ci...a
kızımın kırmızı kaşıntılı benekler şikayetiyle bir dermatolağa gitmiştik kendisi 1 ayda ancak geçeceğini söylemişti.Daha sonra eşimde de aynı şikayet nedeniyle Huriye Hanıma gittik kızım da eşim de 1 ay geçmez denilen şeyin kuş biti alerjisi olduğunu teşhis edip yaklaşık 3-4 günde etkili bir tedaviyle geçirdi sağ olsun.
şuan ikisi de gayet iyi.doktor hanım her şeyin diploma olmadığını tecrübe olduğunu gösterdi.
so...g
Dermatolog olmasına rağmen hastalığa 1 mt uzaktan bakıp teşhis koymaya çalışan, "hastalığım bu olabilir mi acaba" diyen hastaya; "ben de tam onu diyecektim!" şeklinde güven vermeyen teşhisler koyan, saat 9:00 randevusuna yarım saat geç gelip hastanın beklediğini görünce "hasta gelmiş de bekliyor" diyebilen ancak hastası 12:15 randevusuna 10 dk. geç kalınca "geç kaldınız ben yemeğe gidiyorum diyerek geçip gidebilen bir hekim. Antalya 'da gidilebilecek çok dermatolog var, tavsiye etmiyorum.
Gülcan Soytürk
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Huriye Poyraz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Huriye Poyraz, Dermatoloji.
Huriye Poyraz adresi nerede?Huriye Poyraz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğuyaka, Termesos Blv. No:32 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Huriye Poyraz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Huriye Poyraz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Huriye Poyraz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Huriye Poyraz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Huriye Poyraz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Huriye Poyraz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Huriye Poyraz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar