Allianz Sigorta

Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi

Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi

Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Medicana Beylikdüzü International İstanbul

Dr. Öğr. Üyesi Hülya Yonucu, Medicana Beylikdüzü International İstanbul'da görev yapmaktadır.

Z
Konum: Medicana Beylikdüzü International İstanbul Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ülkemizde Dr.Hulya Hanim gibi degerlerin olmasi Bizi yarinlara daha guvenle çikariyor.Keşke demeyi sevmem ama; keşke daha once rastlasaydim tavsiye üzerine geldim tedavi 1ay lik zaman dilimini icerdi ve hayatimda başlangic oldu,dönüm noktasi oldu benim için Beylikdüzu medicana.. Fizik tedaviye gelmekle hayata bağlandim hayata ve kendime bakışım farklilaşti .Artik cocuklarimada saglikli yaşam konusunda iyi örnek oldugumu dusünuyorum.''Egzersiz artik olmazsa olmazim'' ..örtbaz edilen birsey yoktu bana ozel egzersiz recetesiyle yanliz bacak sorunum degil,o arada sindirim,hazimsizlik ve gerginligimi yok etii bu nasil birşey kelimeler bulamiyorum.Hulya hocama sonsuz saygi ve sevgilerimi gonderiyorum.Allah Sizden razi olsun

bel ağrısı şikayetiyle gittiğim muayenede hastayı dinlemesi ,güler yüzlü sevecen tavrından, detaylı muayene etmesi ve tedaviden kısa sürede sonuç almaktan cok memnun kaldım.

Çok memnun kaldığım bir hekim.ilgili,hastasını dinleyen ve güleryüzlü. Teşhislerini anlaşılır bir dille açık açık anlatması çok güzel. Kısacası ilaç yaz gönder hekimlerimizden değil...