KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi
Güllük mahallesi Sağlık Caddesi Faika Mithat Sözer İş hanı Kat:2 Daire 43/44, Adapazarı , Sakarya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Kardiyoloji Randevusu

Ablasyon +77 daha fazla

Amblatuar Kan Basıncı Monitörizasyonu

Ambulatuvar Kardiyak Izleme

Anjioplasti

Kardiyoloji Randevusu

Güllük mahallesi Sağlık Caddesi Faika Mithat Sözer İş hanı Kat:2 Daire 43/44, Sakarya

KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi

Profesör Doktor Hüseyin GÜNDÜZ, Kardiyoloji ve İç Hastalıkları alanlarında pek çok hastalığın teşhis ve tedavisinde uzmandır ve her hastasını sürecin başından sonuna dek sürekli takip eder ve bilgilendirir. Marmara bölgesi Sakarya ilinde hizmet veren KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi, Prof. Dr. Hüseyin Gündüz'ün 30 yıllık mesleki deneyimi, girişimsel kardiyoloji ve medikal tedavi alanlarındaki engin tecrübesiyle mevcut hastalığınız hakkında size uygun tanı ve tedavi planı oluşturarak sizlere yardımcı olurken, güler yüzlü yaklaşımı ve anlaşılır dilde hastalığınız hakkında bilgi vermesi ile, neticede uyguladığı tedavisiyle yüz güldürücü sonuçlar elde etmesi ve yüksek hasta memnuniyeti ile tanınmaktadır.

T
Konum: KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi Kardiyoloji Randevusu

Hüseyin Hocaya yaşadığım ekstrasistollerden dolayı gittim. Hem mesleki yönü hem de insani yönü ile harika bir doktor Hüseyin Hocam. Tedavi ve teşhisteki detaycı yaklaşımı ve doğru yönlendirmeleri ile kendimi daha sağlıklı ve güvende hissediyorum.

O
Konum: KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi Kardiyoloji Randevusu

Kalp çarpıntısı yaşadım. Hüseyin hocamızı duyunca hemen kliniğine geldim. Daha iyi olacağımdan şüphem yok.

Z
Konum: KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi Kardiyoloji Randevusu

Oğlumun hiper tansiyon problemi için gidiyoruz, çok bilgili ve mütevazı bir doktor. Tansiyona neyin sebep olduğunu tespit etmeyede çalışıyor, çünkü hem dahiliye hemde kardiyoloji alanlarında uzmanlık yapmış. Herkese bu hekimi tavsiye ediyorum.

Konum: KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi Kardiyoloji Randevusu

Ben üç ay önce anjiyo geçirdim kontrole giderim her sene efor testi sıkıntılı diye operasyon geçirdim Hüseyin Gündüz hocamı internet araştırmasında buldum ve yorumlar iyiydi ve bugün muayene için kdz Ereğli den gittim hocam sorular sordu ben cevapladım muayene etti her şeyi açıkça net anlattı operasyonumla ilgili dosyamı inceledi bir hapımı iptal etti Hüseyin hocam bizim anlayacağımız dilden anlatıyor her sorunuzu sabırla cevaplıyor çok naif bir insan aklınızda bir sorunuz varsa gidin memnun kalacaksınız

Z
Konum: KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi Kardiyoloji Randevusu

Baş ağrısı, nefes darlığı, kalp çarpıntısı ve nabız yüksekliği şikayetiyle doktor beye başvurdum.Gerekli işlemler sonucu mitral kapak sendromu tanısı kondu. Ekg, tansiyon, 6 ayda bir genel tarama, holter ve vitamin kontrolü tedavileri gördüm. Şimdi ne bir baş ağrım ne bir nefes darlığım var. Doktor beyin ve asistanının ilgisi sayesinde durumum iyiye gidiyor. Nabzı ve vitaminlerimi stabil tutmak için 3 ayda bir kontrole devam ediyoruz. Kalp rahatsızlığı olanların başvurması gereken ilk yer diyebilirim.

Konum: KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi Kalp Yetmezliği Tedavisi

Babam 10 yıl önce bypass ameliyatı olmuştu, 2 yıl öncede kalp krizi sonrası stent takıldı. Şeker, tansiyon, kolestrol hastası idi. Yaklaşık 2 aydır nefes alamama, durmayan öksürük ve göğüs ağrısı şikayetiyle acile gittik. Bu. Süreçte 2 kez acile yatış yapıldı, 6 gün koroner yoğun bakım ve sonunda anjiyo yapıldı. Tüm bu süreçler sonunda ilaç tedavisiyle devam ettik. Fakat babamın cigerlerindeki su, kalp yetmezliği ve kullandığı ilaçlara bağlı olarak dinmeyen öksürük ve nefes alamama durumu sürekli arttı. Bu süreç sonunda Hüseyin hocam ile tanıştık. Yaklaşık 1 saati bulan muayene ve tetkikler sonrasında Hüseyin hocam bir öğrencisine anlatır gibi babamın durumunu en ince ayrıntısına kadar detaylı olarak bizlere anlattı. İlaçlarında düzenleme yaptı. Bizleri en iyi şekilde bilgilendirdi. Tedavimize başladık. 2 haftalık sürede ciğerlerindeki su azaldı. Nefes alması rahatladı. Uyuyabilir hale geldi. Hocamın gözetiminde takibe devam ediyoruz

L
Konum: KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi Kardiyoloji Randevusu

Alanında uzman güven veren tam bir beyefendi.
Babamın rahatsızlığında da bize çok yardımcı olmuştu şimdi de benim yüksek trigıliserit rahatsızlığımda bana destek oluyor iyiki sizin gibi güzel insanlar var hocam çok teşekkürler

Ş
Konum: KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi Kardiyoloji Randevusu

Hüseyin Bey bu zorlu süreçte ailemize detaylı açıklamaları ve düzenlediği tedavi ile yardım etti.Yüksek tansiyon ile geldik,tansiyonum 19 11 lere kadar çıkıyordu.Yıllardır kontrol altına alınamadı.Hüseyin hocam,tansiyonum uzun süre tedavi gerektirdiğini,tansiyon ile yaşamayı öğrenmek gerektiğini söyledi.Verdiği ilaçlarla ve tedaviyi uyguladığımda her şey 1 ay içinde normale döndü.Artık tansiyonum yükselmiyor.Düzenli olarak kontrollerimi yaptırıyorum.Kendisine çok teşekkür ediyorum güler yüzü ve anlayışıyla iyi ki var dediğim bir hekim….

Ş
Konum: KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi Kardiyoloji Randevusu

Babamın uzun yıllardır süren kalp damar rahatsızlığı vardı ve geçirdiği birtakim operasyonlar fakat tedavi ve operasyonlara rağmen bitmeyen hastalık gecmisi
En sonunda Hüseyin Bey in istedigi tahliller var emarlar sonunda doğru teşhisi ve yönlendirmesi ile babamin sagliginina kavusmasinı sagladi iyiki yollarımız kesişmiş

Y
Konum: KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi Kardiyoloji Randevusu

Annemin hastanede yapılan anjiyosunda 3 damarı tikalı olduğu, kilosu ve şeker hastası olması nedeniyle bayypas çok riskli olduğu teşhisi kondu. Kafamız allak bullak iken başka bir hastadan Hüseyin beyi duyduk. Hastaneden yapılan işlemlerimizin sonuçlarını inceledi ve bize durumu anlayacağımız ve içimize sinecek şekilde anlattı. Ardından bize ondlerdiği doktor tarafından anneme stend takıldı. Şu an düzenli kontrollerle hocamızın desteĝiyle annem daha huzurlu bir şekilde hayatina devam ediyor.