Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
so...ç
Telefon numarası doğrulandı
nebronoz glomürenefrit tedavisi görüyoru 2002den beri önce ALLAH sonra hülya hocamın sayesinde şu an hastalığım uyuyo ilaç tedavisi görüyorum hülya hanımı çok seviyorum bide kibirden uzak sorduğuna mütevazi şekilde cvp veriyo malatyadaki gördüğünüz görüceğiniz en iyi hoca
so...a
Telefon numarası doğrulandı
TanıDIĞIM EN İYİ DOKTOR DİYEBİLİRİM.SORULARIMA CEVP ALABİLİYORUM.7 YILLIK KBY HASTASIYIM.KENDİSİNE SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.BÜTÜN HASTALAR TAVSİYE EDİYORUM
Hülya Taşkapan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Taşkapan, Nefroloji.
Hülya Taşkapan adresi nerede?Hülya Taşkapan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulgurlu Battalgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Taşkapan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Taşkapan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hülya Taşkapan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Taşkapan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya Taşkapan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hülya Taşkapan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hülya Taşkapan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.