Uzm. Dr.
Hümeyra Bozoğlan
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları,
İç Hastalıkları
İzmir 1 adres
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu +30 daha fazla
Abdominal Ultrasonografi
Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Tümünü gösterHizmetler
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Abdominal Ultrasonografi
Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Port Medikal- Hümeyra Bozoğlan
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Kişiye Özel Beslenme Programları
Kolesterol Testi
Kontrol Randevusu
Port Medikal- Hümeyra Bozoğlan
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Subkütan Enjeksiyon
Tiroid İnce İğne Biyopsisi
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
İnsülin Direnci Tedavisi
Port Medikal- Hümeyra Bozoğlan
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
fa...r
İnsanlığı doktorluğu güler yüzü sayesinde huzurluyum diyabetim düzenli şeker bal doktorum
o....o
Subklinik hipotiroid teşhisi ile başvurdum. Sürecim çok güzel geçti. Çok bilgili ve iyi niyetli bir doktor kendisi. Hastaya yaklaşımı çok düzgün. Herkese tavsiye ederim. Şu anda ilaç tedavisi görüyorum. 6 ayda bir kendisine kontrole gidiyorum. Çok memnunum kendisinden.
m....a
Diyabet için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. İlaç tedavisi ile devam ediyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Hümeyra Hanım çok iyi ve ilgili bir doktor. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamaları yapıyor. Ben memnunum kendisinden.
k....s
Kanserle mücadele ediyorum. Farklı bir hocada ameliyat oldum. Hümeyra Hanım inanılmaz ilgilendi. Sürekli aradı, mesaj attı. Tedavi öncesinde ve sonrasında hep yanımda oldu. Hümeyra Hanım bana diyabet konusunda çok yardımcı oldu. Diyabet hastasıyım. Çok ilgili ve alakalı bir doktor. İşini önemsiyor. Değerlerim yüksek çıktı. Ameliyat yapacak hocam beni de arasın, bilgilendirsin dedi. Bana Hümeyra Hanım'ın çok faydası oldu. Hastasını yakından takip ediyor. Böyle bir doktor takdir edilir. Bu tarz hocaları elimizde tutmamız gerekiyor.
gö...
Dr Hümeyra tüm kan testlerimi ayrıntılı inceledi, beni dinledi ve her konuyu detaylıca açıklayarak, etkili birt tedavi programı oluşturdu. Insulin direncini yıllardır çözememistim. Henüz 1 ay oldu ve sağlıklı gelişme kaydettim. Anlayışlı güler yüzlü ve çok bilgili.
Hümeyra Hanım mükemmel, çok ilgili bir doktor. Daha öncesinde başka bir hastanede çalışıyordu ayrıldığında özel klinikte çalışmasına rağmen kendisini tercih ediyorum. Tiroid rahatsızlığımdan dolayı muayene oluyorum. Kendisi kontrollerimi sağlıyor.
Ben doktorumdan memnunum. 2 yıldır kendisinin hastasıyım. Şeker hastasıyım tiroidlerimi takip ediyor. Hümeyra Hanım her sorunuma değinen, beni dinleyen, önerilerde bulunan ve hastalığımı takip eden bir doktor.
Şeker hastalığı için gittim. Diyabet teşhisi koydu ve detaylı şekilde bana sürecimi anlattı. İğnelerin kullanımlarını tek tek anlattı. Teşhis koyduğunda aileme de panik olmamaları konusunda da destek oldu. Telefon ile de iletişim halindeyiz. Kendisi cana yakın, anaç yapısı olduğu için korkmadan kendimi korunaklı hissettim, şefkatli yaklaştı iğnelerimi kolaylıkla yapabildim.
d.....
Araştırma sonucunda gittim. Farklı bi konu için gitmiştim ama kendisinin dikkati ile tiroit kanseri teşhisi konulmasında faydası oldu. Çok sıcak, kanlı çok güler yüzlü takibi çok iyi.
Kendisine rastgele gittim. Gebelik şekeri için gittim çok güzel takibimi yaptı, bana çok detaylı bilgiler verdi. İstediğim her zaman iletişim kurdum ve sorularımın cevaplarını verdi. İletişimi çok başarılı panik yaptırmıyor. Tek tek yaptığı tedaviyi açıklıyor ve ne yapmam gerektiği konusunda uyarıyor yanından çıktıktan sonra aklımda soru işareti kalmadı.
Hümeyra Bozoğlan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hümeyra Bozoğlan, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Hümeyra Bozoğlan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Subkütan Enjeksiyon, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Karaciğer Kan Testleri, Esd (Sedimantasyon), Tam Idrar Tahlili(Tit), Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Enjeksiyon Iv.
Hümeyra Bozoğlan adresi nerede?Hümeyra Bozoğlan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir mahallesi 8211/8 sk no:23 kat:1 daire:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hümeyra Bozoğlan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hümeyra Bozoğlan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hümeyra Bozoğlan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hümeyra Bozoğlan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hümeyra Bozoğlan hangi dilleri konuşuyor?Hümeyra Bozoğlan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hümeyra Bozoğlan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hümeyra Bozoğlan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hümeyra Bozoğlan hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Hümeyra Bozoğlan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hümeyra Bozoğlan hangi sigortaları kabul ediyor?Hümeyra Bozoğlan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hümeyra Bozoğlan ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla