Aile İçi İletişim Sorunları
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk. Hüseyin Aktürk
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
gr...
4 aydır psikoloji sürecimi profesyonel olarak sürdürüyorum ve bu konuda çok olumlu ilerleme kaydediyorum, Hüseyin sayesinde hayatımı çok etkileyen büyük travmalarımı stabilize edebildiğim ve daha sağlıklı bir ruh halime sahip olduğum için çok memnunum. Sürecim henüz devam ediyor ve çok olumlu gelişmeler kaydediyorum.
d.....
Hüseyin bey, her kimlikten insanın yargılanmadan konuşabileceği ve herkes için güvenli alan sunan bir psikolog. Çok güzel görüşlere sahip kıymetli bir birey. Özellikle yargılanmaktan korkan herkesin daha ilk seansta bütün şüphelerini ve korkularını gidereceğinden hiç şüphem yok.
f....̇
Anlatmaya cesaret edemediğim birçok noktada açıldığımı sorunumu görünür kıldığımı düşünüyorum, bunda psikoloğumun etkisi çok büyük.
du...u
Uzun zamandır psikolojik destek almak isteyip çeşitli nedenler ve ertelemeler sebebiyle bir türlü başlayamamıştım. Durum böyle olunca psikolog seçimi benim için en zorlayıcı kararlardan biriydi. Araştırmalarım sonucunda Hüseyin'in bey ile bu yola çıkmaya karar verdim. Eğitimi, sosyal medyada ki paylaşımları seçimimde etkili olmuştu. Hüseyin bey ilk tanışma seansında danışanlarına güven veriyor ve güvenli bir ortam sağlıyor. Artık farklı bakış açıları ile konuları değerlendirebiliyorum. Otomatik düşüncelerimin farkına varabiliyorum. Nezaketi, iletişim şekli ve yaklaşımı ile işinde profesyonel olduğunu gösteriyor. Profesyonel destek almak isteyenler, Hüseyin bey'le tanışmalı.
m....
Hüseyin Bey ile terapi sürecimiz başladığından beri, içinde bulunduğum durumlara farklı açılardan bakabilmeye başladım. Duygu ve düşüncelerimi anlamlandırmayı öğrendim. Bilişsel çarpıtmalar yaparak gereksiz yere kendimi yıpratmamayı öğreniyorum. Alternatiflerimin olabileceğini kendisi sayesinde fark ettikçe esneklik kazanmaya başladım bile şimdiden.Her konuda, her an ulaşılabilir, güvenilir, iletişimi kuvvetli aynı zamanda zarif ve anlayışlı biri.Herkese tavsiye ediyorum, herşey için de kendisine teşekkür ediyorum.
ö.....
Öfke problemi sebebiyle tavsiye üzerine gittim Hüseyin Bey'e. Yaklaşık 1 aydır devam ediyorum. Olaylara karşı bakış açım farklılaştı. Kendimi biraz daha sakin hissediyorum. Hüseyin Bey'in bana farklı bakış açıları kazandırması çok hoşuma gitti. Ben bu açılardan bakamıyordum ve belki de bundan dolayı öfkeleniyordum. Konuşma tarzı çok rahatlatıcı. Seanslar dışında da ihtiyaç duyduğumda ulaşabilmem çok güzel. Genel anlamda memnunum.
Zor karar vererek ve çekinerek başladığım terapi sürecinin benim için keyifli ve faydalı geçmesinde ilk andan itibaren oluşturduğu güven ortamının büyük etkisi oldu.Seans sırasında üzerinde durduğumuz konularla ilgili ödevler/egzersizler vererek ve kaynaklar sunarak terapinin faydasını günlük hayatımda görmemde yardımcı oldu.Kendisine anlayışı, nezaketi ve profesyonelliği için çok teşekkür ediyorum.
g....
Kurduğumuz ilişkide empati, iletişim, sürecin ilerleyişi beklediğimden çok daha iyi. 1 saatlik görüşme aşırı hızlı ve rahat geçiyor mutlu ayrılıyorum :) Terapinin sadece o görüşme ile biten bir şey olmadığını bilmek gerekiyor ve o hafta verilen görevleri/ödevleri yapmak uygulamak gerek, bunların hepsi ile birlikte baktığımda sonuç gerçekten mükemmel.
i̇....
Profesyonel oluşu,nazikliği ve samimiyeti ile sürecte sağlam ve kalıcı adım atmamı, kendim ile tanışmamı sağladı.Dakikliği,yardımları ve güleryüzü atılan olumlu adımlarda büyük etken.
Bazı şeyler var huzursuz eden ve fakat tanımlayamadığım. Hüseyin Bey in yol göstericiliğinde huzursuzluklarımı tanımlamak ve hayatımdaki etkilerini saf dışı bırakmak üzere kendisine başvurdum. Yol uzun ve meşakkatli ve fakat Hüseyin Bey in yol göstericiliği ile bu çıkmazdan çıkacağıma inanıyorum. Kendisine ayrıca teşekkür ederim. Tüm dirençlerime rağmen vazgeçmeme vermediği için.
Hüseyin Aktürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Aktürk, Psikoloji. Size Hüseyin Aktürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Aile İçi İletişim Sorunları.
Hüseyin Aktürk adresi nerede?Hüseyin Aktürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atayurt Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi No: 1L No: B2 10 Kat: 5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Aktürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Aktürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Aktürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Aktürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hüseyin Aktürk hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Aktürk ile İngilizce, Arapça, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Aktürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Aktürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Aktürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Aktürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Hüseyin Aktürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Aktürk hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Aktürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar