Uzm. Dr.
Hülya Serinsöz
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Yüreğir 1 adres
DAHİLİYE UZMANLIĞI :İSTANBUL- KARTAL DR.LÜTFİ KIRDAR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
ENDOKRİNOLOJİ ÜST İHTİSAS: ADANA-BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ.
no...a
Merhaba şuan anlatacaklarımı muhtemelen birçogunuz yaşadınız ilk endokrinoloji sürecimiz çok zordu 22 yaşında tanı konuldu yaklaşık 1 buçuk yıldır tedavi görüyorum yine şehir hastanesinde gittiğim bir doktor bana bağırarak tepki vermişti kan testi ve radyasyon almam konusunda daha sonra hülya hanımla tanıştık ilk başlarda çok korkmuştum fakat çok detaylı bir şekilde ne olabileceğini ne yapmam gerektiğini nasıl hareket edip devam edebileceğimizi ve tedavi sürecinde sürekli takipte kalacağımız belirtti şuan mersinde oturuyor olmama rağmen her ay mutlaka yanındayım tedavim hülya hanımda iyiye sonuç veriyor tavsiye ederim kafanız karışıksa dahi netleştiren ve ilgilenen doktor
Hülya Serinsöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Serinsöz, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Hülya Serinsöz adresi nerede?Hülya Serinsöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi 4522. Sokak No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Serinsöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Serinsöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hülya Serinsöz hangi dilleri konuşuyor?Hülya Serinsöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hülya Serinsöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Serinsöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya Serinsöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hülya Serinsöz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hülya Serinsöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.