Uygulanan Testler
-Denver II Gelişimsel Tarama Testi (Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği)
-Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri (İstanbul Aydın Üniversitesi)
R.B. CATELL 2A Testi
R.B. CATELL 3A Testi
Porteus Labirentleri Testi
Good Enough – Harris: Bir Adam Çiz Testi
Metropolitan Okul Öncesi Olgunluk Testi
Peabody Kelime Resim Tanıma Testi
Gessell Gelişimsel Figürler Testi
Frostig Görsel Algı Testi
Ankara Gelişim Tarama Testi (AGTE)
Kelime Söyleyiş Testi
Benton Görsel Bellek Testi
EMDR Terapi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Şema Terapi
Açıkçası terapiye başlarken bazı tereddütlerim vardı. Ama Hülya hanımla olan görüşmelerimiz sorunlarımı aşmamda bana gerçek anlamda fayda sağladı. Ben kendisiyle panik atağım nedeniyle görüşmüştüm. Kendisini benzer sorunlar yaşayan herkese öneriyorum.
f.....
hülya hanımla insan larla iletişim sorunu yaşamama sebeb olan sosyalfobim ile ilgili görüştük . Hülya hanım bana çok şey sorgulattı ve sosyal fobi min kaynağına inmeme yardımcı oldu . Çok teşekkür ediyorum .
a....
hülya hanım ile görüşmeden önce kaygılarım korkularım çok fazlaydı. karşılaştığım problemler karşısında çok çabuk panik oluyordum. kaygılarımı korkularımı yönetemiyordum hep bir kaos içerisinde hissediyordum kendimi. hülya hanım ile görüşmelerimiz çok faydalı oldu benim için artık çok daha iyi hissediyorum kendimi. görüşmelerimiz kendim için yaptığım en iyi şeylerden biriydi sanırım. hülya hanıma çok teşekkür ediyorum.
c.....
Hülya hanımla pandemi günlerinde artarak beni zorlayan temizlik takıntım üzerine çalıştık. Hülya hanım çok iyi bir dinleyici. Sorduğu sorularla beni düşündürerek bu takıntılarımın sebeplerini kendim bulmamı sağladı. Hülya hanım benim için çok faydalı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyor ve gönül rahatlığı ile aynı sorunu yaşayan kişilere öneriyorum...
Hülya hanımla sınav kaygım ile ilgili görüştük. kaygılarımla başa çıkmamda bana yardımcı oldu. Hülya hanımı sınav stresi yaşayan kişilere öneririm. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
na...
Depresyon sorunum sebebiyle Hülya Hanım'a başvurdum. Kendisi hem seanslar sırasında ki empati ve alakası ile hem de genel süreçte ki depresyon ataklarım geldiğinde nasıl davranacağımla ilgili verdiği ipuçları sayesinde kendimi çok daha iyi hissetmemi sağladı. Gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Çok teşekkür ediyorum kendisine ve başarılar diliyorum.
el....
Hülya Hanımla, uzum zamandır baş edemediğim stres ve kaygı bozukluğumla ilgili görüştük. Daha önceki yıllarda edindiğim terapi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki Hülya Hanımla ciddi anlamda yol aldık. Bu süreçten oldukça memnun kaldım.
Hülya Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Yıldırım, Psikoloji. Size Hülya Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Psikoloji Randevusu, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Online Terapi.
Hülya Yıldırım adresi nerede?Hülya Yıldırım adresini belirtmedi. Hülya Yıldırım yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Hülya Yıldırım adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hülya Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hülya Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hülya Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Hülya Yıldırım ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hülya Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hülya Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Hülya Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.