Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Spor Fizyoterapisi
Terapötik Egzersizler
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
G Therapy Türkiye
Kendisinden çok memnunum.Ben internetten buldum ve gittiğimde çok memnunum.Allah razı olsun.Bel fıtığı ile gittim, yürüyemiyordum.4 seans aldım kendisinden. Çıkarken yürüyerek çıktım, bir süre ara verdim.Bu sene tekrardan kendi hayatımdan dolayı yine rahatsızlandım ve Hüma Hanım'a yine gittim.2 seans aldım.Verdiği egzersizleri yapıyorum.4 aydır terapi alıyorum, şimdi çok şükür çok iyiyim.Ağrım kalmadı, rahatlıkla yürüyebiliyorum.
İnternet üzerinden araştırma yapıyordum ve Hüma Hanım'ı gördüm. Gidip görüştüm, çok da olumlu karşıladılar beni, duruma göre 2 seans kadar bir sürede sorunumu hallettiler. Boyun fıtığıyla ilgii görüştük, buna bağlı olan ağrılarımı dindirdi sağolsun.Çok iyi geldi bana bu desteği, yardımı. Güleryüzlü, iyi niyetli, hoşgörülü ve görevini de gayet güzel yerine getiren bir fizyoterapist. Şu anda sol kolumda sanırım boyun fıtığına bağlı olan bir ağrı oluştu ama kendisiyle görüştüm, bunun için de gideceğim yine.
Gayet memnun kaldım Hüma Hanım'dan, hatta 2 arkadaşımı da yönlendirdim kendisine. 5 seans kadar boyun fıtığımla ilgili terapi aldım kendisinden. Kişisel sorunlarımdan dolayı görüşmeye devam etmiyoruz. Aletlerle masaj yaparak ilgilendi benimle tedavi sürecim boyunca, şimdilik çok şükür rahatım. Çok güleryüzlü, samimi bir kadın. Bu anlamda da kendisi terapi için gerçekten doğru bir isim diyebilirim.
o.....
En ufak bir memnuniyetsizliğim yok, karşılamadan icraata kadar her şey mükemmeldi. 4 seans kadar gittim bel fıtığıyla ilgili. GTOS terapi hizmeti aldım. Başlamadan önce büyük sıkıntılar yaşadım, 20-25 senedir bel fıtığım var.Son 1 ayda da 2 defa kitlendim, dolayısıyla uzman arayışına girdim. Kendilerini buldum ve danışmanlık aldım. Tedavi sürecinde yaklaşık olarak 7 kilo verdim.Uzun mesafeli yürüyüşler yapıyordum, onları biraz kıstım. Hepsi birlikte olunca hangisinin bana iyi geldiğini çözemedim, belki tedaviler belki yürüyüşleri kısmam belki de kilo vermem.Şu anda kendimi iyi hissediyorum. En azından randevulardan çıktığınızda kendinizi rahat hissediyorsunuz. Tavsiye de ediyorum Hüma Hanım'ı.
be....
Hüma hanımı ziyaretimin sebebi belimde oluşmuş iki adet fıtık ve dayanılmaz bacak ve bel ağrılarıydı.Muayene için gittiğimde belime uygun olan tedaviye başlandı. 3. seansa geldiğimizde merdivenleri dahi ağrıdan çıkamazken, eğilip kalkamazken yatakta dahi yan yatamazken şu anda bacağımı rahat hareket ettirebiliyorum.iyi ki sizi tanımışım ve iyi ki tedaviye başlamışım.Biliyorum daha da iyi olacağım.O güler yüzünüz ve hastalarınıza yaklasımınızdan dolayı çok teşekkür ederim Huma hanım.
oz....
Yıllardır hayatımın her anını etkileyen bel ağrılarımdan hüma hanım sayesinde kurtuldum, ilgi alakasından dolayı çok teşekkür ederim.
c.....
Boyun fıtığım ve kireçlenmem vardı. Oğlum bir gün araştırma yaparken Hüma Hanım'ı buldu ve görüşme sağladık. 4 seans gibi bir süreç geçirdik. Yüzüstü yatıyorsunuz ve size kendi teknikleriyle, aletleriyle masaj yapıp rahatlamanızı sağlıyorlar. Herhangi bir ilaç iğne vs yok. Sonucu bana çok iyi geldi. Şu an ağrılarım bitti sayesinde. Gayet memnun kaldım. Orada çalışan herkes çok iyi ve alçak gönüllüydü. Olumsuz hiçbir yanlarını görmedim.
Boynumda ve belimde fıtık olduğu için tercih ettim kendisini. Doktorlarım ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama ben cerrahi müdahale istemediğim için fizyoterapi tedavisi araştırmaya başladım. Tabii ki kendisinden aldığım terapi bana çok iyi geldi. Klinik testler yaptık önce sonra hafif hafif ilerlemeye başladı tedavi sürecim. Hüma Hanım çok sempatik ve sıcakkanlı birisi. İşini insani kurallar çerçevesinde mükemmel derecede yerine getiriyor.
gö....
Öncelikle ekibinizi ve oluşumu tebrik ederim. Tam donanımlı poliklinik ve eğitimli hocalarla yapılan tedavilerin başarılı olabileceğini gördüm. Ameliyat olmak yerine düzenli gittiğim tedaviler sayesinde eskiden daha iyi bir kas yapısına sahip oldum denilebilir. Hüma hocama teşekkür eder mutlu günler dilerim.
k....h
3yıl vücud geliştirme geçmişi olan biri olarak, yıllardır dirseğimde oluşan rahatsız edici ağrının çözümünü arıyordum. Sol kolum, sağ kolumdan çok daha güçsüzdü, bu nedenle spor yapamamaya başlamıştım. Hüma hanım, profesyonel bi şekilde durumu çözdü. Ağrılarımdan kurtulduğum için kendisine çok teşekkür ederim.
Hüma İpek Sayım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüma İpek Sayım, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Hüma İpek Sayım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Randevu, Ortopedik Rehabilitasyon, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Fizik Tedavi, Manipülasyon.
Hüma İpek Sayım adresi nerede?Hüma İpek Sayım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüma İpek Sayım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüma İpek Sayım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüma İpek Sayım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüma İpek Sayım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüma İpek Sayım hangi dilleri konuşuyor?Hüma İpek Sayım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüma İpek Sayım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüma İpek Sayım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüma İpek Sayım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüma İpek Sayım hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Hüma İpek Sayım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Fizyoterapistler