldum. Başlayalı 1 ay oluyor, hocamdan gayet memnunum..

Y

Doktorum ailemin tavsiyesi sayesinde ulaştım. Daha önceden de biliyordum kendisini. Sınav stresi ve kaygısından dolayı başvurdum. Hülya Hanım çok anlayışlı, işinde oldukça başarılı, nazik biri. Onunla konuşurken kendimi çok rahat hissediyorum ve verdiği öneriler sayesinde dediklerine uyarak daha stressizim. Kendisini çevreme kesinlikle tavsiye ederim.

Daha önce farklı terapistlerden terapi almış fakat verim alamadığımı düşünerek terapileri yarım bırakmıştım. Daha sonra yolum Hülya Hoca ile kesişti. Öfke kontrolü sağlamakta zorlanıyor, sevdiğim insanlara zarar veriyordum. Tekrarlayan düşüncelerim, vesveselerim ve travmalarım vardı. Bir sene boyunca düzenli olarak Hülya Hoca ile çalıştım. Kendisi bana özveriyle çok emek verdi. Seanslarımızda kendimle alakalı farkındalık oluşturmama, alıştığım davranışlardan kurtulmaya çalışırken bana bir uzman mesafesiyle yaklaşmak yerine işbirliği yaptığım bir yol arkadaşı hissiyatını daima hissettirdi. Hayal olarak gördüğüm versiyonuma bugün onun sayesinde ulaştım. Kendisinin özverisi, danışan takibi, tecrübesi tartışılamaz. Kendimde değiştiremeyeceğime inandığım öfke alışkanlıklarım, beni yıpratan travmatik anıların üzerimde bıraktığı hasar, tekrarlayan düşüncelerim ve vesveselerim değişti. Kendisine bu yolculukta bana sonsuz güven vererek eşlik ettiği ve kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Hayatıma dokunuşuyla hayatımı güzelleştirdi, kendisini çok seviyor ve gönül rahatlığıyla öneriyorum.