Ferhuniye Mahallesi Darüşşifa Sokak No:9/103 Osiba Han İş Merkezi, Meram
Kurumsal Danışmanlık
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Spor ve Egzersiz Psikolojisi
Stres Yönetimi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Çocuk Gelişim Testi
Ön Görüşme
e...
Arda Bey, kendisini ifade ederken verdiği güven ve samimiyetle bana kendimi rahat hissettirdi. Bu da kendimi açabilmem için benim adıma çok önemliydi. Arda Bey ile geçirdiğim süre boyunca büyük bir farkındalık kazandım ve kişisel gelişimimde önemli adımlar attım. Terapistim, içsel düşüncelerimi ve duygularımı daha iyi anlamama yardımcı oldu. Bu da kendimi ve çevremi farklı bir bakış açısıyla görmemi sağladı. Seanslarda öğrendiğim farkındalık teknikleri ve kişisel keşif yöntemleri, hem kendimle hem de başkalarıyla olan ilişkilerimde daha derin ve sağlıklı bir anlayış geliştirmeme katkıda bulundu. Kendimi tanımam ve farkındalık geliştirebilmem noktasında sağladığı destek benim için çok değerliydi.
h...
OKB tedavisi için bir psikolog arayışı içerisindeydim, Hüseyin Bey'i tavsiye üzerine buldum ve oldukça memnun kaldım. Hüseyin Bey, OKB'nin doğasını ve tedavi sürecini açık bir şekilde açıkladı, bu da süreci daha anlaşılır ve yönetilebilir kıldı. Bilişsel Davranışçı Terapi teknikleri ve maruz kalma gibi yöntemler, zorlandığım düşüncelerle başa çıkma ve bu düşüncelerle baş etme becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldu. Ayrıca çok destekleyiciydi ve seanslar sırasında kendimi hiç yargılanmadan ifade edebildim. Tedavi sürecindeki ilerlememi düzenli olarak değerlendirdi ve ihtiyaçlarıma göre yaklaşımını sürekli olarak güncelledi.
m...
Bir süredir yaşadığım stres ve kaygılar nedeniyle psikoloğa gitme kararı almıştım, iyi ki de bu kararı vermişim. Psikoloğumun içtenliği ve profesyonel yaklaşımı beni rahatlatan en önemli unsurlardı. Seanslarımız oldukça verimli geçti ve bana verdiği tavsiyeler, uygulamaya koyduğumda çok işe yaradı. Özellikle stres yönetimi konusunda bana kazandırdığı teknikler sayesinde, hayatımda büyük bir rahatlama hissettim. Her seans sonrası kendimi daha güçlü ve özgüvenli hissettim. Gerçekten etkili bir uzman, herkese tavsiye ederim.
h...
Depresyon tedavisi için başladığım terapi sürecinden son derece memnunum. İlk başta kendimi çok karamsar ve çıkmazda hissediyordum, ancak psikoloğumla yaptığımız seanslar bana hem zihinsel hem de duygusal anlamda çok şey kazandırdı. Seanslar sırasında, depresyonun kökenini anlamama ve hayatımda nasıl bir etki oluşturduğunu fark etmeme yardımcı oldu. Bana, olumsuz düşünceleri sorgulama ve daha gerçekçi bakış açıları geliştirme konusunda çok etkili stratejiler öğretti. Seanslar boyunca bana olumsuz düşünce kalıplarını değiştirmem için değerli iç görüler kazandırdı. Sağlamış olduğu destek karanlık bir dönemi aşmamda en büyük etkenlerden biri oldu. Hüseyin Bey alanında yetkin biri, herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
f...
Sosyal fobi tedavisi için başvurduğum Arda Bey'den oldukça olumlu sonuçlar aldım. İlk seanslardan itibaren, sosyal kaygılarım ve korkularım hakkında farkındalık geliştirmeme yardımcı oldu. Psikoloğum, sosyal fobi ile başa çıkmak için etkili stratejiler sundu ve bu süreçte bana sürekli destek oldu. Bireysel terapi seansları sırasında, sosyal durumlarda kendimi daha güvende hissetmemi sağlayacak teknikler öğrendim. Maruz kalma ve bilişsel yeniden yapılandırma yöntemleri gibi yaklaşımlar, korkularımla yüzleşmeme ve kendime güvenimi artırmama yardımcı oldu. Arda Bey, ilerlememi dikkatle takip etti, seanslar sırasında kendimi rahat ve anlaşılmış hissettim. Empati ve profesyonelliği, tedavi sürecinde büyük bir fark oluşturdu. Sosyal fobiyle baş etme yolunda Arda Bey'in sağlamış olduğu bu destek ve rehberliği kesinlikle tavsiye ederim; kendimi çok daha rahat ve özgüvenli hissediyorum.
Hüseyin Arda Yarar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Arda Yarar, Psikoloji. Size Hüseyin Arda Yarar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Hüseyin Arda Yarar adresi nerede?Hüseyin Arda Yarar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye Mahallesi Darüşşifa Sokak No:9/103 Osiba Han İş Merkezi Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Arda Yarar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hüseyin Arda Yarar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hüseyin Arda Yarar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Arda Yarar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Hüseyin Arda Yarar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Arda Yarar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Arda Yarar hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hüseyin Arda Yarar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Arda Yarar hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Arda Yarar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar