Özel Atlas Hastanesi
İstiklal Mahallesi Tabip Sokak No:5, Ümraniye

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

C
Konum: başka bir yer Bebek Takibi ve Aşılar

Doktor cavit beyden allah razı olsun çocuk doğduğundan beri hiç bir gereksiz ilaç kullanımı yapmadı antibiyotiğe kesinlikle karşı hep ilaçsız çözüm yollarını denedi hep başarıya ulaştı kesinlikle tavsiye ediyoruz

O
Konum: Özel Pendik Hospital

ALLAH razi olsun ondan cavit beyden oğlum surekli havale geciriyordu cavit beyin düzgün tedavisi yaseyinde hamdolsun daha gecirmiyor cavit bey nereye gidersen bizde takip ediyoruz istanbul icinde şu an cok şukür bize yakin geldi tekrar yine götürüyorum oglumu ALLAH razi olsun böyle doktorlarla karşilaştirsin tüm hastalari

Konum: başka bir yer

Hüseyin Cavit bey bizim biricik doktorumuz Nisa hastanesindeyken onun için okmeydanından kalkıp gidiyorduk suAn o hastaneden ayrılmış İnan'ın çok üzülüyoruz gerçekten teşhisleri çok güzel ve doğru kesinlikle herkese tavsiye ederim

Birçok doktora gittim. Prof. ve doç. da var içinde. Hiç biri teşhis koyamadı fakat Hüseyin bey ilk seferde teşhisi koydu ve tedaviye başladı. Her şey dediği gibi oldu ve şükrolsun bir yıldır süren çilemiz bitti. Çok deneyimli, kendine güvenen ve anlayışlı bir doktor. Allah ondan razı olsun

Çok iyi bir çocuk doktoru...rahat rahat aklıma takılan her soruyu sorabiliyorum.çok iyi bir dinleyici,çok iyi bir ögretici bence...

Cocuk daha 2 yasinda hitap edisi ablacim diyerek muayene etti ayrica tedirgin bir çocuğu rahatlacak hicbirsey söylemedi iletişime gecerken gozlerini kacirarak konuştu hic beğenmedim cocuk doktoru olmak birazda cocuk ruhunu anlamak olmali

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

oglum 2 yasindayken tanistik cavit beyle,2 sene kadar doktorlugunu yapti derdimize her zaman cozum buldu.simdi dogu gorevimizden dolayi elazigdayim dr.cavit beyi cooook ariyoruz,istanbuldaki herkeze duyrulur.1 numarasiniz.Allah sizden razi olsun

Cavit bey alaninda getcekten cok iyi bir doktor.egetki iyi bir doktor ariyorsaniz kesinlikle tavsiye ediyoruz.cok iyi bir doktor basarilarinin devamini diliyoruz..

CAVİT Bey 13 senedir çocuklarımın doktoru o hangi hastaneye gittiyse bizde peşinden gitmeye devam ettik.Hem kendi alanında çok iyi hende yönlendirme konusunda çok iyi doktorlara yönlendiriyor. Bebekliklerinden beri takip ettiği için bünyelerini hastalıklarını biliyor artık aile dostumuz oldu.Acil durumlarda randevu olmasada ilgileniyor.Allah ondan razı olsun .

bende sağlık camiasından biriyim bizzat oğlumu takip ettiriyorum.herkese tavsiye ederim.

Profili düzenle veya yönet