k....ç
Bundan 8 yıl önce eşimin baş ağrılarından dolayı acile gelmiştik. O gece yatışı yapıldı. Eşimin baş ağrılarını giderdi. Güzel bir tedavi sonucu eşim yeniden aramıza katıldı. Şuan yine hastaneye beyin kanamasından dolayı eşimi yoğun bakıma aldı kendisi. Bilinci kapalıydı Hülya hanım sayesinde eşim hayata yeniden döndü.Son derece mükemmel bir doktor. İlgisi,alakası hastalarıyla iletişimi o kadar güzel ki. Egosu olmayan tek doktor diyebilirim. Emeği hiçbir şekilde ödenemez. Mesleğini hakkıyla yapan sayın doktor hülya tireli. Yardımlarınızdan,ilginizden dolayı çok teşekkür ederim..
yu....
Babamın bel fıtığından kaynaklı yürüyememe durumundan ötürü Hülya Hoca’yla görüştük, kendisi çok yakından ilgilendi. Hastanın anlayacağı bir şekilde tedavi hakkında bilgi verdi. Bu hocamıza gelecek olan hastalar için şunu demek istiyorum: Hülya Hoca’da doktor egosu yoktur. Sizinle en iyi şekilde ilgilenecektir.
s....z
1996 dan beri, kas hastalığım nedeni ile ,sayın Hülya Tireli tarafından takip edilmekteyim .doktor olarak da insani yaklaşımları olarak da , o kadar memnunum ki ,gözüm kapalı her hastaya tavsiye ederim efendim. Hakkını ödeyemem <3
sw...t
Daha önce teşhis konulmamıştı bayılmalarım çok seyrekti ama doktorumun teşhisi ile tedaviye başladım 3 aydır çok rahatım.Bu rahatsızlığı olanlara tavsiye ederim.
Hülya Tireli Küçükçakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Tireli Küçükçakır, Nöroloji.
Hülya Tireli Küçükçakır adresi nerede?Hülya Tireli Küçükçakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Tireli Küçükçakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Tireli Küçükçakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hülya Tireli Küçükçakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Tireli Küçükçakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya Tireli Küçükçakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hülya Tireli Küçükçakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hülya Tireli Küçükçakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar