Kulak Burun Boğaz Randevusu
Ataköy 7. 8. 9. 10. Mahalle Çobançeşme E-5 Yan Yol Caddesi Ataköy Towers B Blok K:2 D:38, İstanbul
Burun Estetik Cerrahisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Çene Estetiği
s....ö
Burnumda et ve kemikte yamukluk ve sinüzitim vardı. Nefes alamıyordum. Kendisine başvurdum. Ameliyat oldum. 7 saat sürdü. Burnumun yamukluğunu düzeltti, etini aldı, artık nefes alabiliyorum. Şu an çok iyiyim. Ameliyatım güzel geçti. Zonklama, ağrı, sızı olmadı. Sürekli kendisiyle görüşüyoruz. Narkozun etkisi bana biraz ağır geldi. Onu da zamanla atacağımı söyledi. İlgili bir doktor. Çok tatlı bir insan. Hocamı çok sevdim. Herkese tavsiye ediyorum. Süreç ve ameliyat içime sindi. Memnunum kendisinden.
m....k
Nefes alamadığım için başvurdum, ameliyat oldum. Başarılı bir ameliyat geçirdim, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Görünüş olarak da çok hoş. Artık güzel bir şekilde nefes alabiliyorum. Ulaşılabilirliği yüksek bir hoca, geç saatte bile mesaj attım hemen dönüş yaptı. Memnunum kendisinden.
c....b
Burnumda kırık vardı. Tavsiye üzerine kendisine gittim. Zor bir ameliyat, ama güzel geçti. Doktorum çok iyi. Hiçbir sorun çıkmadı. Estetikte yaptı, görüntüsü hoşuma gitti. Çok ilgili bir doktor. Her şey olumlu olumsuz bir düşüncem yok. Çok memnunum kendisinden. Herkese tavsiye ederim.
s....y
Rahat nefes alabiliyordum ama şeklinden memnun değildim. Bu sebepten dolayı başvurdum. Ameliyatım güzel geçti. Şu an görünüşünde memnunum. Çevremdeki herkese kendisini öneriyorum. İstediğim zaman Hüseyin Bey'e ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında gerekli açıklamalarını yapıyor. Çok ilgili bir hoca.
s....t
Burun estetiği için tavsiye üzerine başvurdum. Muayene sonrasında ameliyata karar verdik. Ameliyatım başarılıydı. Hiçbir şikayetim olmadı. 2 ayda bir kontrole gidiyorum. Hüseyin Bey açıklayıcı bilgiler veriyor. Sıcakkanlı birisi. Beklentilerimi karşıladı. Çok memnunum kendisinden.
c....a
Nefes alamıyordum. Bu sebepten dolayı başvurdum. Muayene sırasında ameliyata karar verdik. Ameliyat oldum. Kısa sürede iyileştim. Korktuğum gibi olmadı. Burnumun ucundaki estetik anlaşılmıyor. Çok doğal bir görünüm oldu. Artık rahatlıkla nefes alabiliyorum. Keşke daha önce yaptırsaydım. Çok konforlu bir süreç geçirdim. Şişme, acı, morarma çok olmadı. Burak Bey ve ekibi çok ilgililer. Her soruma cevap alabildim ve beni hiç yalnız bırakmadılar.
b....k
Kendisinde 2 ameliyat oldum. Kepçe kulak ameliyatı ve burun ameliyatı. İki ameliyatımda çok başarılı geçti. Çok ağrı sızı yaşamadım. Kendisinden çok memnunum. İyi ve ilgili bir doktor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ederim.
i̇....
Burnumda et vardı. Nefes almada zorlanıyordum. Tavsiye üzerine gittim Burak Bey'e. Operasyon çok başarılı geçti. Sonrasında da hiçbir sorun yaşamadım. Çok samimi ve kibar bir doktor. Çok anlayışlı. Ameliyat süreci ile ilgili de detaylı bilgi iletti. Eline koluna sağlık. Hem hekimliğinden hem de hasta yaklaşımından çok memnun kaldım.
Daha önce farklı bir doktorda başarısız bir burun ameliyatı geçirdim. Hem estetik açıdan memnun değildim hem de nefes alamıyordum. Tavsiye üzerine Burak Bey'e gittim. Ön görüşmelerimizden itibaren hastaya yaklaşımı ve detaylı bilgilendirmesi güven verdi. Operasyon çok başarılı geçti. Sonrasında da dikkat etmem ve yapmam gerekenlerle ilgili beni detaylı bilgilendirdi. Bilgisiyle hastayı tatmin ediyor. Güven veriyor. İşini severek yapan başarılı bir doktor. Normalde çok detaycıyımdır ama hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Çevremde de gönül rahatlığı ile tavsiye ettiğim bir hekim.
Burnumda kırıklar vardı. Nefes alamıyordum. Kemikler alındı ve düzeltme işlemi yapıldı. İlk operasyonumdan sonra onlarla alakalı olmayan bir memnuniyetsizliğim vardı. Talebimle rötuş yapıldı. Talebimi ikiletmeden yardımcı oldular.Tanıştığım ve hizmet aldığım için çok memnunum.Burak Hoca ilk günden itibaren fazlasıyla yardımcı oldu. Çok güleryüzlü ve naif bir doktor. Bu tavrı çok hoştu. Süreçle ilgili benim anlayabileceğim şekilde detaylı bilgilendirme sağladı. Çevremde de her zaman önerdiğim bir hekim.
Hüseyin Burak Bayraktar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Burak Bayraktar, Kulak Burun Boğaz. Size Hüseyin Burak Bayraktar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı, X-Ray.
Hüseyin Burak Bayraktar adresi nerede?Hüseyin Burak Bayraktar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7. 8. 9. 10. Mahalle Çobançeşme E-5 Yan Yol Caddesi Ataköy Towers B Blok K:2 D:38 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Burak Bayraktar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Burak Bayraktar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Burak Bayraktar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Burak Bayraktar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Burak Bayraktar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Burak Bayraktar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Burak Bayraktar hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Hüseyin Burak Bayraktar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları