-Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmen olarak görev yaptım ve halen devam etmekteyim.
-Van Depreminde Beypazarı İlçesine gelen öğrencilerle Psiko Sosyal DestekÇalışmalarına katıldım.
-DUMLUPINAR Üniversitesi Aile danışmanlığı sertifika programında; Evlilik veSüreçleri, Evlilik Öncesi Psikolojik Danışma, Aile İçi İletişim dersleri verdim.
Alan Bilgim:
Meslek hayatım boyunca çocuk-ergenlerle ve ailelerle çalıştım. Okul problemleri ve gelişimsel problemler üzerinde yoğunlaştım. Ailelere de bu doğrultuda rehberlik ve grup danışmaları yaptım.
Dikkat eksikliği ve Sınav Kaygısına yönelik grup ve bireysel çalışmalar yapmaktayım
Çeşitli gruplara 8 hafta süren Evlilik ve Aile Okulu seminerleri yaptım.
Çocukluk çağı travmalarının yetişkinler üzerine etkileri konuları ile araştırmalar ve çalışmalar yaptım. Mesleki çalışmalarım çocukluk çağı travmalarının yetişkinlikte birey ve aile üzerine etkilerine yoğunlaştı. Travma odaklı çalışmalara halen devam etmekteyim.
Kadın, Kadınlık, Annelik konularında kadınlarla grup çalışmaları yürütmekteyim. Annenin Duygusal Yokluğu kitabını referans alarak annelik konusunu çalıştığım grup çalışmalarım var.
Alanımda pek çok eğitim ve seminere konuşmacı ve kursiyer olarak katıldım.
WAPP Dünya Pozitif Psikoterapi Derneği tarafından onaylı 6 yıl süren Pozitif Psikoterapi eğitimini tamamlayarak Pozitif Psikoterapist ünvanını almaya hak kazandım.
Davranış Bilimleri Enstitüsünden (DBE) EMDR, Aile Danışmanlığı, Prof. Dr. Hürol FIŞILOĞLU’ndan AİLE VE EVLİLİK TERAPİSİ 1.düzey , Reyhana Saadet’ten KALP MERKEZLİ HİPNOTERAPİ, Cinsel Terapi 1 modül, Oyun Terapisi, Çocuk Testleri Projektif ve Objetif Testler eğitimlerini aldım.
Halen kendimi geliştirme çalışmalarım süpervizyon, eğitim katılımları ile devam etmektedir.
Evlilik Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nefes Terapisi
Pass Bilişsel Müdahale Programı
Psk. Dan. Huriye Kılınç
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Prep Uygulaması
Psikodrama
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
ü....g
Huriye hocama, eşimle yaşadığım bir sıkıntıdan dolayı kendimi kötü hissettiğim için gittim. Bana emdr tekniği uyguladı, böylece sorunun kaynağını görebildim, problemimi çözebildim. O yüzden kendisi pozitif psikoterapide yetkin bir insandır. Şefkatli bir anne gibidir. Danışanı herhaliyle olduğu gibi kabul eder ve destek sunar. Her sıkıştığımda Hızır gibi imdadıma yetişir. Her türlü çalışmalarını gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum herkese.
ku...f
Huriye Hanım ile tavsiye üzerine zor zamanlar gecirdiğim bir anda tanıştım. Kendisinden önce bir psikolog ile görüşmüştüm. Aynı mevzu üzerine bakış açısındaki farklaŕı hissettim. Huriye hanimin pozitif bakış açısı beni çok rahatlatti ve bana çok iyi geldi. Bir yılı geçgindir kendisi ile görüşüyorum. Yerli yerinde uyguladığı cok anlamiyorum ama hipnoz, thetahealing vs. gibi süreçte uyguladığı teknikler var. Hala şaşkınlık ve merakla izliyorum. Ruhen daraldıgim zamanlarda kendimi güven içinde hissettigim bir ortam oldu seanslar. Samimi, güvenilir bir insan. Kendisine verdigi destek için teşekkür ederim.
e....y
Eğer kendinize bir iyilik yapmak istiyorsanız ve hayatınızda çıkmazlar içindeyseniz, Huriye hanım ile bir görüşme size çok şey katacaktır. Benim için her zaman öyle oluyor. Kendisi işini severek yapan bir kişi. Şefkat ve sevgisiyle bana her konuda yol gösterici oldu.
Bu zamanda bu konuda guvenilecek bir kişi bulmak zor ama Huriye hanım benim herkese gönül rahatlığıyla önerdiğim bir isim, benim için işini özverili olarak yapması ve kendini her konuda geliştirmesi çok önemli, işte kendisi tamda böyle bir kişi.
Sevgiler,
Huriye Kılınç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Huriye Kılınç, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Huriye Kılınç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Huriye Kılınç adresi nerede?Huriye Kılınç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Huriye Kılınç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Huriye Kılınç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Huriye Kılınç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Huriye Kılınç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Huriye Kılınç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Huriye Kılınç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Huriye Kılınç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Huriye Kılınç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Huriye Kılınç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.