Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Akılcı Yaşam Eğitim, Danışmanlık ve Psikolojik Destek Merkezi
2017 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden Onur Derecesi ile mezun oldum. Aynı yıl Ankara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladım ve 2019 yılında bitirdim. 2021 yılında MSÜ Rehberlik ve Psikolojik Danışma anabilim dalında ikinci yüksek lisansıma başladım.
İş yaşantım süresince özel okullarda ve sivil toplum kuruluşlarında görev yaptım. Çözüm odaklı kısa süreli psikolojik danışmanlık, bilişsel davranışçı psikolojik danışmanlık, kariyer psikolojik danışmanlığı, insan kaynakları yönetimi, oyun terapisi vb. alanlarda bilimsel çalışmalar yaptım, eğitimler aldım ve çalışmalarıma devam ediyorum.
Doktortakvimi vasıtası ile psikolojik danışma ve rehberlik hizmetleri tecrübemi online sistemlerin kolaylığından faydalanarak danışanlarıma sunmak istiyorum. Mutluluk, başarı ve sağlık diliyorum.
Hüseyin Dikmen
Psikolojik Danışman & Uzman Kariyer Danışmanı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Hüseyin Dikmen adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Hüseyin Dikmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Dikmen, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Hüseyin Dikmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi.
Hüseyin Dikmen adresi nerede?Hüseyin Dikmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşamkent Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Dikmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Dikmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Dikmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Dikmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hüseyin Dikmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Dikmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Dikmen ile iletişime geçmenizi öneririz.