Tüm ağız implant üstü kaplama protezi tedavimi 2 seansta 7gün içerisinde mükemmel olarak bitirdi. 1 sene oldu kontrole gittim hiçbir sıkıntı yok devam hüseyin bey protez konusunda uzman bir hekim bence tek adres.
se...n
çok büyük korkularla gittik çok mutlu ayrılıyoruz sıfır acı ile ön dişlerime emax kaplama eksik yerlere de implant tedavisi yaptırdık eşimin de dişeti tedavisi ve beyazlatmasını yaptırttık hocamın bilgi becerisi muazzam ve çok güleryüzlü
f....m
Annem yaklaşık 10 yıldır dişsiz geziyordu hiçbir doktora ve bize güvenip implant ya da damak yaptırmadı burdaki yorumlara bakarak randevu aldım çok detaylı bir muayene dişsizlik durumunun vücuda ve metabolizmaya verdiği zararları ve tüm tedavi seçeneklerini bize anlattı ertesi hafta annem karar vererek 12 adet implant yaptırdı sonrasında kaplamaları vidalandı 6 aydır sabit dişlerini kullanıyor çok memnun ve dua ediyor hocanın bilgisi ve hastaya yaklaşımı mükemmel gerçekten daha önce hiçbir doktordan bu kadar memnun ayrılmadık
mu...n
çok titiz ve pratik bir hoca baya sıkıntılı bir ağızla kendisine gittim tüm tedaviyi bana anlattı kabul ettim toplam 3 seansta 6 gün içinde tüm dişlerim zirkonyum gülüş tasarımıyla gerçekten mükemmel oldu baya hızlı ve profesyonel daha önce bu kadar iyi bi dişçim olmamıştı
i....t
Gülüş tasarımı ve zirkon kaplamada eskişehirin bana göre en iyisi benim dişlerim yapıldıktan sonra gören herkes doğallığına hayran kaldı kısa bir sürede süper bir iş ortaya koyan mütevazı,detaycı,bilgili ve espritüel doktor herşey için çok merci!
Geçen sene Hollandadan geldiğimde tüm ağız implant diş tedavisi gördüm aynı yerde 1 kere daha tüm protezlerimi değiştirdim 2 tane implantımı kaybettim hiç memnun olmadım dişetlerim devamlı iltihap yaptı çenem ve başımda ağrılar geçmedi implant dişlerim sallandı. Şans eseri tavsiye üzerine Dr.Hüseyinle tanıştık muayeyenede ben daha ona hiçbişey anlatmadan o benim yaşadığım tüm sıkıntıları ve bunların sebeplerini söyledi ve yapacağı tedaviyi açıkladı kendisine ve bilgisine güvendim dişeti ameliyatı tedavisi yaptı ve tüm implant parçalarını baştan değiştirdi ve tüm işlem sadece 2 hafta sürdü fazla uzatmayacağım Allah CC. razı olsun verdiğim para helal olsun diş sıkıntısından psikolojim bozulmuşken karşıma çıktı 1 ay sonra da kardeşimin dişlerini yaptıracağız inşallah
ce...l
Hüseyin beye dişlerime zirkonyum kaplama yaptırdım görsel olarak çok güzel ve beklediğimizden kısa sürünce eşime de aynı uygulamayı yaptırdık randevusu çok yoğun olmasına rağmen yurtdışına gitmemiz gerektiği için aynı gün kızımızın 20 yaş dişlerini de operasyonla aldı türkiyedeki güvendiğimiz tek hekim oldu kendisi ailecek tesekkür ederiz .
bi...e
hocamın ilgisi ve enerjisi çok yüksek diş beyazlatma ve botoks tedavisi yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim.
al...
Dişlerimin görüntüsünden hiç memnun değildim ağrılarım ve yamukluklarım vardı yurtdışından geldiğimde tavsiye üzerine hocamı buldum mükemmel açıklamalar ve tedaviler yapıyor hollywood gülüşü tedavisi istemiştim hayal ettiğimden çok daha kısa sürede ve daha güzel oldu. Bugüne kadar gittiğim enn iyi doktor kesinlikle.Der beste Zahnarzt in der Türkei. Vielen Dank für diese perfekten Zähne.
ay...
Kendisine 20 adet zirkonyum diş kaplaması ve 2 adet implant protez yaptırdım çok titiz ve hijyene dikkat eden bir hekim yapılan her işlemi yaparken ve yapmadan önce tane tane anlatıyor muayene esnasında da hiç usanmadan cevapladı ben aşırı dişçi korkusu olan bir insandım sayesinde bunu yendim ve ilk kez bir doktor tarafından bu kadar dikkate alınarak muayene edildim. Dişlerim de çok güzel oldu kesinlikle uzman hekim olmasının farkını yaşıyorsunuz kendi adıma tavsiyemdir.
Hüseyin Alperen Selvi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Alperen Selvi, Protetik Diş Tedavisi.
Hüseyin Alperen Selvi adresi nerede?Hüseyin Alperen Selvi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepebaşı Eskişehir
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Alperen Selvi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Alperen Selvi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Alperen Selvi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Alperen Selvi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hüseyin Alperen Selvi hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Alperen Selvi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Alperen Selvi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Alperen Selvi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Alperen Selvi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Alperen Selvi hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Hüseyin Alperen Selvi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.