1984 senesinde İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünü kazandım ve 75 ortalama ile bölümümü bitirdim. Üniversite dönemimde aynı zamanda müzik çalışmalarımı devam ettirdim. İstanbul Universitesi korosuna seçildim ve konservatuar hocalarından dersler aldım. Cerrahpaşa tıp fakültesinde, Çapa tıp fakültesinde, Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesinde ve Uludağ Üniversitesi Psikiatri kliniklerinde stajlarım oldu. Çapa tıp fakültesi halk sağlığı bölümündeki tezim vasıtası ile Ali Osman Sönmez ve Özdilek tekstil fabrikalarında 300 işçiye kornel, index, benton ve işitme testleri uyguladım. Bu çalışma sonunda ‘gürültünün’ işçilere ve işverenine etkisini ortaya çıkarmış oldum. Bu sayede fabrikalarda koruyucu önemler alındı ve işçilerin ruhsağlığının önemi bir kez daha vurgulanmış oldu.
Çeşitli anaokulu ve rehabilitasyon merkezlerinde müdirelik, özel hastanelerde ve tıp merkezlerinde klinik psikolog olarak mesleğimi devam ettirdim. Bazı gazete ve dergilerde makalelerim yayınlandı ve çeşitli radyo programlarına katılma imkanım oldu.
Ördekli kültür merkezi, Mimarlar ve Mühendisler Odası, MÜSİAD, Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği’nde aile ve evlilik eğitimi seminerleri sundum.
Points Of You® Academy’de koçluk eğitimi aldım. (L1 Workshop)
Alexander Pratik Yetenek Testi
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Benton Görsel Bellek Testi
Tümünü gösterHizmetler
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
İhsaniye Mahallesi, Kartallar Sokak, İzmir Yolu Bankalar Caddesi, Akbank Arası No:4/1 K:1, Bursa
Alexander Pratik Yetenek Testi
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Morita Bursa Psikolojik Danışmanlık
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Luxopuncture Yöntemi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Morita Bursa Psikolojik Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Transaksiyonel Analiz
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
ha...n
Ben bir öğretmen olarak Hülya hanımı tanımaktan çok mutluyum.Onu tanıdıktan sonra onunla yaptığım seyanslarla kendimi dahada rahat hissetmeye başladım.Ve onun uzmanlığı dışında; insanlığı, hayata bakış açısı ve insanları sevmesi beni dahada motive etti.Allah ondan razı olsun.Onun bir hastası olmaktan başka bir dost edinmenin mutluluğunuda yaşıyorum.Mevlam mesleğinde ve özel yaşantısında hep onunla olsun inşallah..
Hülya Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Turan, Psikoloji. Size Hülya Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Standardize Mini Mental Test, Cattell 2a Zeka Testi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, EMDR Terapi, Varoluşçu Psikoterapi.
Hülya Turan adresi nerede?Hülya Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi, Kartallar Sokak, İzmir Yolu Bankalar Caddesi, Akbank Arası No:4/1 K:1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hülya Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hülya Turan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hülya Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar