Prof. Dr.
Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi,
El Cerrahisi
Çankaya 1 adres
Normal randevu
The Paragon Tower Ufuk Üniversitesi Caddesi 1445. Sokak No: 2/B14 Kat 3 Kızılırmak Mahallesi Çukurambar, Çankaya
Abdominoplasti
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Hüseyin Borman Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Germe
Hüseyin Borman Muayenehanesi
Halen özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
Ben Hüseyin Hocadan çok memnunum. Botoks ve cildimle ilgili bir şeyler yaptırıyorum. Hepsini dozunda yapıyor. Ben bir şeyi abartı sevmiyorum. Dudak dolgum çok güzel oldu, dışarıdan bakan bu kadın bir şey yaptırmış mı, yaptırmamış mı anlaşılmıyor. Bu yüzden memnunum. Kendisinin elinde hafif bir acı hissetmiyorum. Bütün yaptığı işlemlerden memnun kaldım.
d.....
Ben kendisinin ilgisinden, alakasından ve dediğim şekilde doğal görünümlü çalışmasından çok memnunum. Botoks yaptırıyorum. İşlemlerimden memnunum.
Doktorumdan çok memnunum. Kendisi çok kibar ve beyefendi, kesinlikle rahat edip hizmet alabildiğimiz bir doktor. Botoks işlemimi kendisinden yaptırmıştım. Kendisini daha önceki çalıştığı kurumdan uzun yıllardır tanıyorum ve kesinlikle tavsiye edebilirim.
ş.....
Hüseyin Bey harika, eli çok hafif, çok ilgili ve kaliteli iş çıkartan bir doktor. Bir sorun olduğunda her zaman gidip danışabiliyorum. Dolgu ve botoks işlemimi yaptırdım. İşlemlerimden memnunum.
Hüseyin Bey'e 3 yıldır gidiyorum. Kendisi çok nazik, işinde çok ehil, hastasına ciddi vakit ayıran ve dinleyen, çok başarılı bir doktor. Dolgu, botoks, ben aldırma ve başımda kitle alımı işlemlerimi gerçekleştirdi. Başarılarının devamını diliyorum. İnsan olarak da çok özel bir insan, çok başarılı bir doktor.
m...
Hüseyin hocam son derece nazik, kibar anlayışlı ve görebileceğiniz ve güvenebileceğiniz en harika estetik cerrahı. Daha önce başarısız ve sıkıntılı ameliyatlarım oldu Hüseyin hocam bunları mükemmel bir şekilde düzeltti onu tanıdıktan sonra son 8 yıldır asla başka bir doktora gitmedim gitmem de. Harika bir yüz germe ameliyatı oldum hiç sorunsuz geçti ardından yine mükemmel bir göz kapağı ameliyatı oldum görenler inanamadı çünkü dikiş izleri tamamen geçti. Dolgu ve botoksta efsane ve eli o kadar hafif ki anlamıyorsunuz iğnenin girdiğini. Ayrıca altın iğne uygulamasından da harika neticeler aldım. Siz ne istediğinizi söyleyin hocam ne olabileceğini söylesin ve bırakın kendinizi onun sihirli ellerine. Onu tanıdığım için çok mutluyum
ön...y
2017 yılından bu zamana kilo verme sonucu oluşan vücut sarkmaları için kendimi emanet ettiğim tecrübeli hekimdir. Eğitimi ve uygulama becerisi üst düzeydir. Ayrıca botox v.b için düzenli tedavilerimi yapar. Aynaya baktığımda “iyi ki” dediğim sonuçların mimarıdır. Bir hekim olarak her zaman iletişime açıktır ve süreç boyunca tam destek olur. Kontrol randevusuna bile gerek duymadım bir çok işleminde. Tedavileri asla abartılı olmaz ve gerekmeyen bir şeyi açıklıkla söyler. Bu bakımdan hasta temelli bir yaklaşım sergiler. Önceliği her zaman sağlıktır. Bu yönüyle çok güvenilirdir. Çevremden bir çok kişi zamanla Hüseyin hocama yönlendi ve bunu ben teşvik etmedim. Tamamen tedavilerimi görenler işinin profesyonelliği neticesinde Hüseyin hocayı tercih ettiler. Allah ona uzun ve sağlıklı bir ömür versin çünkü onunla yaşlanmamaya niyet ettim
p.....
Kendisi ile botoks, dolgu ve altın iğne uygulamaları çalıştım.Referans yoluyla gittim. Kendisi etik kurallara dikkat eder ve hastaya özel programlar düzenler. Hasta ile iletişimi çok düzgün bir insandır.
Referans yoluyla gittim. 4-5 yıldır kendisine gidiyorum dolgu, botoks, liposakşın, gençlik aşısı yaptırdım ve süreçlerden çok çok memnun kaldım. Süreci sabırla tane tane anlatıyor ve doğal dokunuşlarda bulunuyor, abartılı olmuyor. ilgili ve kendisine istediğim zamanda ulaşabiliyorum.
Hüseyin Hocam ile bir ay önce tanıştık ve işlemlere başladık. Muayenehaneye ilk girdiğim andan itibaren güleryüzlü ve mütevazi tavrını hep sürdürdü. Yüz ultrasonu, mezoterapi, altın iğne, botoks, dudak ve burun ucu dolgusu işlemlerini gerçekleştirdik. Sonuçlardan çok memnun kaldım. Her bir işlemi detaylı olarak açıkladı ve birlikte kontroller yaparak ilerledik. Kendisi ile uzun yıllar yürüyeceğimize inanıyorum...
Hüseyin Borman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Borman, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi, El Cerrahisi. Size Hüseyin Borman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominoplasti, Dermabrazyon, Dudak Büyütme, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Cilt Yenileme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Kozmetik Cerrahi, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı.
Hüseyin Borman adresi nerede?Hüseyin Borman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- The Paragon Tower Ufuk Üniversitesi Caddesi 1445. Sokak No: 2/B14 Kat 3 Kızılırmak Mahallesi Çukurambar Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Borman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Borman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Borman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Borman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Borman hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Borman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Borman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Borman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Borman hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Hüseyin Borman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra