ke...7
Evet çok iyi doktor 10 tane doktora götürdüm hepsi başka bişey söledi sonra hüsem hocayı bulduk oğlum düzeldi asdım geçirmiş teşekkür ediyorum
se....
Dr hüsem beyin allah ne muradı varsa versin oğlum doğduğunda bronşit var sandık yani ne kadar doktora götürdüysem öyle dedi sonra tavsiye uzerine birde husem beye götürelim dedik ve doğru teşhisi koyan tek doktor oldu meğer oğlum doğumda zorlanmaktan yemek borusunda çatlak oluşmuş nefes borusuna kaçak yaptiği icin hırlama oluyomuş ölücek sandığımız oğlum çok şükür şimdi askerliğini bitirmiş koca adam oldu kızim da kızıl la kızamığı aynı anda çikariyomuş 3 doktora göturdüm bilememislerdi ama husem bey aninda anladi ve tedavisini yapti şimdi kızımin kızı torunumu götürüyorum allah razi olsun hüsem beyden ...
me...r
Bebekligimden beri bronsit-bronsektazi hastasiyim. Yıllardır çapa tip fakultesinde tedavi gördüm. En son birinin tavsiyesiyle Hüsem abiye gittik. Şuanda 29 yaşımdayım ve her seferinde Hüsem abiye dua ederim. Bu yaşıma kadar sorunsuz yaşadıysam Husem abinin sayesindedir. Kesinlikle tavsiye ederim
s....t
biz oğlumda 5 sene bronşit hastalığıyla uğraştık.bir arkadaş tavsiyesiyle gittim şifa hüsem beyden bulduk.çok memnun kaldık.oğlum şu anda 12 yaşında allaha şükür hiç bir şey kalmadı.doktor bey alerjji ve çocuk hastalıklarında bir numara allah ondan razı olsun .herkese tavsiye ediyorum....
i̇...n
Gerçekten bu konuda ender bulabileceğimiz doktorlardan biri hüsem bey.Allerjik astımı olan çocuğumu 8 senedir tedavi eden bir doktordan çok aileden biri olarak gördüğümüz hüsem beye çok teşekkür ederim.
se...r
oğlumun tek doktoru ve tek çözüm bulduğumuz insan
ha...r
arkadaşlar gercekten hüsem hocamız cok deyerli bir doktordur ben kendisinden cok memnun kaldım herkezede tavsiye ediyorum cocuklarımın sağlıklı büyümesini hüsem hocama borcluyum allah böyle deyerleri başımızdan eksik etmesin
Hüsem Hatipoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüsem Hatipoğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Hüsem Hatipoğlu adresi nerede?Hüsem Hatipoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cennet Mah. Hürriyet Cad.No:79 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüsem Hatipoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüsem Hatipoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüsem Hatipoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüsem Hatipoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüsem Hatipoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüsem Hatipoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Hüsem Hatipoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla