Mide Botoksu
Sils (Tek Delikten) Kolesistektomi
Zehirli Guatr Ameliyatı
İç Guatr Ameliyatı
y....u
Acil şekilde operasyona alındım.Apandisit ameliyatımı laparoskopik olarak gerçekleştirdi.Operasyon öncesi ve sonrası ilgisi harikaydı.Aynı gün taburcu oldum.Sizi tanıdığım için çok mutluyum.Herkese tavsiye ederim.Teşekkürler.
''I was urgently taken into operation. He performed my appendicitis surgery laparoscopically. His interest before and after the operation was great. I was discharged the same day. I am very happy to know you. I recommend it to everyone. Thank you.''
sa...e
I had gastric sleeve last week and I was so impressed with The service attention quality of care and attention from Dr Huseyin. Surely the best Bariatric Surgeon around.
bü...
Dün guatır ameliyatı oldum çok başarılı bir insan yazdıkları kadar iyi eli çok iyiymiş helal olsun dr Hüseyin eken
fi...ç
Mrb ben hüseyin beye ameliyatı oldum çok titiz işinde gerçekten başarılı hiç ağrım olmadı bana ne dediyse yaptım. Erzincanda en iyi genel cerrahi bence başka sıkıntım olursa bu doktora gelicem dikişlerimi aldırdım beni rahatlattı muabbeti doktoru kızdırmayın yeter :)ne diyorsa yapın koskoca doktor yani o bilir ben ne dediyse yaptım hiç dkiş alınırken acıtmadı içimden dedim vay be doktora bak eline sağlık bazı bölgeler napsanda acır doktorla alakası yok ama benim acımadı gülerek çıktım iyi ki hüseyin bey ameliyat yaptı beni şuan çok rahatım ve iyiyim inşallah gitmez Erzincanda kalır ona herkesin ihtiyacı var böle kaliteli doktor zor bulunur Hüseyin beye meslek hayatında başarılar diliyorum( lojistikçi filizden selamlar)
so...l
Mide küçültme ameliyatı oldum 123 kilodan 75 kiloya düştüm iki yiloldu çok memnunum çok başarılı bir cerrah iyi ki varsınız hocam songul aydas
!!...!
Hüseyin bey,hastalarına merhamet ve nezaketle muamele eden Eşsiz bir hekim,harika bir insan.Söylediklerini harfiyen uygularsanız iyileşiyorsunuz tecrübeyle sabittir.
ha...n
işini iyi yapması ve hoşgörülü olması.
si...u
hocama önce meslek hayatında basarılar dılıyorum ve bundan sonrakı hem özel hayatında ve hemde meslekı hayatında büyük yerlerde görmek istıyorum kendısı benı mıdemden amelıyat ettı allah bınlerce razı olsun saglıgıma kavustum kendisıne burdan tesekkur eder ve maslekı hayatında basarılar dılerı tabıkı servıs elemanlarınada tesekkuru bır borç bılırım
öm...k
amaliyatımı gercekleştirecek kendimi ilk önce ALLAHA sonra hüseyin beye emanet ediyorum (mide fıtıgı ve safra kesesinde taş)tabi daha önce bakurumu ödememlazım...
Hüseyin Eken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Eken, Genel Cerrahi. Size Hüseyin Eken tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı, Tüp Mide Ameliyatı, Yutulabilir Mide Balonu, Mide Botoksu, Mide Küçültme Ameliyatları, Laparoskopik Kolesistektomi, Sils (Tek Delikten) Kolesistektomi, Kanser Cerrahisi, Apandisit Alınması.
Hüseyin Eken adresi nerede?Hüseyin Eken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu, 286. Sk. No:24 j3 blok kat 2 daire 7, 35000 Bayraklı/İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Eken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Eken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Eken isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Eken, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Eken hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Eken ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Eken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Eken bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Eken ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Eken hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hüseyin Eken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar