z....t
Humeyra Hanim'a Omurilik daralmasi ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım..
Hicbir iletisim sorunu yaşamadım.
Doktorun dogal ve güven veren hali hasta için onemli.. Hümeyra Hanım da bunu fazlası ile hissettiriyor..
Kendisine çok teşekkür ederim..
Hümeyra Kullukçu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hümeyra Kullukçu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Hümeyra Kullukçu adresi nerede?Hümeyra Kullukçu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hümeyra Kullukçu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hümeyra Kullukçu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hümeyra Kullukçu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hümeyra Kullukçu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hümeyra Kullukçu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hümeyra Kullukçu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hümeyra Kullukçu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hümeyra Kullukçu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hümeyra Kullukçu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya Beyin Ve Sinir Cerrahları