Bahçelievler Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:21, Bahçelievler, İstanbul
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Hüseyin Fahrioğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
p....k
Yaklaşık 3 yıl önce tanıştım Hüseyin Bey ile, sonrasında tüm ailem ve yakın çevremi kendisine yönlendirdim memnun kaldığım için. Yaptığı işçilik çok güzel. İhtiyacınız olmayan hiç bir işlemi önermiyor size. Kliniği hijyenik, çalışanları güleryüzlü. Kendim dolgu, ortodonti tedavisi ve çenemde oluşan menisküs için çene botoksu hizmetleri aldım. Kızımın 20'lik diş çekimleri ve dolgu tedavisi oldu. Eşim diş taşı temizliği yaptırdı. Çevremden de bir çok işlem için başvuranlar oldu kendisine ve onlar da memnunlar.
e....a
20 yıldır hastasıyım Hüseyin Bey'in, çocuklarımı da kendisine götürüyorum ve oldukça memnunuz. Her konuda çok başarılı kendisi. Şimdiye dek dolgu, diş temizliği, 20'lik diş çekimi gibi hemen hemen her işlemi yaptırdık kendisine. İşinde oldukça başarılı ve çok iyi bir insan. Hastalarıyla arkadaş gibi, çok rahat geri dönüş alabiliyorsunuz. Bir çok yakın arkadaşım da kendisine gidiyor önerim üzerine, çevremden de bir çok kişiyi yönlendirdim. Çene cerrahı olması da büyük avantaj bizim için. Çene yapısını biliyor olması çok başarılı sonuçlar almanızı sağlıyor. İşinin ehli ve kendisine güveniyoruz
k....b
Uzun yıllardır tercih ettiğimiz bir hekim Hüseyin Bey, devamlı da kendisini tercih edeceğiz. Hastası ile çok ilgili, işini çok iyi yapan bir doktor. Her konuda yardımcı olur, telefonda bile bir çok konuda yardımcı oldu bize. Anneme protez yaptırmıştık, bundan çok memnun kaldık. Bunun dışında ufak tefek bir çok işlem de yaptırdık kendisine. Çevreme de devamlı tavsiye ediyorum kendisini.
s....y
Çok eskiden beri doktorumdur Hüseyin Bey, Araştırmalarım sonucunda ulaştım kendisine. 20 yıl önce yapmıştı dişlerimi, tüm tedavim boyunca her konuda yardımcı oldu bana. O kadar memnunum ki kendisinden kızımı da Hüseyin Bey'e götürdüm. Doğuştan diş eksikliği vardı kızımda, 18 yıl bekledik tedavisi için ve Hüseyin Bey'e gittik. Şimdi tedavisi devam ediyor, kızım da çok memnun. Ben de bu süreçte kanal tedavisi, porselen, implant ve diş beyazlatma hizmetleri aldım. Çok çok kişiyi de yönlendirdim memnun kaldığım için. Giden kişilerden de çok iyi geri dönüşler aldım. İnsan olarak çok iyi bir insan, diş hekimi olarak da çok iyi bir diş hekimi kendisi.
y....u
Hüseyin Bey gerçekten çok iyi bir hekim, işinin ehli. Doğru ve düzgün bir şekilde sağlığınıza kavuşmanız için, hastasının sağlığını baz alarak işini layıkıyla yapıyor. Herkesin güvenle tercih edebileceği bir diş hekimi. Ben yıllardır tanıyorum kendisini, bu süreçte ortodonti tedavisi, kanal tedavi ve protez hizmetleri aldım. Benim dışımda eşim ve ailem dahil tüm yakınlarım da kendisinden bir çok tedavi aldılar. Mümkün mertebe dişi kurtarabilmenin peşindedir, ne olması gerektiğini, hangi tedavinin uygulanacağını öncelikle hastasına anlatır, sonrasında da tedaviye başlar.İhtiyacı olan herkes güvenerek, ağız sağlığı için kendilerini emanet edebilirler.
Hüseyin Fahrioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Fahrioğlu, Diş Hekimi. Size Hüseyin Fahrioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu.
Hüseyin Fahrioğlu adresi nerede?Hüseyin Fahrioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:21 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Fahrioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Fahrioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Fahrioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Fahrioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Fahrioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Fahrioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Fahrioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Fahrioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hüseyin Fahrioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri