Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5, Altındağ
mi...r
tıbbın yetıstırmıs oldugu oncelıkle ınsan olmanın ahlakı degerlerını tasıyan sonrasında gerek kendı alanıda gerek butun alanlarda tıbbı bılgısı olan ve bılgılerı sonsuz bır sabır ve hos goruyle paylasan kıbar nazık ve mutevazı bır ınsan sn cıhan bey sız yuce Ataturkun soyledıyı kadar guvenılır bır hekımsınız ıyıkı varsınız yuce allah sızı ılmınızı bılgınızı daım etsın kı bırcok ınsan sayenızde mutlu olsun ve sızın degerlerınızle nıce tıp adamları yetıssın alllaha emanet olunuz hocam melekler sızı daıma yanınızda olsun SAYGILARIMLA
zo...e
Doktor Cihan beye ilk gebeliğimde ve ikinci gebeliğimde takibe gitmiştim. İkinci gebeliğimin takibi sırasında yaşadığım sorunlara o kadar profesyonel yaklaştı ki neredeyse gebeliğimden vazgeçmek üzere iken hem tıbbi hem de manevi yaklaşımları bize ikinci bir çocuk mutluluğunu yaşattı. Siteyi internetde rastgele farkedince kendisine olan gönül borcumuzu da bu şekilde ödemek istedim. Sonsuz teşekkürler.
mu...e
Daha önce 3 kez tüp bebek tedavisi denenmiş bir hasta olarak umudumu kaybettiğim bir anda arkadaşımın da tüp bebek uygulaması ile gebe kaldığını öğrendiğimde ve mutluluğunu görünce Dr.Cihan beye ulaştım. Aslında tüp bebek uygulamalarının içinde önemli oranda şans faktörü bulunsa da doktorumun gerek yaklaşımı gerek konuya hakimiyeti ile bu şans faktörünü de arttırdığına inanıyorum. Beni ve eşimi bu oranda büyük bir mutluluğa ulaştıran doktoruma bu siteden sonsuz teşekkürler ederim ve benim gibi sorunları olan tüm hastalara da şiddetle tavsiye ederim.
Hüseyin Cihan Öztopçu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Cihan Öztopçu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Hüseyin Cihan Öztopçu adresi nerede?Hüseyin Cihan Öztopçu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5 Altındağ
- Turan Güneş Bulvarı 88 Sok.No:1/8 Yıldızevler Mah. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Cihan Öztopçu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Cihan Öztopçu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Cihan Öztopçu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Cihan Öztopçu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Cihan Öztopçu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Cihan Öztopçu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hüseyin Cihan Öztopçu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları