Giresun Özel Ada Hastanesi
Aydınlar Mah. G.M.Kemal Bulvarı No:248, Giresun

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Giresun Özel Ada Hastanesi Diğer

Yeni doğan bebeğime hastane tarafından atanan çocuk doktorudur kendisi. Yeni doğan işitme testini yapmayıp bilgi dahi vermeyip hastaneden taburcu eden, bebeğimde olmamasına rağmen (başka bir uzman hekime gösterdim onun görüşüne dayanarak söylüyorum )ayağında içe dönüklük var diye bebeğin aşı defterine yazan ancak yine hiçbir şekilde bilgi vermeyip sadece 2 gün sonra kontrole gel deyip bizi gönderen doktordur. Bu tanıyı tesadüf eseri 5. Günde farkedip kendisini arayıp bana neden söylemediğini sorduğumda ise kontrole gelsen söylerdim kontrole gelmek zorundasın diyerek, kendisine kontrole gelmek zorunda değilim başka doktora gittim siz bana neden söylemediniz dediğimde ise gittiğin doktora söyle o zaman bana gelsen söylerdim deyip en sonunda da beni rahatsız etme deyip telefonu suratıma kapayan doktordur.

sayın doktor bey çok insancıl çocuklara karşı çok merhametli ve çok sevecensiniz oğullarım ve ben size çok teşekkür ederiz

sayın doktorumuz sie çok teşekkür ederiz bizim hastalığımızı ancak siz teşhiş ettiniz ve tedavisini ancak siz bulabildiniz sıla naz hastalığında ilk adres sizsiniz TEŞEKKÜR EDERİZ

allah razı olsun diyorum