- Medikal İlgi Alanları
AİLE HEKİMLİĞİ
İŞYERİ HEKİMLİĞİ
İLK YARDIM EĞİTMENLİĞİ
- Yayınları
İntra Uterin Fetus Matüritesinin,Surfaktan,Kreatinin ve VİP Marifi Testi ile Tespiti
Gebelikte Kalsiyum Değerleri
Gazlı ………..Hiperbarik Oksijenle Tedavisi
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Hacıhalil mahallesi İsmetpaşa caddesi Yeni Çarşı C no:10/A Şahinler İş Merkezi Kat:2, Kocaeli
Anormal Kanamalar Tedavisi
Cinsel İktidarsızlık Tedavisi
Cinsel İlişkide Ağrı
Doğal Doğum
Doğum Kontrol
Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler
Hüseyin Ekici Muayenehanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Esd (Sedimantasyon)
Uterus Ablasyonu
Uterus Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Vajina Estetiği
Hüseyin Ekici Muayenehanesi
Kendisinden çok memnunum.Hamilelik durumu ile gittik, kontrollere başladık ve gebe kaldım.Güler yüzü, anlayışı, ilgisi ile aşırı memnunum.Engin bilgisi hoşuma gidiyor.Gebelik sürecimin takibini sağlıyoruz, hala devam ediyorum.Doğumumu da kendisinde gerçekleştirmeyi düşünüyorum.Teşekkürlerimi sunarım, çok minnettarım.
Yaklaşık 2 yıldır hastasıyım, onun aracılığı ile bebek sahibi olduk.Hala da gittiğim bir doktor.Herkese de öneririm.Gebelik takibimi ve doğumumu doktorumuz gerçekleştirdi.Yakın çevremin de önerisi ile gittim.İlgili olması, işinde deneyimli olması, çok anlayışlı olması benim için artı oldu.Bir de istediğim saatte ulaşabiliyordum.
Kızımın doktoruydu, çocuk tedavisi için gittim ve hamile kaldım.Tedavi sürecini doktorumda gördüm, çok memnunum.Doğumumu gerçekleştirdim.Kayınvalidemlerin önceden tanıdığıydı,o vasıtayla gittim.Çok ilgili, bir sorun olduğunda arıyor söylüyor.Biz de rahatlıkla arayabiliyoruz, her konuda çok ilgili.Bir rahatsızlık geçirdiğimde gece olsa bile aramamızı istiyor.Biz de arıyoruz, çok memnunuz.
z.....
Yaklaşık 6 aydır gidiyorum, hastalığım ileri derece olmadan erken teşhis oldu. Gayet iyi sonuçlandı, hala da tedavi ediyoruz.Baya iyi ilgilendi, çok memnunum.Polikistik over hastasıyım, bunun tedavisini alıyorum. İlaç tedavisi görüyorum, onun haricinde adetim düzeldi, yumurtalıklarımda yumurtlama yoktu.Yumurtlama başladım.Aile büyüğüm gidiyordu, onun vasıtasıyla gittim.Gayet memnun kaldım.
Kadın hastalıkları için gittim.Menapoza giriyordum, gayet memnun kaldım.Kendisini referans alıp gittim, zaten tanınmış bir doktor.İlgili, hastasıyla çok detaycı ve çok ilgili.Çok iyi bir doktor. Kendisinden sonra başka birkaç doktora da gittim.Söylediklerini onlar da onayladılar.Kendisi ilk gittiğimde daha teşhisi koydu, çok güvenilir bir doktor.
Kendim kaç yıldır hastasıyım,ailemizin doktoru. 50 yaşındayım;annem, kız kardeşim hepimiz hastasıyız.En eski, en tecrübeli doktorum ve en zeki, teşhisleri hep doğrudur.Bütün Gebze'deki herkes bilir, alanının en iyisidir.Annem miyom ve rahim kanseriydi. 20 yaşında olduğum bir dönemde çok araştırdık,ona giden hastalara sorduk,çevremden de giden vardı.Hem tavsiye ile hem de araştırarak gittim. İlk olarak miyomdan dolayı aşırı kanamam vardı, polip görüldü.Şeker hastasıyım.Poliplerim 4 taneydi, 2si kanserliydi.Süreç takibimi onunla sağladım.Menapoz sıkıntımda gittim.Teşhisi mükemmel.Sonraki süreçte yenilikçi, yeni çıkan şeyleri takip eden ve aşırı derecede titiz biri.
d.....
Gelinim doğumunu yaptırdı, hamileliği boyunca her şeyi ile ilgilendi.Anlayışlı, hastaları ile uzun süre konuşuyor.Arada unuttuklarımızı bile telefonla hatırlatıyor.12 senedir hastasıyım ve 12 senedir çok memnunuz.Kendisinden inanılmaz derecede çok memnunuz.İlgisi bilgisi çok güzel, bilgisayar kullanmadan hatırlıyor, hep aklında. 100 tane hastası olsa 100ünü de hatırlar.Beyni bilgisayar gibi, çok memnunuz.Fevkaledenin fevkinde.
r.....
Yumurtalığımda kist vardı, ilaç verdi.Tedavim devam ediyor.Kontrollerime gideceğim ilaçlarım bitince. 10 senedir adet görmüyorum, bunun için gittim.Çok eskiden beri tanıdığım doktorum. Yıllar önce gitmiştim, araştırdım ve yine kendisini bulup gittim.Kürtaj oldum kendisine,çok iyi bir doktor Hüseyin Bey.
11 yıllık kadın doğum doktorumuz.Hem doğum yaptım hem de ailemizin; annemin ve ablalarımın kadın doğum doktoru.Bilgisine ve tecrübesine sonuna kadar güvendiğim tek doktor kendisi diyebilirim. 2. doğum sürecime başladım 11 yıl aradan sonra. 5 aydır Hüseyin Bey'e düzenli gitmekteyim, çok memnunum.Doğumum da kendisiyle olacak inşallah herşey normal giderse.
as....
2001 den beri tanıdığım en sakin mesleğini severek yapan anlayışlı bir doktordur kendisi.Her konuda yardımcı oldu sağolsun.Ameliyatlarım ve doğumlarımda yardımını esirgemeyen 7/24 arayıp bilgi aldığım tecrübesine güvendiğim bir doktor.Tedavilerim ve doğumlarım başarıyla sonuçlandı teşekkür ediyorum kendisine.Başarılı ve sağlıklı günler diliyorum.
Hüseyin Ekici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Ekici, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hüseyin Ekici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Randevu, Vajina Estetiği, Genital Estetik, Kürtaj, Histerektomi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Hüseyin Ekici adresi nerede?Hüseyin Ekici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacıhalil mahallesi İsmetpaşa caddesi Yeni Çarşı C no:10/A Şahinler İş Merkezi Kat:2 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Ekici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Ekici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Ekici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Ekici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hüseyin Ekici hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Ekici ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Ekici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Ekici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Ekici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Ekici hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Hüseyin Ekici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları