Mimar Sinan Mahallesi Otopark Arkası Sokak No:18, Üsküdar
me...
2ay önce burun ameliyatı oldum başta çok soru işaretlerim vardı ama şuan iyi ki diyorum, üslubu ve yaklaşımı ile size bir şekilde o güveni veriyor. Hiç egosu olmayan ve istenileni çok iyi anlayıp ona göre yapan bir doktordur. Ve genelde doktorlara baktığım da genel de hep aynı tip burun görürdüm fakat kendisinin kim neyi nasıl istiyorsa ona göre yaptığına gittiğim kontrollerde, kontrole gelen diğer hastalarındaki burunları görerek bire bir şahit oldum :) ben doğal olsun diye ısrarla istedim. Bu isteğim üzerine gerçekten çok doğal bir şekil vermiş ve şuan 2.ayimda hala ödem varken kimse ameliyat olduğumu anlamıyor ben sorduğumda çok doğal olmuş deniliyor. Düşünen herkese tavsiye ederim sevgiler :)
şi...k
13 Aralık 2014 tarihinde Hüseyin Altun tarafından deviasyon&burun estetik ameliyatı oldum. Burnumu hem kendim çok beğendim hem de çevremde tüm tanıdıklarım çok başarılı buldu. Doğal bir görünüm olmakla birlikte fotoğraf denemesinde ne çekildiyse gittikçe o şekli alıyor ve oturuyor. Kendisini herkese tavsiye ediyorum. Yalnız biraz fazla yoğun olduğundan ilgisizlik yaşabilirsiniz.
rı....
Doktor hüseyin altun tarafından Şubat 2013 yılında burun ameliyatı oldum çok güzel geçti şuanda görenler burun ameliyatı olduğumu anlamıyorlar bile çok doğal tavsiye ederim...
ru...e
Oğlumun Kulak sorunu yüzünden çok fazla K.B.B dr.a gittim ve Nihayet Hüseyin beyi buldum.Tanıdığım en iyi doktor.Oğlumun kulak tüplerini taktı,Eşimin burun ameliyatını yaptı.Kesinlikle tavsiye ederim.Güvenilir ve eşinin ehli bir insan.ilgi ve alakası içinde ayrıca teşekkür ederim.
işinde çok iyidir.harika burun estetiği yapar.sağlık sorunlarım da vardı nefes hiç alamıyordum.şuanda 1 yıl oldu çak memnunum.tavsiye ediyorum
nu...t
burnumdaki şekil bozukluğundan dolayı Burun estetiği olmam gerekiyordu. Fakat bir türlü hangi doktora ameliyat olacağıma karar veremiyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Hüseyin bey görüşmeye gittim ve kendisi benimle çok iyi ilgilendi ve ameliyat tarihini kararlaştırdık. Hüseyin beye ameliyat oldum ve şimdi burnumdan gayet memnunum her kese tavsiye ederim.
Hüseyin Altun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Altun, Kulak Burun Boğaz.
Hüseyin Altun adresi nerede?Hüseyin Altun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Otopark Arkası Sokak No:18 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Altun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Altun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Altun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Altun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Altun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Altun hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hüseyin Altun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Zeytinburnu Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sarıyer Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yalova Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (14)Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları