Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Ağır Bronşite bağlı solunum yetmezliği

6 aylık bebeğimiz olan Nursima'yı ağır bronşit sebebi ile getirmiş olduğumuz Kahramanmaraş Markasi Hastanesinde kendisi ile tanıştık, o kadar mütevazi ve ilgiliydi ki biz hasta sahipleri ile bir arkadaş sıcaklığında ve karşısındakinin seviyesine göre detaylı şekilde bilgilendirerek ilgilenmesi bizi hakikaten çok duygulandırdı. Ve gerekli olan tüm müdahaleleri yaparak Allah'ın izni ile bebeğimizi kurtardı. Tecrübesi, bilgisi ve ilgisi ile gönlümüzde müstesna bir yere sahip oldu. Tüm hastalara şimdiden geçmiş olsun dileklerimi ileterek kendisine meslek hayatında daima başarılar diliyorum.

BEN OĞLUM ALİYİ DOKTOR BEYE ALTINA KAÇIRIYOR DİYE GETİRMİŞTİM. GÜZEL MUAYENE ETTİ SONRA TAHLİL İSTEDİ VE TAHLİL İSTERKEN NEDEN İSTEDİĞİNİ BİZE ANLATTI. İNANIN O KADAR ÇOK MEMNUN KALDIM Kİ ANLATAMAM BU ZAMANA KADAR O KADAR DOKTOR GÖRDÜM HİÇ KİMSE BENİ BU KADAR AYDINLATMAMIŞTI. SONUCUNU ALDIKTAN SONRA TEK TEK OĞLUMU KARŞISINA ALIP NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ ANLATTI. ŞİMDİ OĞLUMUN ALTINI ISLATMASI NERDEYSE HİÇ KALMADI HEMDE İLAÇ KULLANMADAN. DOKTOR BEYE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ. ÇOK İYİ BİR DOKTOR.

K

BİR ARKADAŞIMIN TANIŞTIRMASI SONUCU OĞLUMU GÖTÜRDÜM. ÇOK MEMNUN KALDIM. MESLEKİ BİLGİSİ VE BENİ AYDINLATMASI İNANIN BU KADAR GÜZEL OLABİLİR...MÜKEMMEL...İYİ Kİ VARSINIZ...TÜM ANNE BABALARA TAVSİYE EDERİM...

O

çok iyi bir doktor. göksun dan gitmenize çok üzülüyorum. sizi tanıdığım için ben ve oğlum metini şanslı hissediyorum. Gittiğiniz yerde mutlu ve başarılı olmanızı dilerim.

C

Herkese tavsiye ediyorum. Çok iyi bir doktor. Hastası ile bu kadar güzel ve yakından ilgilenen bir doktor görmedim.

Ben oğlumu 3 aydır doktor beyde takip ettiriyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştık. Çok memnunum. Allah böyle mesleğini iyi yapabilen ve saygılı doktorları başımızdan eksik etmesin.

Sayın doktorum sizden çok memnunuz. Allah eksikliğinizi vermesin.

Geçen yaz tatilinde geldiğim Göksun'da oğlumu muayene etmişti,çok memnun kaldık. Bu yaz tatilinde de Doktor Beyi Göksun'da ziyaret ettik, güler yüzlülüğünden ve hastayı sıcak karşılamasından bir şey eksilmemiş. Oğlumuz Ayberk Can'a olan ilgisi için teşekkür ederiz. Harika bir doktor!...

DOKTOR BEY BEN AHMET CANIN ANNESİYİM. SİZİ ÇOK SEVİYORUZ. ALLAH SİZİN EKSİKLİĞİNİZİ VERMESİN.SİZİ TÜM DOSTLARIMA TAVSİYE EDİYORUM.

bir arkadaşımın vasıtası ile gittiğimiz doktır beyden çok memnun kaldık. iyiki varsınız...tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.