Tunus Cad. 87/5 Kavaklıdere, Çankaya, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu

Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu +52 daha fazla

Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği

Ameliyatsız Yüz Germe

Ağız ve Çene-Yüz Estetiği

Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu

Hüseyin Bozoğlu Muayenehanesi

Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1987 yılında mezun olan Dr. Hüseyin Bozoğlu, tıbbi eğitimi süresince ve sonrasında bütüncül ve tamamlayıcı tıp yaklaşımlarının önemini kavrayarak bu alanda derinleşmiştir. Paris ve Milano'da mezoterapi konusundaki eğitimleriyle başlayan bu yolculuk, nöral terapi, akupunktur, tıbbi hipnoz regülasyon, ozon terapi ve acupresso terapi gibi birçok alanda eğitimle zenginleşmiştir.
Özellikle mezoterapi, ozon terapi ve biorezonans alanlarında yoğunlaşan Dr. Bozoğlu, Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Medikal Estetik Sertifikasyon kursu sonrasında medikal estetik alanda uzmanlaşmıştır. Cilt ve saç derisi sorunlarına olan özel ilgisi, onu bu konuda bütüncül tıp yöntemleriyle tedavilere yönlendirmiştir. Cilt yenilenme ve gençleştirme, onun en sevdiği ve üzerinde yoğunlaştığı konulardır.
Aroma terapi ve fitoterapi uzmanı olan eşi Biyolog Pelin Bozoğlu ile birlikte Gold Effect Smart Solution markasını oluşturmuşlardır. Bu marka, %100 doğal içeriklere sahip ürünlerle dikkat çekiyor ve Alman BASF'den sağladıkları aktif maddelerle formüle edilmiştir.

P

Cilt gençleştirme için gittim. Hocam hem yaklaşımı hem uygulamalarıyla son derece profesyonel. Mezoterapi yaptırdım. Cildim daha parlaklaştı, ufak kırışıklıklar ve sarkmalar yok oldu, nemi arttı ve etrafımdakiler gözle görülür derecede cildimdeki ışıltıyı parlaklığı fark ettiler. Doğru uygulamalarla ve doğru zamanlarda yapılan mezoterapi tekniğinden çok memnun kaldım.

Cildimde nem eksikliği vardı botoks ve mezoterapi dolgu için gittim. Dolgu önermedi, cildin sıkı görünmediği için mezoterapi uygulamamız daha iyi olur dedi. İşini para için değil gerçekten severek yapıyor, doğru teşhis yapıyor. Çok memnunum. Mezoterapiden sonra tamamen sıkı oldu göz altlarım, çok kırışıktı dolguya bile gerek kalmadı. Cildim nemlendi pırıl pırıl oldu. Mezoterapi lekelere de iyi geliyor. Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum, çok babacan biri ve dürüstlüğünden dolayı da sevdik.

Mezoterapi ve botoks için gittim. Cildim istediğim gibi oldu, daha parlak, daha gergin, daha yumuşak ve daha temiz oldu. Gayet memnunum her türlü bilgilendirme yapıldı. Doktorumuzu seviyoruz. Gereksiz işlem yapmaz ve deneyimli bir doktor. Örnek olarak, çillerim var ve geçmeyeceği için çillerimi kaybetmek için işlem yapmaz. Var olanı güzelleştirmek için işlem yapar.

Ö
Konum: Hüseyin Bozoğlu Muayenehanesi Mezoterapi

İyi ki yolum düştü dediğim biri. Aşırı takıntılı ve doğallıktan yana biri olarak uzun süredir doktor arayışındaydım. Kendisiyle mezoterapiyle başlayıp botoks dudak dolgusu uygulamaları yaptık ve sonuçlar çok güzel ve doğal oldu. Bugüne kadar çok fazla cilt bakımı yaptırmış biri olarak Esra Hanımın cilt bakımı da es geçemicem cildini toparlayan akneye eğilimi gideren tek kişi oldu

Konum: Hüseyin Bozoğlu Muayenehanesi Dolgu

yıllardır hizmet aldığım doktorumdan bugüne kadar cok fazla hizmet aldım botox mezoterapi dudak dolgusu elmacık kemiği dolgusu ile yüzü yukarı kaldırmak Hüseyin hocam yapılması gereken ne varsa herseyi açıklayarak karşısındaki kişiyi aydınlatan insan ilişkileri güler yüzü ile bilgi ve tecrübesi güvendiğim bütün yaptırdığım tüm işlemlerimden de çok memnun kalarak ayrıldıgım profesyonel bir kurum değerli bir jhocamdır

C
Konum: Hüseyin Bozoğlu Muayenehanesi Botoks

Sevgili doktorum Hüseyin hocamla iki yıl önce tanıştım.daha önce izmirde yaşıyordum Ankara da güvenebileceğim bir uzman arıyorken iyikide kendisiyle rastlaştık,kendisine kısa çene yapısına bağlı buldog görünümü için askı ,botoks ve mezoterapi uygulamaları yaptırdım ve uygulama sürecim halen devam ediyor. her zaman yaptığı işin arkasında duran ve siz memnun olana kadar gerekli takviyeleri yapan hocam, gülen yüzü ve başarılı işleriyle kendisini iyiki tanımışım,

Ö
Konum: Hüseyin Bozoğlu Muayenehanesi Dudak Dolgusu

Dört yıl önce sevgili hocamla yollarımız kesişti. Karşılıklı görüş ile asla yüz ve ifadeniz değişmeden gerekli sihirli dokunuşlarını yaparak canlı bir görüntüyü yaratır.Botoks mezoterapi ışık dolgu yaptırdım hatta sıcak bakmasam da dudak dolgusuna da ikna oldum ve iyiki yaptırmışımı çok kez kendime söyledim. İşlem esnasında sohbeti ile ne zaman sonuçlandı anlamazsınız. Yapılan tüm işlemler uzun soluklu olup tekrar tekrar yaptırmanız gerekmez. İşlem sonrası kontrolleri asla atlamaz ve takibini yapar. En ufak bir soru işareti oluşsa gerekeni yapar ve gülümseterek uğurlar. Kullanılan ürünler kalıcı ve kalitelidir. Mesleki tecrübesi tartışmasız olması yanında herşeyden önce babacan tavrı ile ilk dakikada güven verdiği işlem sonrası hep mutlu ettiği için kendisine çok teşekkür ederim…

Konum: Hüseyin Bozoğlu Muayenehanesi Göz Altı Morluk Tedavisi

İlk işlemimi yaptırdığım ve her zaman gideceğim mükemmel bir doktordur kendileri yaklaşık 3 sene önce gitmeye başladığım ve hiç bir işlemde pişmanlık yaşamadığım mükemmel insan göz altı ışık dolgusu botoks dudak dolgusu her işlemi hakkıyla yapmıştır yapılan işlemler de aylarca dayanır hatta dudak dolgumu yaklaşık 2 sene kullandım iyi ki varsın canım hocam Allah seni başımızdan eksik etmesin

Konum: Hüseyin Bozoğlu Muayenehanesi Botoks

Kaşlarım çok düşük olduğu için Hüseyin Bey'e kaş botoksu yaptırdım. Daha önce kaş botoksu yaptırdığımda hiçbir fark olmamıştı fakat Hüseyin Bey sayesinde kaşlarım istediğim görüntüye ulaştı. İşinde oldukça titiz ve başarılı bir doktor.

Konum: Hüseyin Bozoğlu Muayenehanesi Botoks

Botox ışık dolgusu mezoterapi uygulaması yaptırdık daha önce başka yerlerde bir çok kez uygulama yaptırdım en iyi performans aldığım hocadır kendisi . Tereddüt etmeden gelebilirsiniz . Ayrıca buradan kendisine ilgisi Güler yüzü samimiyeti için çok teşekkür ederim