Ağrı Tedavisi
Subpial İnsizyon
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Trigeminal Nevralji Ameliyatı
fa...l
Bir doktordan daha öte… güven veren sempatik güler yüzlü ve fazla ilgili arkadaş tavsiyesi üzerine gittim iyiki de Hüseyin hocam bel fıtığı ameliyatı oldum daha 3.günüm beş aydır çektiğim bütün ağrılarım gitti ve yürüyebilmenin mutluluğunu yaşıyorum şu an Hüseyin hocam sizin gibi doktorlarımız hep var olsun inşallah
mu...a
Saygıdeğer Hüseyin beye ne kadar teşekkür etsem azdır.04.10.2019 ve 23.12.2021 beyin timor ameliyatı oldum.ikiside çok başarılı geçti,kendisi sağolsun çok yardımcı oldular.ayrica ameliyatın başlangıcından taburcu olana dek hemen hemen hergun yattigim odaya gelip kontrol etti.kalitesini kanıtlamış isim yapmış bir doktor hatta bir doktordan daha fazlası,bir abi bir baba gibi.Allah razı olsun kendisinden.herkeze tavsiye ederim.
ne...l
Öncelikle çok teşekkür ederim.Hüseyin Hocamıza.Eşimi bel fıtığından ameliyat etti çok şükür iyi geçti ameliyat biz çok memnunkaldık bide bi kaç defada cep ten aradım rahatsız ettim sağolsun hemen cevap verdi.Bizi bilgilendirdi Hüseyin Hoca isim yapmış maşallah onun içinde yoğun gördüm sürekli hastaları bekliyor özellikle. Çok kibar sempatik bir Doktor...bu arada bız Yurt dışından gelip Hüseyin hocaya ameliyat olduk. Tüm hastane ekibine ve Hüseyin Hocamiza saygılarım sevgilerimle...
d....u
5 ay önce şiddetli bel ağrılarımdan dolayı çektirmiş olduğum mr sonucumda ilerlemiş ve cerrahi müdahale gerektiren bir fıtığım olduğunu öğrendim.Hüseyin hocamı tavsiye ettiler ve büyük bir güvenle kendisine muayeneye gittim.Allah'a çok şükür ameliyatımı oldum .Bir hekimin hastasıyla kurduğu göz teması ve size verdiği güven çok önemli bunu anladım. Hüseyin hocam kesinlikle doğru adres ve samimiyetiyle size kendinizi hastayken çok iyi hissettirecek bir doktor.Rabbim eksik etmesin iyi ki böyle iyi hekimlerimiz var.
eb...k
Gerçekten nasıl basliyacagımı bilemiyorum.belimden ve boynumdan 3 ay araliklarla ameliyat oldum hüseyin bey yapti,ikinci bel ameliyatimi ve boyun ameliyatimi.Allah binlerce kez razı olsun.felcli gittim,ertesi gün iki ameliyatindada ayaktaydim.fitiklarım patlamistı.okadar kötüydüm. çok güleryüzlü,okadar mütevazi bi dr ki.artık ameliyata alsın die güle oynaya girdim ameliyata.hayatım boyunca en büyük şansımdı hüseyin hocam.
ma...a
tekerlekli sandelyeyle girip yürüyerek cıktıgım doktor 4 senedir bel fıtıgı illetiyle mücadele edip artık ayaga kalkmaz agrılardan duramaz halde yanına gittim bana seni eve yollamıyorum bu agrıdan kurtulup yarın yürüyerek cıkacak sın dedi öylede oldu allah razı olsun o agrıdan eser başarılı bir ameliyat geçti
öz...r
2005 yılında Dr.Hüseyin bey bel fıtığı ve bel kayması ameliyatımı gerçekleştirdi.Kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum.Bir insan bu kadarmı mütevazi güleryüzlü ve işinin ehli olur.Sonsuz teşekkürler Hüseyin bey siz ve sizin gibi doktorlarımız iyiki varsınız..
ha...7
Sayın Hüseyin DOĞU hocam Öncelikle sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum .. Hüseyin Beye Ameliyat Olmuş 3 kişinin tavsiyesi üzerine dün gece ameliyat oldum bugün ayaktayım kendi ihtiyacımı karşılayabiliyorum.. ALLAH Sizden Razı Osun. Çook sıcak kanlı. Güler yüzlü. Harika bir doktorsunuz. Hiç düşünmeden ameliyat olabilir kendinizi emin ellere teslim edebilirsiniz..
Hastane personeli hizmet temizlik konfor gerçekten süper. Tüm Ekibe teşekkür ediyorum..
tc...n
Değerli doktorum hüseyin hocam. iyiki varsınız size tşkkürlerim az gelir. bana hayat verdiniz sağlığımı geri verdiniz. Size sonsuz tşklerimi ve RABBİME ŞÜKREDİYORUM...SİZLER GBN HEKİMLER BİZLERE ARMAĞANSINIZ. İNŞ BENM GBN ŞİFA BEKLEYENLERİN YOLUDA SİZİN YOLUNUZA GELSİNLER O ŞİFALI ELLERİNİZ ONLARAD ŞİFA OLSUN.. BAŞARI DAİM OLSUN RABBİME EMANET OLUN . TÜM HASTANE EKİBİNDE TŞK EDİYORUM.. SEVGİLER
Hüseyin Doğu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Doğu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Hüseyin Doğu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Subpial İnsizyon, Kafa Tası Kırığı Ameliyatı, Chiari Malformasyonu (Beyincik Sarkması) Dekompresyon, Kraniosinostoz Ameliyatları, Araknoid Kist Endoskopik Fenestrasyon, Spinal Meningomiyelosel Tamiri.
Hüseyin Doğu adresi nerede?Hüseyin Doğu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Doğu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Doğu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Doğu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Doğu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Doğu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Doğu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Doğu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Doğu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hüseyin Doğu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Doğu hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Doğu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Maltepe Beyin Ve Sinir Cerrahları
Avcılar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beşiktaş Beyin Ve Sinir Cerrahları
Başakşehir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (13)Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları