Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Kapatma Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Retraksiyonu
Özel Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
Lazer Ameliyatı
Lazerle Gözyaşı Kanalı Cerrahisi
Özel Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
Tonometri
Yaşa bağlı İntravitreal enjeksiyon tedavisi
Şaşılık Tedavisi
bü....
Değerli Hüseyin hocam, babamın katarakt ameliyatını gerçekleştirdi. Muayeneye gittiğimiz andan itibaren açıklayıcı bir şekilde tedavi sürecini başlattı. Bir hafta arayla iki göz için de ameliyatlar tamamlandı. Ayrıca Hüseyin hocamızın yönlendirilmesiyle akıllı mercek takıldı. Ameliyatın üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen babamın görüşü gayet iyi durumda. Ayrıca hocamızın alakası, yaklaşımı, rahatlatıcı konuşmaları da bizim doğru seçim yaptığımızı doğruladı. Başka bir doktor aramanıza gerek yok. Hüseyin hoca ve ekibine çok teşekkür ederiz. :)
su...t
Hüseyin beye muayene oldugumda gozluk kullaniyordum,excimer lazer ameliyati oldum,gozluksuz hayatima devam ediyorum,cok memnunum Hüseyin beye hayatinda basarilar diliyorum.
Gözümde ağrı sebebiyle gittim. Arpacık tehşisi konuldu. Numaramı da ben sormadan kontrol etmiş doktor ve değişmediği bilgidini de verdi.
s....a
Bir gözümde doğuştan görme problemim var, son zamanlarda üst üste yaşadığım sıkıntılar nedeniyle diğer gözümde de görme sıkıntısı yaşamaya başladım sağlam olan gözümde de görme oranı düştü endişesiyle doktor Hüseyin beye muayene oldum. Değerli doktorumuzun kendinden emin ve güven veren yaklaşımı ile beni son derece rahatlattığını soyleyebilirim. Iyi ki gitmisim her şey için teşekkürler hocam. Iyiki varsınız
Mesleğinizde başarılar dilerim.
ş.....
Dr. Hüseyin beye göz muaynanesi için gittim. Önceden tanımıyordum.Çok çok memnun kaldım. Bir hafta önce sol gözümden katarak ameliyatı yaptı. Akıllı mercek taktı. Kesinlikle başka bir doktor arayışına girmeyin. Çok mütavazi, hastasına karşı kibar saygılı, çok dakik, bilgili, hastasını gayet güzel bilgilendiriyor ve yaklaşımıda çok iyi. Çok teşekkür ederim saygı değer doktorum.
a ...o
Sağ gözüme katarakt teşhisi kondu. Doktorum detaylı şekilde beni bilgilendirdik ten sonra ameliyat için gün verdi. Ameliyat günü tüm görevliler beni hazırlık aşamasında rahatlatıcı konuşmalar yaptılar söylenen saatte ameliyata girdim, hiç bir zorluk çekmeden ameliyatım bitti, sonrasında yapılan kontrollerde 'de sorun çıkmadı çok memnun kaldım.
s....s
Lazer göz ameliyatı oldum daha 2 hafta olmasına rağmen çok net görüyorum hiçbir sıkıntım, acım yok. Hüseyin Bey’in ilgisi için kendisine çok teşekkür ederim.
se...
Merhabalar,
Benim göz şikayetim; derece ve astigmatımın oluşu katarak nedeniyle aşırı bulanık görme sorunuydu.Doktorumla muayene esnasında tanıstım ve bilgin kişiliğiyle çok detaylı açıklamalarda bulundu ve lazer ameliyatı düşünüyordum olmaya cesaret buldum açıkçası.Ameliyatın ilk günü batma,yanma,sulanma olacagını,ertesi gün normale döneceğimi söyledi doktorum ve öyle de oldu.Ertesi günü kontrol muayenesine gittiğimde gayet başarılı geçtiğini ve yapılan harf görme testinde de kendimi test edince sonuca inanamadım,net görüyordum artık.Çok güzel bir duygu sabah uyandığında etrafı net görebilmek.Teşekkür ederim Hüseyin Hocam ellerinize sağlık.Böyle sorunu olan her hastaya tavsiye ediyorum.
gü...r
Merhabalar,
Benim göz şikayetim; derece ve astigmatımın oluşu nedeniyle aşırı bulanık görme sorunuydu.Doktorumla muayene esnasında tanıstım ve bilgin kişiliğiyle çok detaylı açıklamalarda bulundu ve lazer ameliyatı düşünüyordum olmaya cesaret buldum açıkçası.Ameliyatın ilk günü batma,yanma,sulanma olacagını,ertesi gün normale döneceğimi söyledi doktorum ve öyle de oldu.Ertesi günü kontrol muayenesine gittiğimde gayet başarılı geçtiğini ve yapılan harf görme testinde de kendimi test edince sonuca inanamadım,net görüyordum artık.Çok güzel bir duygu sabah uyandığında etrafı net görebilmek.Teşekkür ederim Hüseyin Hocam ellerinize sağlık.Böyle sorunu olan her hastaya tavsiye ediyorum.
Sağ gözümde dışa doğru kayma sorunum vardı. Bunun içinde birçok farklı doktor ve hastane araştırdım. İnternette Hüseyin hocaya denk geldim. Hastaneye gidip doktor beyle görüştüm. Ameliyat olmaya karar verdim. 1 hafta önce ameliyat oldum. Doktorum ameliyattan sonra ameliyatımın başarılı geçtiğini belirtti. Bir gün sonra bandajımı açtığında bir süre yanma ve batma olacağını söyledi ancak bu durum sadece 2 gün sürdü. Ameliyatım beklediğimden daha başarılı sonrasında ki süreç ise beklediğimden daha ağrısız geçti. Çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. Hüseyin hocaya çok teşekkür ediyorum.
Hüseyin Dundar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Dundar, Göz Hastalıkları. Size Hüseyin Dundar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Katarakt Ameliyatı, Randevu, Normal Randevu, Glokom Ameliyatı, Kontakt Lens, Görme Alanı Testi, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Blefaroplasti, Tonometri.
Hüseyin Dundar adresi nerede?Hüseyin Dundar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelerarası Mah.Mithatpaşa Cad.No:36/Z04-Z04A Balçova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Dundar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Dundar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Dundar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Dundar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Dundar hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Dundar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Dundar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Dundar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Dundar hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Hüseyin Dundar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Dundar hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Dundar, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hüseyin Dundar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Balçova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balçova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balçova bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Balçova bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balçova bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Balçova bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balçova bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balçova bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balçova bölgesinde Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Balçova bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
Balçova bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balçova bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Göz Doktorları