Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Kırık Rehabilitasyonu
Omuz Ameliyatı Sonrası Rehabilitasyon
Sporcu Rehabilitasyonu
ze...m
Ülkemizde Dr.Hulya Hanim gibi degerlerin olmasi Bizi yarinlara daha guvenle çikariyor.Keşke demeyi sevmem ama; keşke daha once rastlasaydim tavsiye üzerine geldim tedavi 1ay lik zaman dilimini icerdi ve hayatimda başlangic oldu,dönüm noktasi oldu benim için Beylikdüzu medicana.. Fizik tedaviye gelmekle hayata bağlandim hayata ve kendime bakışım farklilaşti .Artik cocuklarimada saglikli yaşam konusunda iyi örnek oldugumu dusünuyorum.''Egzersiz artik olmazsa olmazim'' ..örtbaz edilen birsey yoktu bana ozel egzersiz recetesiyle yanliz bacak sorunum degil,o arada sindirim,hazimsizlik ve gerginligimi yok etii bu nasil birşey kelimeler bulamiyorum.Hulya hocama sonsuz saygi ve sevgilerimi gonderiyorum.Allah Sizden razi olsun
bel ağrısı şikayetiyle gittiğim muayenede hastayı dinlemesi ,güler yüzlü sevecen tavrından, detaylı muayene etmesi ve tedaviden kısa sürede sonuç almaktan cok memnun kaldım.
so...9
Çok memnun kaldığım bir hekim.ilgili,hastasını dinleyen ve güleryüzlü. Teşhislerini anlaşılır bir dille açık açık anlatması çok güzel. Kısacası ilaç yaz gönder hekimlerimizden değil...
Hülya Yonucu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Yonucu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Hülya Yonucu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi, Omuz Ameliyatı Sonrası Rehabilitasyon, Hemipleji Rehabilitasyonu, Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi, Kırık Rehabilitasyonu, Sporcu Rehabilitasyonu.
Hülya Yonucu adresi nerede?Hülya Yonucu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Yonucu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Yonucu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hülya Yonucu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hülya Yonucu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hülya Yonucu hangi dilleri konuşuyor?Hülya Yonucu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hülya Yonucu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Yonucu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hülya Yonucu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hülya Yonucu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hülya Yonucu hangi sigortaları kabul ediyor?Hülya Yonucu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları
Beşiktaş Fizik Tedavi Uzmanları
Avcılar Fizik Tedavi Uzmanları
Sarıyer Fizik Tedavi Uzmanları
Zeytinburnu Fizik Tedavi Uzmanları
Daha fazla (13)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları