Ataşehir mahallesi 8211/8 sk no:23 kat:1 daire:1, Çiğli, İzmir

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

İç Hastalıkları Randevusu +30 daha fazla

Abdominal Ultrasonografi

Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)

Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)

Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

İç Hastalıkları Randevusu

Port Medikal- Hümeyra Bozoğlan

2005 Yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2006-2011 yılları arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde İç Hastalıkları uzmanlık eğitimimi tamamladım. Mardin Devlet Hastanesinde iç hastalıkları mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra 2014-2017 yılları arasında Antalya Akdeniz üniversitesinde aldığım eğitim ile Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı ünvanını aldım. Giresun’da mecburi hizmetimi tamamladıklatn sonra İzmir Çiğli Eğitim ve araştırma hastanesinde 2020-2021 yıllarında hizmet verdim. 2021 -2023 yıllarında Medicana İnternational İzmir hastanesinde çalıştım. 2024 yılı ocak ayı itibari ile muayenehanemizde mesleğime devam etmekteyim.

Konum: Port Medikal- Hümeyra Bozoğlan Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi

İnsanlığı doktorluğu güler yüzü sayesinde huzurluyum diyabetim düzenli şeker bal doktorum

O

Subklinik hipotiroid teşhisi ile başvurdum. Sürecim çok güzel geçti. Çok bilgili ve iyi niyetli bir doktor kendisi. Hastaya yaklaşımı çok düzgün. Herkese tavsiye ederim. Şu anda ilaç tedavisi görüyorum. 6 ayda bir kendisine kontrole gidiyorum. Çok memnunum kendisinden.

Diyabet için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. İlaç tedavisi ile devam ediyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Hümeyra Hanım çok iyi ve ilgili bir doktor. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamaları yapıyor. Ben memnunum kendisinden.

K

Kanserle mücadele ediyorum. Farklı bir hocada ameliyat oldum. Hümeyra Hanım inanılmaz ilgilendi. Sürekli aradı, mesaj attı. Tedavi öncesinde ve sonrasında hep yanımda oldu. Hümeyra Hanım bana diyabet konusunda çok yardımcı oldu. Diyabet hastasıyım. Çok ilgili ve alakalı bir doktor. İşini önemsiyor. Değerlerim yüksek çıktı. Ameliyat yapacak hocam beni de arasın, bilgilendirsin dedi. Bana Hümeyra Hanım'ın çok faydası oldu. Hastasını yakından takip ediyor. Böyle bir doktor takdir edilir. Bu tarz hocaları elimizde tutmamız gerekiyor.

Konum: Port Medikal- Hümeyra Bozoğlan Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

Dr Hümeyra tüm kan testlerimi ayrıntılı inceledi, beni dinledi ve her konuyu detaylıca açıklayarak, etkili birt tedavi programı oluşturdu. Insulin direncini yıllardır çözememistim. Henüz 1 ay oldu ve sağlıklı gelişme kaydettim. Anlayışlı güler yüzlü ve çok bilgili.

Hümeyra Hanım mükemmel, çok ilgili bir doktor. Daha öncesinde başka bir hastanede çalışıyordu ayrıldığında özel klinikte çalışmasına rağmen kendisini tercih ediyorum. Tiroid rahatsızlığımdan dolayı muayene oluyorum. Kendisi kontrollerimi sağlıyor.

Ben doktorumdan memnunum. 2 yıldır kendisinin hastasıyım. Şeker hastasıyım tiroidlerimi takip ediyor. Hümeyra Hanım her sorunuma değinen, beni dinleyen, önerilerde bulunan ve hastalığımı takip eden bir doktor.

Şeker hastalığı için gittim. Diyabet teşhisi koydu ve detaylı şekilde bana sürecimi anlattı. İğnelerin kullanımlarını tek tek anlattı. Teşhis koyduğunda aileme de panik olmamaları konusunda da destek oldu. Telefon ile de iletişim halindeyiz. Kendisi cana yakın, anaç yapısı olduğu için korkmadan kendimi korunaklı hissettim, şefkatli yaklaştı iğnelerimi kolaylıkla yapabildim.

Araştırma sonucunda gittim. Farklı bi konu için gitmiştim ama kendisinin dikkati ile tiroit kanseri teşhisi konulmasında faydası oldu. Çok sıcak, kanlı çok güler yüzlü takibi çok iyi.

Kendisine rastgele gittim. Gebelik şekeri için gittim çok güzel takibimi yaptı, bana çok detaylı bilgiler verdi. İstediğim her zaman iletişim kurdum ve sorularımın cevaplarını verdi. İletişimi çok başarılı panik yaptırmıyor. Tek tek yaptığı tedaviyi açıklıyor ve ne yapmam gerektiği konusunda uyarıyor yanından çıktıktan sonra aklımda soru işareti kalmadı.