Reşat Bey Mahallesi 167. Sokak No:126, Akhisar
f....t
Kendisi bilgisiyle ve doğru teşhisiyle çok iyi bir doktordur.İkizlerimi doğumlarından itibaren ona götürürdüm.Hatta oğlumun hayatını kurtarmıştır kendisi.Ne yazık ki artık akhisarda çalışmıyor.üzgünüm
hü...a
ilk kez bir arkadaşım tavsiye etti, birt süre sonra bulunduğumuz ilçe saglık ocagına haftada bir geldiğini ögrendik vede gittik. bebekle ilgilenmesi,bize karşı tutumu, ve merak ettiğimiz konularda sıkılmadan uzun süre detaylı açıklama yapması, uyguladığı tedavilerinden alınan sonuçlar bizi memnun etti.BEN ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM.
Hümeyra Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hümeyra Doğan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Hümeyra Doğan adresi nerede?Hümeyra Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşa Mah. 5 Sok.No:67/4 Da:2 Manisa
- Reşat Bey Mahallesi 167. Sokak No:126 Akhisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hümeyra Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hümeyra Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hümeyra Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hümeyra Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hümeyra Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hümeyra Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hümeyra Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla