Diş Hekimi Randevusu
Bahçelievler Mahallesi,Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi,Başkent Apartmanı,No:4/8, Ankara
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Hümeyra Namlı Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Beyazlatma (bleaching)
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Gülüş Tasarımı
Hassas Bağlantılı Protezler
Hümeyra Namlı Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
İmplant
İmplant tedavisi
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
du...
Hümeyra hanımı sadece buradaki yorumlara bakarak randevu alarak gitmiştim. Ve iyi ki de gitmişim aradığım diş hekimini kesinlikle bulduğumu düşünüyorum. İlk görüşmeden itibaren detaylı bi şekilde ilgilenmesi sonrasında dolgu işlemlerini yaparken hem bilgilendirme yapması hem işini titizlikle yapması elininin hafifliği de aynı şekilde. İşlemler bittikten sonra daha sonra neler yapılacağının bilgisini detaylı şekilde vermesi bilgilendirmesi beğendiğim şeylerden sadece birkaçı. Birazcık yolun başındayım daha ne kadar gidip geleceğimi bilmiyorum ama insanın sağlam dişlerini bile yaptırası geliyor.
ş....r
Hümeyra hanımla dolgu, diş çekimi ve implant gibi çeşitli tedavi süreçleri geçirdim. İlgisi, detaylı bilgilendirmeleri, güler yüzü ve verdiği güven sayesinde süreç çok güzel geçti. Daha önce bir çok diş hekiminde tedavi görmüş biri olarak Hümeyra hanımda aradığımı buldum. Asistanı da kendisi gibi çok ilgili. İyi ki Hümeyra hanımı tercih etmişim.
Hümeyra hocam dişlerime 3 kanal 17 dolgu işlemi yaptı. Bütün süreç boyunca hasta psikolojisine hakim detaylı açıklamaları, el hafifliği olsun; diş yapısına gösterdiği profesyonel ilgi, nedir ne yapılabilir konusunda özverili tutumu olsun; nazik ve anlayışlı kişiliği olsun beni çok rahatlattı. Kliniğin merkezi yerde oluşu, sağlanan imkanlar vs gayet memnun kaldım.
hü...d
Dr Humeyra hanımı 1 yıl önce yeğenimin vasıtasıyla tanıdım. Güler yüzlülüğü ve detaylı anlatımları cok seçici olmama ragmen beni dışlerimi yaptirmmam hemen ikna etti.. Ve iyiki de yaptirmisim. Başka şehre yerleşmiş olmamiza rağmen eşimle kendisine kontrole ve dış temizliğine veya herhangi bir dış sorunu için 5 ayda bir Ankara ya geliyoruz.
ak...d
Hem çene botox hemde diş temizliği için gittim . Eli çok hafif ,ilgili , detaycı bir hekim …
m....ç
Ağız ve diş sağlığı ile ilgili derin bir bilgiye sahip olduğunu en başta hissettiren Hümeyra hanımdan diş temizliği ile ilgili hiç duymadığım teknikler öğrendim. Diş taşı temizliği için kendisine müracaat ettim. Muayene sırasında hiç acı endişe hissetmedim. Alanında uzman bir ablamız kendisi ve eli çabuktu.
Hümeyra Hanım a yaklaşık iki yıl önce çok sayıda dolgu yaptırmıştım o zamanda çok keyifli bir süreçti , şimdi de tekrar dolgu için gittim dolgu işlemi çok hızlı, acısız, sızısız gerçekleşti ve işlem tamamlandı, hızlı ve pratikti.
Hümeyra Hanım işinde çok başarılı ve özenli. Yapılan diş taşı temizliği ve diş beyazlatma işleminden çok memnun kaldım.
Hümeyra Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Kaplama ve dolgu işlemi gerçekleşti. Alanında gerçekten uzman birisi ailecek sevdiğimiz şifa bulduğumuz cana yakın size değer verdiğini hissettiren dünyalar tatlısı bir insan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
Hümeyra Hanıma, buradaki görüşler vasıtasıyla ulaştım. Dişleriyle yıllardır problem yaşayan biri olarak ve yine bir problemle, daha önce kaplama yapılmış dişimde oluşan apse nedeniyle kendisine gittim. İlk muayeneden sonra kendisi bana yapılacak işlemleri ve nasıl bir yol izleyeceğini anlatarak tedavime başladı. Apse temizlendi, beş aylık bir süreçten sonra diş eti kendini çok güzel toparladı ve implant tedavisine geçildi. Bu tedavim haricinde sıkıntılı olan ve ağrıya sebep olan eski dolgularım yenilendi, 20 yaş dişim çekildi. Hümeyra Hanımın hem güler yüzü hem de yaptığı/yapacağı işlemlerin nasıl olacağını anlatırken ki kendinden emin hali size güven veriyor. Ayrıca kliniğindeki çalışanlarının güler yüzlü ve kibar olması da ayrı güzellik ve şans. Bu zamanda güvenilir ve de işini hakkını vererek yapan bir diş hekimi bulmak gerçekten zor ve bu nedenle Hümeyra Hanıma denk geldiğim için mutluyum. Hiç tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir diş hekimi Hümeyra Hanım.
Hümeyra Namlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hümeyra Namlı, Diş Hekimi. Size Hümeyra Namlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler.
Hümeyra Namlı adresi nerede?Hümeyra Namlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi,Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi,Başkent Apartmanı,No:4/8 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hümeyra Namlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hümeyra Namlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hümeyra Namlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hümeyra Namlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hümeyra Namlı hangi dilleri konuşuyor?Hümeyra Namlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hümeyra Namlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hümeyra Namlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hümeyra Namlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Hümeyra Namlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri