Hüseyin Cengiz Kliniği
Süvari Caddesi, Kartaltepe Mahallesi, No:4, A Blok, Kat:2, Daire:43,TORKAM E5 - Rezidans & Ofis & Çarşı, Küçükçekmece, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol) +39 daha fazla

Doğal Doğum

Doğum

Doğum Kontrol

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Süvari Caddesi, Kartaltepe Mahallesi, No:4, A Blok, Kat:2, Daire:43,TORKAM E5 - Rezidans & Ofis & Çarşı, İstanbul

Hüseyin Cengiz Kliniği

1997 yılında Ankara Gazi Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 2003 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni başarıyla bitirdi. 2003-2008 yılında Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim-Araştırma Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında ihtisasını yaptı. 2008 ve 2011 yılları arasında devlet hizmet yükümlülüğü ve Askerlik görevini yaptı. Ardından 2011 yılında yapılan Klinik Şefliği ve Başasistanlık sınavında Türkiye 1.si olarak Bakırköy Dr Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başasistan olarak atandı. İsrail Mayanei HaYeshua Pelvik Taban ve Rekonstruktif Cerrahi Merkezinde Ürojinekoloji eğitimi ardından 2012 yılında meslektaşlarıyla deneyimlerini paylaşmak üzere Moritanya, Afrika’ya gönüllü olarak gitmiş, orada pek çok meslektaşa eğitim vermiş, ameliyat ve muayene yapmıştır. Kadın hastalıkları ve Doğum alanında 2014 yılında Doçent, 2020 yılında Profesör ünvanını almıştır. Almanya’da; 2018’de Klinikum Leverkusen’de, 2019’da Agaplesion Diakonie Klinikum Kassel’de, çeşitli eğitimler için bulunan Prof. Dr. Hüseyin Cengiz’in 200'ü aşkın uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış makaleleri, uluslararası ve ulusal kongrelerde bildirileri mevcuttur. Prof. Dr. Hüseyin Cengiz birçok kez uluslararası ve ulusal kongrelerde konuşma yapmak üzere davet edilmiştir. İdrar kaçırma, Rahim sarkmaları, Meş tedavileri, Kozmetik Jinekoloji, Aile planlaması ve Menopoz; Prof. Dr. Hüseyin Cengiz’in başlıca akademik ve klinik ilgi alanlarıdır. Prof. Dr. Hüseyin Cengiz, hastalarını İstanbul Aydın Üniversitesi, VM Medical Park Florya hastanesinde kabul etmektedir.

Makaleler

Konum: Hüseyin Cengiz Kliniği Diğer

Uzun süredir yaşadığım sağlık sorunları ve gecmeyen rahim enfeksiyonları sonrasında çözümsüz bir surecteyken Hüseyin hocam elimden tuttu. Bir öğrencisinin referansıyla Hüseyin hocamın muayenehanesinin yolunu tuttuk. Engin bilgisi, güler yüzü, insancıl yaklaşımı ve süper ekibiyle birlikte derdimizi dinleyip ortak bir çözüm süreci planladı. Rahim alma operasyonuyla tedavimizi sorunsuz bir sekilde tamamladık. Ameliyat öncesi ve sonrasında ekibiyle devamli yanımızda oldular. Keşke daha önce tanisaydik dediğimiz nadir doktorların başında gelir iyiki var

Konum: Hüseyin Cengiz Kliniği Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Son sağlık deneyimimde kadın doğum uzmanı Hüseyin Cengiz'den aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Muayene sürecindeki ilgi ve profesyonellik beni etkiledi. Miyom ameliyatında gösterdiği özen ve başarılı operasyon için minnettarım. Kendisi alanında uzman ve insan odaklı bir doktor. Başkalarının da bu deneyimi bilmesini istedim.

Sağlıklı günler dilerim.

Konum: Hüseyin Cengiz Kliniği Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Huseyin Bey'i devlet hastanesinde gorev yaparken tanimistim. Orada da tum hastalariyla yakindan ilgilenirdi. Kendisinde labioplasti ameliyati oldum. Tanıdıgım en basarili ,işini fazlasiyla iyi yapan, insan odaklı , merhametli doktorlardan biridir. Cok mutevazi , guler yuzludur. Kendisi ve ekibi hastalariyla yakından ilgilenirler ve gece , gündüz demeden işlerini ve hastalarini takip ederler. Kendisine sonsuz güveniyorum. Ülkemizde bu kadar başarılı, donanımlı ve insan odaklı degerli hocalarimiz var olduğu için şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Tum sorularımı ve tereddutde kaldığım her noktada içimi rahatlatacak ve hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde her zaman aydınlattığı gibi hazırladığı icerigi çok zengin ve eğitici canlı yayinlarlada sürekli bilgi paylaşımı yapmaktadır.

Ü
Konum: Hüseyin Cengiz Kliniği Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Kendisine miyom ameliyati icin gittim kapali miyom aneliyati oldum ameluyat sonrasi komplikasyonlarda yanliz kaldim tavsiye etmem

Konum: Hüseyin Cengiz Kliniği Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hamilelik sürecinizde en mükemmel desteği en iyi anlayışı istiyorsanız Hüseyin hocama gitmelisiniz. En zor zamanlarımdı hamilelik sürecim. En kötü zamanları birlikte atlattık. Desteğini hiçbir zaman eksik etmedi. Gece gündüz demeden her zaman arayıp takipte kaldı. İmkansızı imkanlı hale getirdi. Yıllardır hasret çekerken kızıma kavuşmamı sağladı. İyi ki yollarımız kesişmiş

Konum: Hüseyin Cengiz Kliniği Sezeryan Doğum

Hüseyin bey bilgi ve tecrübesine gözü kapalı güvendiğim sevgili doktorumdur. On beş gün önce hayatımın en özel anlarından biri olan doğum sürecimi tereddütsüz kendisine emanet ettim. Rutin kadın sağlığı muayenelerimde de yıllardır kendisini tercih ederim. Sezaryen doğum yapacağım için doktoruma güvenmek benim için çok önemliydi kendisi hamilelik sürecimi özenle takip edip bebeğimize sağlıkla kavuşmamızı sağladı. Sorduğumuz sorulara her zaman güncel bilimsel verilerle cevap verdi. Öte yandan desteği ve kendinden emin duruşuyla bir abi gibi yanımızda olduğunu hissettirdi.

Konum: Hüseyin Cengiz Kliniği Riskli Sezeryan Doğum

Çok riskli bir gebeliğim erken doğum tehdidim olmasına rağmen sürecimi muhteşem yöneten, bana harika bir gebelik tecrübesi üzerine şahane bir doğum tecrübesi yaşatan sevgili Hüseyin bey ve ekibi iyiki varsınız.
Doğum öncesi sonrası 7/24 tüm sorularıma mesajlarına cevap veren ulaşılabilir bir hekim isteyen, doğumdan korkan mutlaka Hüseyin beyden randevu alarak bir ziyaret etsin.
İyiki varsınız

Konum: Hüseyin Cengiz Kliniği Diğer

Görüştüğüm tüm Doctorlardan hep bastan salma cevaplar almıştım ama dr Hüseyin Cengiz’le görüşür görüşmez kafamdaki tüm soruların cevaplarını alarak doğuştan anormal olan rahim için, rahim düzeltme ameliyatı oldum, can rahatlığıyla güvenebilirsiniz

P
Konum: Hüseyin Cengiz Kliniği Genital Estetik

Hüseyin hoca 4 hafta önce labioplasti ameliyatımı yaptı çok rahat ve ağrısız süreç geçirdim rahatsız olduğum herşeyle çok güzel ilgilendiler kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldım her işlemi detaylı anlatıp güvenle gönül rahatlığıyla işlem gerçekleşti 5 yıldır korktuğum işlemden bir günde istediğim sonucu elde ettiler kendisinin alanında çok başarılı olduğunu zaten duymuştum ama ameliyatımla birlikte bundan emin oldum iyi ki hüseyin hocaya denk gelmişim.

Konum: Hüseyin Cengiz Kliniği Doğum

Hüseyin hocamın sayesinde rahat huzurlu bir gebelik sonrası sağlıklı bir doğum gerçekleştirdik. Bilgi ve deneyimi, hamilelik gibi hassas olduğumuz bir süreçte insana güven veriyor bu nedenle bizim aile doktorumuz oldu kendisi.İsini seven detaycı başarılı bir doktor .başarılarınız daim olsun sizi veriyoruz.