Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

Eras Akademi Danışmanlık
Ferhuniye Mahallesi Darüşşifa Sokak No:9/103 Osiba Han İş Merkezi, Meram

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 13 yaşındaki çocuklar
Nakit

Psikolog Hüseyin Arda YARAR, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Psikoloji bölümünü başarı ile tamamlamıştır. Lisans eğitimi süresince alanıyla ilgili birçok farklı eğitime katılım sağlayarak kendini psikoloji alanında geliştirmeye odaklanmıştır. Gelişim odaklı bakış açısı ile her daim seminerlere ve eğitimlere katılarak, alanıyla ilgili araştırmalar yaparak, okumalar gerçekleştirerek kendini geliştirmektedir. Alanıyla ilgili gelişmeleri ilgiyle takip etmektedir. Katıldığı teorik ve uygulamalı dersler içeren eğitim programlarını başarı ile tamamlayarak, Bilişsel Davranışçı Terapi, Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Yöntemleri, Eğitim Danışmanlığı, Yetişkin Değerlendirme Testleri, MMPI ve Çocuk Değerlendirme Testleri uygulayıcı eğitim sertifikalarını almıştır.

Arda Bey, kendisini ifade ederken verdiği güven ve samimiyetle bana kendimi rahat hissettirdi. Bu da kendimi açabilmem için benim adıma çok önemliydi. Arda Bey ile geçirdiğim süre boyunca büyük bir farkındalık kazandım ve kişisel gelişimimde önemli adımlar attım. Terapistim, içsel düşüncelerimi ve duygularımı daha iyi anlamama yardımcı oldu. Bu da kendimi ve çevremi farklı bir bakış açısıyla görmemi sağladı. Seanslarda öğrendiğim farkındalık teknikleri ve kişisel keşif yöntemleri, hem kendimle hem de başkalarıyla olan ilişkilerimde daha derin ve sağlıklı bir anlayış geliştirmeme katkıda bulundu. Kendimi tanımam ve farkındalık geliştirebilmem noktasında sağladığı destek benim için çok değerliydi.

OKB tedavisi için bir psikolog arayışı içerisindeydim, Hüseyin Bey'i tavsiye üzerine buldum ve oldukça memnun kaldım. Hüseyin Bey, OKB'nin doğasını ve tedavi sürecini açık bir şekilde açıkladı, bu da süreci daha anlaşılır ve yönetilebilir kıldı. Bilişsel Davranışçı Terapi teknikleri ve maruz kalma gibi yöntemler, zorlandığım düşüncelerle başa çıkma ve bu düşüncelerle baş etme becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldu. Ayrıca çok destekleyiciydi ve seanslar sırasında kendimi hiç yargılanmadan ifade edebildim. Tedavi sürecindeki ilerlememi düzenli olarak değerlendirdi ve ihtiyaçlarıma göre yaklaşımını sürekli olarak güncelledi.

Bir süredir yaşadığım stres ve kaygılar nedeniyle psikoloğa gitme kararı almıştım, iyi ki de bu kararı vermişim. Psikoloğumun içtenliği ve profesyonel yaklaşımı beni rahatlatan en önemli unsurlardı. Seanslarımız oldukça verimli geçti ve bana verdiği tavsiyeler, uygulamaya koyduğumda çok işe yaradı. Özellikle stres yönetimi konusunda bana kazandırdığı teknikler sayesinde, hayatımda büyük bir rahatlama hissettim. Her seans sonrası kendimi daha güçlü ve özgüvenli hissettim. Gerçekten etkili bir uzman, herkese tavsiye ederim.

Depresyon tedavisi için başladığım terapi sürecinden son derece memnunum. İlk başta kendimi çok karamsar ve çıkmazda hissediyordum, ancak psikoloğumla yaptığımız seanslar bana hem zihinsel hem de duygusal anlamda çok şey kazandırdı. Seanslar sırasında, depresyonun kökenini anlamama ve hayatımda nasıl bir etki oluşturduğunu fark etmeme yardımcı oldu. Bana, olumsuz düşünceleri sorgulama ve daha gerçekçi bakış açıları geliştirme konusunda çok etkili stratejiler öğretti. Seanslar boyunca bana olumsuz düşünce kalıplarını değiştirmem için değerli iç görüler kazandırdı. Sağlamış olduğu destek karanlık bir dönemi aşmamda en büyük etkenlerden biri oldu. Hüseyin Bey alanında yetkin biri, herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Sosyal fobi tedavisi için başvurduğum Arda Bey'den oldukça olumlu sonuçlar aldım. İlk seanslardan itibaren, sosyal kaygılarım ve korkularım hakkında farkındalık geliştirmeme yardımcı oldu. Psikoloğum, sosyal fobi ile başa çıkmak için etkili stratejiler sundu ve bu süreçte bana sürekli destek oldu. Bireysel terapi seansları sırasında, sosyal durumlarda kendimi daha güvende hissetmemi sağlayacak teknikler öğrendim. Maruz kalma ve bilişsel yeniden yapılandırma yöntemleri gibi yaklaşımlar, korkularımla yüzleşmeme ve kendime güvenimi artırmama yardımcı oldu. Arda Bey, ilerlememi dikkatle takip etti, seanslar sırasında kendimi rahat ve anlaşılmış hissettim. Empati ve profesyonelliği, tedavi sürecinde büyük bir fark oluşturdu. Sosyal fobiyle baş etme yolunda Arda Bey'in sağlamış olduğu bu destek ve rehberliği kesinlikle tavsiye ederim; kendimi çok daha rahat ve özgüvenli hissediyorum.