Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Lokal Anestezi
Tam Diş Protezi
X-Ray
i̇...r
Arkadaşımın tavsiye ile size ulaştım. muayene ve bilgi almak için geldim. kapsamlı muayene oldum filmlerim çekildi ve doktor bey bana tedavi planlaması yaptı. Ben başta küçük işlerim yaptırdım kendisini tanıdıkça diğer dişlerimi yavaş yavaş yaptırdım memnun kaldım herkese tavsiye edebilirim.
er...n
Çok temiz çok güzel bir ortam donanımlı başarılı yani ekipmanlar tam büyük röntgen cihazı bile mevcut dışarıdan her hangi bir film tahlil getirmeye gerek yok. Zamanında gider zamanında çıkarsınız ulaşmak zor değil hasta beklentilerini iyi biliyor. Tedavi ve yardımları için teşekkür ederim.
ay...n
Anıl beye internet üzerinden hakkında yazılan yorumlar üzerine gittim..Adım adım yaptığı tedaviyi açıklıyor,ve gerçekten ilgileniyor..Her ne kadar iğneleri kabusum olsa da,ben hekimliğinden çok memnun kaldım..kesinlikle koltuğuna güvenle oturabileceğiniz bir diş hekimi..
ha...z
Doktor beye implant tedavisi yaptırdım kısa ve pratik çalışma metodunu en iyi implant sistemiyle birleştirdiği izlenimi beni tedavi süresince rahat ve güvenilir şekilde kendisine emanet etmemi sağladı. Kendisine çok teşekkür ederim. Hasan Deniz
Hüseyin Anıl Hatipoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Anıl Hatipoğlu, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Hüseyin Anıl Hatipoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Lazerli Diş Bakımı, Diş Protez Bakımı, Diş İmplantı, Ağız Koruyucusu, Lokal Anestezi, Kısmi Protez(Diş), Diş Köprüsü, X-Ray, Diş Bakımı.
Hüseyin Anıl Hatipoğlu adresi nerede?Hüseyin Anıl Hatipoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı Kemahlıoğlu Apt. No:58/6 Alsancak Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Anıl Hatipoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Anıl Hatipoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Anıl Hatipoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Anıl Hatipoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Anıl Hatipoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Anıl Hatipoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hüseyin Anıl Hatipoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri