Süvari Caddesi, Kartaltepe Mahallesi, No:4, A Blok, Kat:2, Daire:43,TORKAM E5 - Rezidans & Ofis & Çarşı, Küçükçekmece, İstanbul
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Süvari Caddesi, Kartaltepe Mahallesi, No:4, A Blok, Kat:2, Daire:43,TORKAM E5 - Rezidans & Ofis & Çarşı, İstanbul
Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol)
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Doğuma Hazırlık Eğitimleri
Doğumda Bradley Yöntemi
Hüseyin Cengiz Kliniği
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Genital Bölge Beyazlatma
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Vbac(Sezeryan Doğum)
Vezikovajinal Fistül Düzeltimi
a....l
Uzun süredir yaşadığım sağlık sorunları ve gecmeyen rahim enfeksiyonları sonrasında çözümsüz bir surecteyken Hüseyin hocam elimden tuttu. Bir öğrencisinin referansıyla Hüseyin hocamın muayenehanesinin yolunu tuttuk. Engin bilgisi, güler yüzü, insancıl yaklaşımı ve süper ekibiyle birlikte derdimizi dinleyip ortak bir çözüm süreci planladı. Rahim alma operasyonuyla tedavimizi sorunsuz bir sekilde tamamladık. Ameliyat öncesi ve sonrasında ekibiyle devamli yanımızda oldular. Keşke daha önce tanisaydik dediğimiz nadir doktorların başında gelir iyiki var
Son sağlık deneyimimde kadın doğum uzmanı Hüseyin Cengiz'den aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Muayene sürecindeki ilgi ve profesyonellik beni etkiledi. Miyom ameliyatında gösterdiği özen ve başarılı operasyon için minnettarım. Kendisi alanında uzman ve insan odaklı bir doktor. Başkalarının da bu deneyimi bilmesini istedim.
Sağlıklı günler dilerim.
a....l
Huseyin Bey'i devlet hastanesinde gorev yaparken tanimistim. Orada da tum hastalariyla yakindan ilgilenirdi. Kendisinde labioplasti ameliyati oldum. Tanıdıgım en basarili ,işini fazlasiyla iyi yapan, insan odaklı , merhametli doktorlardan biridir. Cok mutevazi , guler yuzludur. Kendisi ve ekibi hastalariyla yakından ilgilenirler ve gece , gündüz demeden işlerini ve hastalarini takip ederler. Kendisine sonsuz güveniyorum. Ülkemizde bu kadar başarılı, donanımlı ve insan odaklı degerli hocalarimiz var olduğu için şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Tum sorularımı ve tereddutde kaldığım her noktada içimi rahatlatacak ve hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde her zaman aydınlattığı gibi hazırladığı icerigi çok zengin ve eğitici canlı yayinlarlada sürekli bilgi paylaşımı yapmaktadır.
üm...n
Kendisine miyom ameliyati icin gittim kapali miyom aneliyati oldum ameluyat sonrasi komplikasyonlarda yanliz kaldim tavsiye etmem
gu...t
Hamilelik sürecinizde en mükemmel desteği en iyi anlayışı istiyorsanız Hüseyin hocama gitmelisiniz. En zor zamanlarımdı hamilelik sürecim. En kötü zamanları birlikte atlattık. Desteğini hiçbir zaman eksik etmedi. Gece gündüz demeden her zaman arayıp takipte kaldı. İmkansızı imkanlı hale getirdi. Yıllardır hasret çekerken kızıma kavuşmamı sağladı. İyi ki yollarımız kesişmiş
fu...a
Hüseyin bey bilgi ve tecrübesine gözü kapalı güvendiğim sevgili doktorumdur. On beş gün önce hayatımın en özel anlarından biri olan doğum sürecimi tereddütsüz kendisine emanet ettim. Rutin kadın sağlığı muayenelerimde de yıllardır kendisini tercih ederim. Sezaryen doğum yapacağım için doktoruma güvenmek benim için çok önemliydi kendisi hamilelik sürecimi özenle takip edip bebeğimize sağlıkla kavuşmamızı sağladı. Sorduğumuz sorulara her zaman güncel bilimsel verilerle cevap verdi. Öte yandan desteği ve kendinden emin duruşuyla bir abi gibi yanımızda olduğunu hissettirdi.
me...l
Çok riskli bir gebeliğim erken doğum tehdidim olmasına rağmen sürecimi muhteşem yöneten, bana harika bir gebelik tecrübesi üzerine şahane bir doğum tecrübesi yaşatan sevgili Hüseyin bey ve ekibi iyiki varsınız.
Doğum öncesi sonrası 7/24 tüm sorularıma mesajlarına cevap veren ulaşılabilir bir hekim isteyen, doğumdan korkan mutlaka Hüseyin beyden randevu alarak bir ziyaret etsin.
İyiki varsınız
Görüştüğüm tüm Doctorlardan hep bastan salma cevaplar almıştım ama dr Hüseyin Cengiz’le görüşür görüşmez kafamdaki tüm soruların cevaplarını alarak doğuştan anormal olan rahim için, rahim düzeltme ameliyatı oldum, can rahatlığıyla güvenebilirsiniz
p.....
Hüseyin hoca 4 hafta önce labioplasti ameliyatımı yaptı çok rahat ve ağrısız süreç geçirdim rahatsız olduğum herşeyle çok güzel ilgilendiler kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldım her işlemi detaylı anlatıp güvenle gönül rahatlığıyla işlem gerçekleşti 5 yıldır korktuğum işlemden bir günde istediğim sonucu elde ettiler kendisinin alanında çok başarılı olduğunu zaten duymuştum ama ameliyatımla birlikte bundan emin oldum iyi ki hüseyin hocaya denk gelmişim.
ba...
Hüseyin hocamın sayesinde rahat huzurlu bir gebelik sonrası sağlıklı bir doğum gerçekleştirdik. Bilgi ve deneyimi, hamilelik gibi hassas olduğumuz bir süreçte insana güven veriyor bu nedenle bizim aile doktorumuz oldu kendisi.İsini seven detaycı başarılı bir doktor .başarılarınız daim olsun sizi veriyoruz.
Hüseyin Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Cengiz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hüseyin Cengiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Kadın Genital Kanser Taramaları, Kanserde kadın cinsel sağlığı, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Sezeryan Sonrası Normal Doğum.
Hüseyin Cengiz adresi nerede?Hüseyin Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süvari Caddesi, Kartaltepe Mahallesi, No:4, A Blok, Kat:2, Daire:43,TORKAM E5 - Rezidans & Ofis & Çarşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Cengiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Cengiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Cengiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hüseyin Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Cengiz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 260 hasta / danışan, Hüseyin Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları