Bahçelievler Merkez Mehmetçik Sok. Kat Plaza No:109-110, Bahçelievler, İstanbul
h ...t
2013 kasım ayında sağ kalçama protez taktı 2019 haziran da sol diz ime protez takıldı.herikisindende çok memnunum.ALLAH RAZZI OLSUN.elleri dert görmesin.
gü...r
Annem Allah'ın sevgili kuluymuşki bizi son anda Hüseyin bey ile karşılaştırdı. Annemde çook geçmişte kırılan kuyruk sokumu son 1 yılda dayanılmayacak ağrılara sebep olmuştu. En az 15 doktora gittik. Ne oturabiliyor ne yatabiliyordu. Son 1 yılı çok ağrılı ve sancılı geçti. En son gittiğimiz doktor sizi ameliyat edeceğiz kuyruk sokumunun kırılan yerini alıp elinize vereceğiz sizde rahat edeceksiniz dedi. Ama bir araştırdıkki ameliyattan sonra çok daha sancılı ve sıkıntılı bir süreç başlıyormuş. Hüseyin beyi Cerrahpaşadan tanıyordum oğlumu götürmüştüm. Beynimde şimşekler çaktı Hüseyin bey aklıma geldi. Annemi götürdüm. Ben hayatımda böyle ilgili hastasını dinleyen hastasıyla özdeşleşen ve sonrasında da sürekli takip eden bir doktor görmedim. Sürekli tam anlamıyla hastasının yanında. Allah ondan razı olsun. Yaptığı iğne tedavisiyle annemin kuyruk sokumu ağrısı hiç kalmadı. Bizi o kadar güzel bilgilendirdiki bu sürecin uzun olduğunu meşakkatli olduğunu moralimizi bozmadan süreçleri atlatacağımızı vs.vs. sonuç olarak Allah Hüseyin bey ve onun gibi kendisini hastalarına adamış doktorları başımızdan eksik etmesin. Kendinizi gönül rahatlığıyla ellerine teslim edebilirsiniz. Hüseyin bey'e sonsuz saygı ve hürmetlerimizle.
ta...t
Hocamızdan Allah razı olsun çok ilgili ve çok iyi bir uzman hekim. Hocamız 5 ay önce sağ kalça protezi ameliyatı yapmışdı.Şimdi çok iyiyim ve ağrılarımdan kurtuldum. 5 ay geçmesine rağmen çok aklımıza takılan bişey olduğunda yanımızda olması ilgileniyor olması çok sevindirici. Başarılarının devamını dilerim..
ze...r
Hocamız 6 ay önce Kalça protezi ameliyatı yapmışdı.Ameliyat sonrası çok rahatladım ve ağrılarımdan kurtuldum.Şimdi öteki ayağımdan olacağım.Hocamız çok mükemmel bir hekim ve hastalarıyla son derece ilgili 6 ay geçmesine rağmen takipleri hiç bırakmıyor.Hocamıza çok teşekkür ediyorum.
ne...a
gerçekden mükemmel bir doktor herşeyden önemlisi hastaysıyla çok yakından ilgileniyor takibi hiç bırakmıyor eşime protez taktı çok memnunuz aylardır hala takip ediyor ardığımızda her sorumuza cevap veriyor allah ondan razı olsun eşimi sağlığına kavuşturdu
Hüseyin Botanlıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Botanlıoğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Hüseyin Botanlıoğlu adresi nerede?Hüseyin Botanlıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Merkez Mehmetçik Sok. Kat Plaza No:109-110 İstanbul
- Cerrahpaşa, Koca Mustafapaşa Cd. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Botanlıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Botanlıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Botanlıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Botanlıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Botanlıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Botanlıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hüseyin Botanlıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları